Текущее время: 17 июн 2025, 16:16

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 22 янв 2011, 21:41 
Постоялец

Заводська команда азіатського автовиробника Chery, автомобілі якого в Україні офіційно представляє компанія «Сі Ей Автомотів» (Група компаній УкрАВТО), успішно дійшла до фінішу легендарного ралі «Дакар 2011».

Цей старт став для гонщиків, які пілотували позашляховики Chery Rely X-5 вже другим у їхній кар'єрі. Більш того, другим успішним, якщо врахувати, що з майже півтори сотні стартуваших автомобілів в заліку позашляховиків, до фінішу дійшло трохи більше 50. За підсумками 13 етапів два екіпажі заводської команди Chery розмістилися на 40 і 42 позиціях у фінальному листі.
У найскладнішому і напевно в самому непередбаченому ралі «Дакар», стартувати це навіть не половина справи. Набагато важливіше правильно розрахувати свої можливості та можливості своєї техніки, яка у важких умовах Південної Америки працює на межі. Багато суперників, на автомобілях більш іменитих брендів, так і не дісталися до фінішу. І причини були найрізноманітніші: від помилок пілотів до сходів з технічних причин. Але не дивлячись на складні умови обидва пілоти команди Chery витримали це випробування, а автомобілі Rely X-5 пройшли всю дистанцію без неприємних сюрпризів.Успіхи бренду в ралі «дакарівського» рівня безпосередньо впливають на "цивільні" автомобілі, що сходять з конвеєра одного з найбільших автовиробників. Як правило, технології, які використовуються при створенні нових моделей проходять безліч випробувань, перш ніж застосовуються в автомобілях, які потрапляють на дороги різних країн, у тому числі і України. І траси Дакара це відмінна можливість в умовах навантажень і несприятливих для техніки умов випробувати вузли та агрегати автомобілів.Іншими словами, результати перевірки «на міцність» враховуються інженерами вже на етапі проектування, що в свою чергу позитивно впливає на якість і надійність автомобілів Chery. За останні два роки бренд дійсно вийшов на новий рівень, багато в чому завдяки подібним «тестам». В дилерській мережі українського дистриб'ютора вже з'явилися нові моделі, а добре відомі представники модельного ряду отримали ряд оновлень. Автомобілі Chery значно додали в плані якості виконання, технологічності і зрозуміло безпеки.Переконатися в цьому можна відвідавши найближчий салон Chery у Вашому регіоні. Контакти дилерських центрів можна знайти на сайті www.чери.com.ua
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Только меня удивляет то что они доехали до финиша????)))))

Источник

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2011, 21:47 
Постоялец

Заводская команда всегда имеет очень большой шанс доехать до финиша: в первую очередь это неограниченная ремонтная база и классный сервис + финансы. 40 и 42 место для заводской команды - слабо, но доехали - почетно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2011, 21:50 
Постоялец

SAMARAA писал(а):
40 и 42 место для заводской команды
romualdo писал(а):
Більш того, другим успішним, якщо врахувати, що з майже півтори сотні стартуваших автомобілів в заліку позашляховиків, [b]до фінішу дійшло трохи більше 50[/b]. За підсумками 13 етапів два екіпажі заводської команди Chery розмістилися на 40 і 42 позиціях у фінальному листі.
Читай внимательней.......)))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2011, 22:35 
Постоялец

Да что читать? Украинская частная команда пришла 35 из 56 доехавших, россияне на БМВ поднялись чуть выше. Ехали бы китайцы без заводской поддержки: скорее всего не доехали бы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2011, 22:40 
Борец

Когда-то и на корейские машины гнали как на китайские и ржали над ними. А теперь все на ланосы и киа молятся

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2011, 22:42 
Борец

Да там китайского , как в КАМАЗЕ - российского ))) Это же машины не с линии , а спецзаказ ))) .... а насчет китайцев - поверьте они умеют делать ОЧЕНЬ качественныке вещи .... я прожил на границе с Китаем 6 лет )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2011, 19:32 
Борец

Ребят.. вот не помню.. вольво чери купила ? Вы представляете, какой у них бюджет ? Чему тут удивляться... ? Разве что тому, что не первые приехали. Поверьте, китаёзы ещё лет 5 назад сделали хай энд ламповый винил проигрыватель, который самого крутого англичанина сделал.... Про ракеты и танки я промолчу - почитайте популярную механику за прошлый год )

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа