Текущее время: 17 ноя 2024, 09:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 82 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 17:39 
Борец

Из того, что невооружённым глазом видно на видео, я не заметил подставы какой-то. Внешне выглядит как оху...вшие подонки творят беспредел, будучи уверенны в своей безнаказанности. Машина стояла там до выхода журналиста, чуть не сбила девушек и т.д. Слишком банально выглядит. IMHO

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 17:42 
Прохожий

daikontrol писал(а):
Шо ти тут мелеш який заказ звичайні пяні гопники там видно шо слисько на дорозі не розрахували з тормозом...
Делтрікс ти поясни форумчанам навішчо ти клонуєш ніки !!!!

Завтра "звичайні " гопники переїдуть тебе на дорозі,пояснення буде - слизько ! І я їм повірю однозначно.
P.S - не переходем на особистості. :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 18:15 
Постоялец

Стаття супер!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 18:19 
Постоялец

я як бачу цю ситуацію:

бикота вирішила "пантанутися" перед дівчатами/жінками, трохи не розрахували погодні умови.. славік, бачачи цей цирк, вирішив розказати бакоті "ху із ху", алкоголь, слово за слово і маємо те, що маємо.. потім вже приплели даі, смс появилася..

Цитата:
Сьогодні приблизно в 3:45 ночі відбувся напад на журналіста Дорожнього контролю - Ярослава Пораду.
Він зі своєю дружиною у колективі в ресторані відмічали передноворічне святкування, в цей час перед виходом з ресторану Ярослава чекали троє невідомих осіб.
Після закінчення святкування, Ярослав визвав таксі та вийшов до автомобіля, в цей час до нього підійшла невідома особа та нанесла декілька ударів після чого Ярослав загубив свідомість, після Ярослава удари у голову отримала його дружина, яка так само на деякий момент загубила свідомість. Коли Ярослав оклигав та намагався піднятися йому в лице стали заливати спецзасіб з газового балона, Ярослав почав кричати, після чого невідомі сіли в автомобіль марки Ауді ти зникли у невідомому напрямку.

як видно з відео, ніхто нікого не чекав, славік сам "напросився", а газ залили вже в самому кінці, коли він сам підійшов до тойоти..

бикоту на кемрі ні в якому разі не захищаю і ціную роботу, яку зробив дк львів, але давайте називати речі своїми словами..

все вище написане - виключно моє ІМХО

стара тема про напад

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 18:29 
Борец

chance, ти хоть розумієш що говориш. Сам напросився???? На його очах ледь не переїхали людей і він , як справжній чоловік підійшов до тих долбойобів. 1 проти 5 це майже неможливо перемогти. Його побили, але він довів, що не сцикло і не пройшов , опустивши очей!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 18:36 
Постоялец

vit092 писал(а):
chance, ти хоть розумієш що говориш. Сам напросився???? На його очах ледь не переїхали людей і він , як справжній чоловік підійшов до тих долбойобів. 1 проти 5 це майже неможливо перемогти. Його побили, але він довів, що не сцикло і не пройшов , опустивши очей!!!

я цього і не заперечував.. "напросився" якщо ти не помітив в лапках, тобто в переносному значенні.. славік молодець, не кожен зміг би так поступити, але не треба зразу приплітати даі і заказуху і прочитай уважно ще раз моє повідомлення, я наголошував на іншому

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 18:49 
Постоялец

так а что с СМСкой. Славик сам себе отправил?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 18:52 
Постоялец

Ну вы блин даете.... Если внимательно посмотреть видео и сравнить текст, то как-то не складывается. Опишу как вижу я. Стоят девченки, на камре подъехало бычьё, скорее всего под фаше, типо зарисовались, а почему Слава решил, что затронута честь барышень,- не понятно ..... да и не было повода рвать пассажирскую дверь и ломиться к ним в машину. (если бы ко мне так ломился,- огрёб бы...) Обычная пьяная бытовуха. А то, что это быдло рыганаловское- чмо, только доказывает, что он пидар и с таким же окружением. Не вижу заказухи и привязки к гаи.
P.S.:
ИМХО своих женщин нужно приучать, чтобы не лезли туда, где разбираются мужики. От этого проблем бывает намного больше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 18:52 
Постоялец

amigo* писал(а):

)) мало номерів, з яких можна відправити смс? купуєш пакет за 15 грн і норм

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 19:41 
Борец

amigo* писал(а):

Банально после инцидента воспользовались этим случаем и использовали его для припугивания. Из этого не сдедует, что отправка смс и нападение на Славика дел рук одних и тех же людей. Просто совпало "удачно".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 19:47 
Постоялец

Народ,смс прийшла не на Славіка телефон. Її отримав інший активіст дк,який за словами даішників вже їх дістав.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 19:59 
Борец

А чому всі впевнені, що "відео огризок" це початок інцеденту???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 20:41 
Постоялец

Sevastop писал(а):
Опишу как вижу я. Стоят девченки, на камре подъехало бычьё, скорее всего под фаше, типо зарисовались, а почему Слава решил, что затронута честь барышень,- не понятно ..... да и не было повода рвать пассажирскую дверь и ломиться к ним в машину. (если бы ко мне так ломился,- огрёб бы...)
Чувак рассталкивает девчонок машиной. Действительно, какие могут быть причины вообще на это внимание обращать! Позиция достойная мужчины, нечего сказать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 20:48 
Постоялец

Явно видно що авто занесло і водій зупинився на тормозі, потім він відпустив тормоз і газанув на дівчину, як на мене це було не по людські: може понти, може випивші, може просто відчувають повну безкарність, поки ми цього не знаємо. А Славік молодець що не пройшов мимо, я напевно все-таки б не підійшов. Водій і пасажири однозначно не мали права кулаками махати і повинні відповісти. Хоча відео і реальність може значно відрізнятись, а саме тонкощі, які можуть змінити суть справи. Дзинзя передивись відео уважніше, може зміниш свою думку коли побачиш всі нюанси.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 20:54 
Борец

рєбятки,замість тупих коментів добре відео дивіться....

хто кого лупив,і хто постраждав..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 82 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа