Текущее время: 16 ноя 2024, 18:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Геть мусорский безпредел
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 09:18 
Борец

Изображение
У Львові, Одесі, Києві, Луганську, інших містах скоєно жорстокі напади, підпали майна активістів «Дорожнього контролю». Ця організація займалася протидією правопорушенням з боку ДАІ. Жодного нападника на активістів не знайдено.
В Києві міліція силою розігнала активістів, що захищали Гостиний двір. Озвірілі «беркутівці» били не лише опозиційних депутатів, але й тендітних дівчат. Жоден міліціонер не притягнений до відповідальності.

Щотижня на вулицях під колесами ментів та мажорів гинуть пересічні українці. В січні біля Запоріжжя майор міліції скоїв ДТП унаслідок якого загинула 21-річна вагітна дівчина. "Здесь, какой-то дибил стоял, я в него влетел, а клуша завернулась" – сказав убивця по телефону після трагедії. Лишень кілька днів тому, двадцять другого квітня, в Смілі п’яний міліціонер збив насмерть пішохода. Жодного з убивць не притягнено до відповідальності.

Чим займається в цей час міліція?

Десятки працівників «Беркуту» прикривають викидання на вулицю київської вчительки Ніни Москаленко. Десятки міліціонерів затримують активістів за мирні протести в Межигір’ї. Цілих два РУВС Києва, карний розшук та ГУБОЗ кинуто на розслідування «снігової справи» 2-го квітня.

Тоді під час протесту з вимогою дати киянам можливість обрати нову владу замість «черновецьких», сніжками обкидали охоронців та депутатів з «Партії регіонів». Депутатша Ірина Горіна, теща Лесика Довгого, оформила собі в лікарні довідку про струс мозку від попадання сніжки. Жоден міліціонер не взявся розслідувати явне фальшування кримінальної справи. Не взявся розглянути фальшування медичних документів.

Натомість міліція опитала близько 750 свідків по сфабрикованій справі. Викрадають з університетів студентів, тероризують домашні телефони журналістів, забирають з робіт активістів, погрожують насильством націоналістам. Незаконним шляхом через мобільні оператори отримуючи приватну інформацію та номери родичів різних осіб міліціонери вдаються до телефонного обману. Слідчі міліції повідомляють людей немовби їхній родич чи друг потрапив у ДТП, виграв лотерею, опинився в лікарні та вимагають надати його приватні данні. На допити потрапляє безліч сторонніх людей, що взагалі не перебували в центрі Києва другого квітня. Однак міліція продовжує мордувати допитами все нових і нових громадян.

В п‘ятницю о 13:00 по вулиці Академіка Богомольця 10 під Міністерством внутрішніх справ ми запрошуємо тебе стати разом з нами.
Час вийти та показати міліції, що вона має виконувати свою роботу, а не забаганки влади!

Кошти з наших податків правоохоронні органи мають витрачати на захист прав громадян, а не для комедії про «сніжки»!

Запрошуємо тебе. Активіста, журналіста, просто небайдужого українця.

Закликаємо учасників брати поменше політичної чи організаційної символіки.

Наведення порядку в країні - це спільне благо для кожного!

Контакти:

Подія на ФБ: https://www.facebook.com/events/486212328098564/?ref=3
Телефон: 095-462-97-67 - Юрій Ноєвий
Електронна скринька: [email protected] - Анастасія

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Геть мусорский зезпридел
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 10:54 
Борец

Усіх небайдужик активістів закликаю підтримати акцію у кого залишились прапори з минулої акцію беріть з собою

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 11:16 
Борец

Не так! Явка ВСЕМ обязательна! Хоть на 15 минут, но мы там должны быть все!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 11:39 
Постоялец

буду

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 11:42 
Борец

буду с 13:10 до 13:50 в перерыве рабочем.

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 11:53 
Борец

А какое должно быть законное основание для проведения таких вот мероприятий?
Можно без заявки просто собраться поорать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 11:57 
Борец

Кстати, митинг санкционирован? А то я с работы пойду туда, если повяжут - у меня будут проблемы :lol:

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 12:41 
Борец

постараюсь быть

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 13:49 
Борец

otherside писал(а):
Кстати, митинг санкционирован? А то я с работы пойду туда, если повяжут - у меня будут проблемы :lol:

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 апр 2013, 15:40 
Борец

Подборка твитов:

Пропонуємо вашій увазі збірку твіттів з акції під МВС сьогодні:

http://0s.or3ws5dumvzc4y3pnu.baum34.ru/krapzen

#mvs #protest Мужик читає Біблію перед Міністерством внутрішніх справ: це такий перфоманс?

#mvs #protest Журналісти: і що за підстава? Дорожній контроль обіцяв акцію, а зараз під стінами МВС всі знімають мужика, який читав біблію.

