Текущее время: 15 ноя 2024, 13:46

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2013, 09:40 
Новобранец

Нашел статью как у человека по беспределу (то есть в лучших ментовских традициях) отжали машину.

«Забрали машину, бо у ній перебитий номер?»
14.11.2013 | Категорія: Чернівці | Опубліковано: larysa

29 листопада 2009 року я на своєму автомобілі марки «Ауді-8», номерний знак 555-55 ТІ, поїхала у м. Чернівці на Калинівський ринок за товаром, де мене і зупинили працівники ДАІ. Коли я поцікавилася причиною зупинки, адже правила дорожнього руху не порушила, мене запитали, де я працюю і звідки у мене гроші на таку дорогу машину? Потім, не піднявши капот, заявили, що на моїй машині перебитий номерний знак кузова та підроблений техпаспорт, а отже, треба їхати на експертизу. Мою машину загнали в бокс для огляду, а мене випровадили на вулицю, де я прочекала дві години. До мене вийшов даішник і сказав: «Я тебе поздоровляю, ти тільки що втратила 18 тисяч доларів». На моє заперечення ніхто не звернув увагу. «Шановний експерт» дав висновок, що номерні знаки перебиті і свідоцтво про реєстрацію підроблене. Мою машину поставили на штрафмайданчик. Коли я попросила опечатати моє майно, почула: «Подивися, яка дурна баба – вона ще не розуміє, що машина вже не її». Я була шокована грубою та зухвалою поведінкою правоохоронців. Наступного дня я попросила провести ще одну експертизу, та мене ніхто не став слухати. Сказали, що документи відправили за місцем реєстрації – у Заліщики Тернопільської області, а робити експертизу немає потреби. Відтоді мої документи пропали. У кінці квітня 2010 року я написала заяву в УВД області, прокуратуру та СБУ, що у Чернівцях. Документи зразу ж знайшлися, і того ж дня було відкрито кримінальне провадження. Я впевнена у тому, що дії стражів порядку добре сплановані, і не лише я потрапила в таку ситуацію, бо впродовж чотирьох років слідство затягували, автоінспекторів та експертів покривали. На всі мої заяви дати дозвіл провести повторну трасологічну експертизу за власні кошти мені щоразу давали відмову. Я зверталася у всі вищі інстанції державного рівня, але мені приходили тільки відписки, що довіряють своїм експертам. Після 2,5 років перебування машини на штрафмайданчику мені все ж таки вдалося забрати її під розписку на зберігання. Я одразу провела незалежну експертизу у Львівському науково-дослідницькому інституті при Міністерстві юстиції України судових експертиз, де дали висновок, що номерні знаки кузова первинні і зміні не піддавалися. Те саме потім підтвердила ще й експертиза, зроблена у Києві. Але й до сьогодні я не можу користуватися своєю машиною, бо номерні знаки віддали, а документи – ні.

Буду дуже вдячна, якщо ви надрукуєте у своїй газеті цю історію. Впевнена, що таких постраждалих від дій правоохоронців, як я, є чимало. Може, хтось мене підтримає. Адже один у полі не воїн.

Любов ГАВРИШ,
м. Вашківці
Вижницького району
Чернівецької області

Ссылка на статью: http://visnyk.lutsk.ua/2013/11/14/zabraly-mashynu-bo-u-nij-perebytyj-nomer/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2013, 10:03 
Борец

»,

Последний раз редактировалось Marc7 15 ноя 2013, 10:05, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2013, 10:04 
Борец

по наводке 100% действовали менты! классика жанра...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 ноя 2013, 10:14 
Борец

цитата:
"не піднявши капот, заявили, що на моїй машині перебитий номерний знак кузова та підроблений техпаспорт, а отже, треба їхати на експертизу..."

прям экстрасенсы в онлайн...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа