Даниленко судитиметься з Наливайченком через звинувачення навколо нафтобазиКолишній заступник генерального прокурора Анатолій Даниленко заявив, що заперечує причетність до нафтобази на Київщині, де триває пожежа, і буде позиватися до голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка, який заявляв про таку причетність.
Про це він сказав в ефірі "5-го каналу".
"Ні я, ні мої родичі стосунку до цієї компанії ("БРСМ-нафта") не мали і не маємо. Тому заяви Наливайченка мене шокували. Наразі я збираю матеріали на пана Наливайченка і я в суді буду доводити, що його заяви – голословні, і він відповідатиме за це. Матеріали ми візьмемо з преси – ми пишемо запити, щоб ЗМІ надали нам запити щодо слів пана Наливайченка. Він має відповідати за свої питання в суді", - заявив Даниленко.
Зокрема, за словами Даниленка, заява Наливайченка, що він «кришував» незаконну діяльність нафтобази компанії «БРСМ-нафта», «шокувала» його, він назвав її «абсурдною».
Позовну заяву до одного з судів Києва колишній заступник генерального прокурора має намір подати через тиждень, наступного понеділка, щоб вимагати спростування і публічного вибачення Наливайченка.