#mvs #protest Підтягнулись люди з ДК. Мужик який читав Біблію називає всіх, хто прийшов бидлом. А його провокатором в свою чергу.

#mvs #protest Пішли суперечки на тему хто провокатор. Проте стає зрозумілим, що акція відбудеться хоч і з затримкою.

#mvs Мікрофон передали товарищу Іллєнко. Розумію, що акція присвячена "сніговому тероризму ", а не ДК.… http://nfxhg5dbm5zgc3jomnxw2.baum34.ru/ ... bWNONXcxLw

#mvs #protest Герої беркутівці на фоні пам'ятника. http://nfxhg5dbm5zgc3jomnxw2.baum34.ru/ ... Zl90NXdfLw

#mvs #protest А ось і перфоманс: дівчинка в костюмі сніжинки виправдовується що "сніжковий тероризм" не теракт. Головна проблема в міліції?

#mvs #protest Мораль від нардепа: якщо міліціонер стоїть спиною до тебе - він тебе захищає. А якщо обличчям: підозрює в чомусь.

#mvs Отож, головна проблема в міліції "сніжковий тероризм" і те, що вона захищає "злочинну владу"? Схоже що ВО "Свобода" зовсім не в темі.

Был я там. Смех да и только. Это акция "Свободы". Якобы организаторы призывали не брать политическую символику, хотя на месте было много флагов "Свободы". Выступали также свободовцы, постоянно кричали "героям слава".

От ДК были daikontrol с адвокатом Витей, nbk, simochenko, Завулон. Я ушёл почти сразу.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 апр 2013, 15:59 
Борец

otherside писал(а):

Был я там. Смех да и только. Это акция "Свободы". Якобы организаторы призывали не брать политическую символику, хотя на месте было много флагов "Свободы". Выступали также свободовцы, постоянно кричали "героям слава".

От ДК были daikontrol с адвокатом Витей, nbk, simochenko, Завулон. Я ушёл почти сразу.

Так это про тебя уже статейку тиснули? :lol: :lol: :lol:

Цитата:
От Тягнибока ушел партиец, который не согласен с роскошью оппозиции

Политик считает, что ему нечего делать рядом с людьми, которые ездят на Лексусах

Руководитель фракции ВО "Свобода" в Черновицком облсовете Назар Горук заявил, что написал заявление об выходе из фракции "Свобода", потому что не согласен с роскошью в оппозиции.

Об этом он написал на своей странице в Facebook.

"Из-за непонятных амбиций некоторых людей, я не хочу быть участником преобразования Буковинской "Свободы" на маргиналез Буковинской политики", - отметил Горук.

"Скажу словами Юрия Луценко, которые мне очень понравились: "Не имею права быть использованным врагами, неразумными или приспособленцами "(читайте между строк)", - сказал он.

По его словам, кое-кто спекулировал, что его не было на митинге оппозиции "Вставай Украина!", а именно на сцене с лидерами.

"Я на митинге был, но среди людей, на сцену я не пошел сознательно! Мне нечего там делать на сцене с некоторыми людьми, которые приезжают на "Лексусах" за сотни тысяч долларов с десятками охранников, и прилетают чартером за 30 тысяч евро, в то время как мой народ голодает, воет и стонет, не имеет возможности элементарно, по-человечески, накормить свою семью, обследовать свое здоровье, и нормально жить", - подчеркнул политик.

При этом политик отметил, "я есть и буду в оппозиции к Партии регионов, коммунистов, власти!"

"Хочу отметить, что я не собираюсь критиковать "Свободу" или ее лидеров. Более того - я готов сотрудничать и помогать ей, у меня нет никакого конфликта с Олегом Тягнибоком, хотя я всегда имел свою принципиальную позицию по всем вопросам связанным с Буковинской Свободой. Тягнибока, как человека я уважаю и добровольно сложил полномочия руководителя местной "Свободы", - написал Горук.

Ранее в СМИ сообщалось, что на акцию оппозиции "Вставай, Украина!" в Ивано-Франковске Виталий Кличко прилетел чартерным рейсом на самолете Premier, стоимость перелета составила 30 тыс. евро.
http://lb.ua/news/2013/04/26/198226_ot_ ... tiets.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 апр 2013, 16:13 
Постоялец

На мітингу під МВС міція "працювала"

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 апр 2013, 17:55 
Борец

Я на этом видео на 44-47 секунде пробегаю на заднем плане))

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 апр 2013, 18:06 
Борец

otherside
ти багато пропустив :) пішніше загружу нашу версію тролингу :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Геть мусорский безпредел
СообщениеДобавлено: 26 апр 2013, 19:08 
Борец

да просто свободовцы подключаются к таким акциям и это им в плюс только.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа