turtle_box писал(а):
Не думаю, що міліцію можна переманити на бік народу: по-перше ситуація кардинально відрізняється від 2004-го - там всього 100 чоловік, а не 100.000 - впевнений, що тоді в них не совість заговорила, а банально почало грати "очко" від такої к-сті народу; якби вони рипнулися, їх би прямо там ліквідували - як то кажуть інстинкт самозбереження в дії; по-друге: а начорта вони народу потрібні? 95% із них чекають нари і виправні роботи і не думаю, що хтось би хотів таких "революціонерів" мати в лавах - вони ж "зарисуються" і після повалення режиму будуть прагнути зберегти посади, а то й просунутися по службі вверх й само собою, що повернуться до старого - хабарі, корупція, тотальний ігнор Закону - по-іншому вони жити НЕ вміють і НЕ будуть. На мою думку народу нічого сподіватися на так звану опозицію, треба нарощувати потенціал протестних акцій і робити так, як було зроблено у Врадіївці - це єдиний шанс щось змінити. А на свій бік, на моє глибоке переконання, треба тягнути армію - нехай вона деморалізована, також тоне в корупції, але все-таки вона не є на стільки корумпованою і там більшість простих людей, які не втягнуті в корупційні оборудки. Мова звичайно ж не йде про вищі чини (які будуть захищати існуючий режим, бо він їх влаштовує), мова йде про особовий склад, який має доступ до зброї, і, вірю, що має набагато більшу народну підтримку, ніж будь-хто інший (суди, прокуратура, менти, презік, депутати, ВР і т.д. мають рівень підтримки, який прямує до нуля). Коротше кажучи я вважаю, що для повалення режиму було б дуже доречно й логічно залучити армію, але для ініціалізації процесу як такого потрібен якийсь рух, який би об'єднав навколо себе людей і лідер, який би не мав відношення до сучасної політики - інакше все перетвориться на фарс, яким в кінцевому підсумку стали акції протесту 2004-го року. Поки такого лідера, який би очолив рух спротиву й координацію акцій громадянської непокори на жаль не видно, але думаю це питання найближчого майбутнього. Час покаже...
я не говорю с ними "дружить", я говорю с ними опасно сориться, в данной ситуации народ, своими действиями, вкладывает в руки власти самые старшие козыря, не секрет, что в милиции служат далеко не образованные люди, которые не имеют ни малейшей склонности к анализу, как в старом анекдоте "... у бобик...", а при данных наездах на РОВД (без всяких результатов), это простое хулиганство, забор сломали, стёкла побили, а где те комнаты пыток?, где доказательство повальной корупции ?, где доказательства сфабрикованности дел?..... НЕТ, поэтому, когда в киеве начнётся востание (назовём его так), на разводе перед посадкой в машины, для разгона демонстраций, зам полит скажет приблизительно такое: "не поддавайтесь на сопли, типа мы братья и сёстры, вспомните, то как они пытались ворваться к вам на работу и подержаться за горло, они тогда не вспоминали, что вы их братья сыновья и т.д." после этого тупорылое существо со справкой об образовании за 9 классов, со всей пролетарской ненавистью будет класть свой ПР на голову бабушек, потому, что как я писал выше, мозгов нет, а начальник сказал, что бабушка за деньги..... в данной ситуации лидеры оппозиции, бросили людей на растерзание власти, нужно довести хоть что-то до логического конца, а не прыгать каждый день на новый забор РОВД, это больше напоминает гастроли цирка, чем протест...