Текущее время: 15 ноя 2024, 19:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: инспектор ГАИ, просит помощи!
СообщениеДобавлено: 30 сен 2013, 15:54 
Борец

Цитата:
ХОЧЕШ ПРАЦЮВАТИ - ПЛАТИ. АБО "БЕСПРЕДЕЛ" В ДАІ.
У 2012 році ДАІ м. Кам'янець-Подільського почало "скорочення" працівників. За словами Данилишина В. В., щоб залишитись працювати треба було заплатити кругленьку суму доларів, оскільки у нього таких грошей не було, платити він відмовився.
І тут почалось...

Мене викликали в область і з погрозами змушували писати рапорт за власним бажанням, я відмовився (всі загрози записані на диктофон). Пішов на лікарняний (різали ногу), почалися дзвінки мені, лікареві все з тими-ж погрозами. Коли я вийшов з лікарняного на роботу у мене забрали значок та посвідчення і відправили знову на область. Я поїхав туди, знову сказали писати рапотр, я відмовився, сказав скорочуйте, мене скоротили ... але наскільки я знаю скорочують посаду, а на моє місце взяли іншу людину. Вихідної допомоги ні копійки.
Аудіозапис Данилишина В. В. з начальником відділу кадрів УДАЇ УМВС України в Хмельницькій області Нащубським О.В.

Данилишин продовжує:
Коли я ще працював, у мене помер батько, з усієї області колеги зібрали гроші на похорон, я не побачив ні копійки, все забрав начальник.
Писав спочатку на Обласний прокуратуру, а потім на міністерство, результатів ніяких.
А ось тиждень тому також звільнили мого колегу, притому, що півроку тому він заплатив кілька тисяч $. Але його змусили написати рапорт.

В чому ж основні порушення мого звільнення:

1) в жовтні 2011 року, за місяць до мого звільнення за скороченням штату, на аналогічну посаду прийнято нового працівника Росецького Олега, що в період «розпочатої процедури скорочення» - з а б о р о н я є т ь с я.
2) не встановлювалися обставини належності в мене переважного права на залишення на роботі
3) не виплачено вихідну допомогу при звільненні та кошти на поховання батька
4) не виплачено компенсацію за використані відпустки
5) мене належним чином не повідомлено про наступне звільнення

Окрім того, я являвся членом професійної спілки працівників МВС України, тому правовий механізм звільнення має особливу процедуру, суть якої полягає у тому, що керівництво Управління, окрім дотримання вищенаведеного порядку, зобов’язувалося не пізніше ніж за три місяці повідомити профспілковий орган про заплановане звільнення, і лише після відповідного погодження, продовжувати процедуру звільнення.
Мій номер 0978522877. Чекаю дзвінка, мені є ще багато чого розповісти.

Розслідування Агентів впливу про звільнення Данилишина: Відео №1.

Відео №2.

Відео №3.

материал http://kampot.org.ua/kamyanec-podilskiy ... -v-da.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: инспектор ГАИ, просит помощи!
СообщениеДобавлено: 30 сен 2013, 16:39 
Борец

Пусть восстанавливается через суд. У него оснований для восстановления масса. Получит компансацию в размере зарплаты за время вынужденного прогула. А потом пишет заявление об увольнении по причине несоответствующих условий труда. И после этого вступает в ряды ДК и расскажет на камеру, что он понял всю порочность преступной власти, поэтому решил стать активистом, чтобы побороть взяточничество и коррупцию.
" - Да, я фальсифицировал протоколы, обманывал, угрожал. но лишь потому, чтобы мое начальство вовремя получало откаты. Они ж в свою очередь должны отправить на область, а те на Захарченко и Астапковича", - скажет он.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2013, 17:30 
Борец

Эти Каменецкие гаишники суки вчера ни чего не сделали когда лексус на деда наехал.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2013, 20:25 
Борец

makssav писал(а):
Пусть восстанавливается через суд. У него оснований для восстановления масса. Получит компансацию в размере зарплаты за время вынужденного прогула. А потом пишет заявление об увольнении по причине несоответствующих условий труда.

це все реально,тільки незрозуміло чому він в суд ще раніше не звернувся.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2013, 22:56 
Борец

прошло уже много времени...каменец-город своеобразный.найти работу для Валентина стало невозможным,плюс пресс со всех сторон.восстановиться на работе (зная о наших райсудах на примере биланя(летичев))-можно только теоретически.порука круговая.найдут 100500 причин,уйдёт куча нервов-времени-денег..а семью кормить надо.к тому же мощной поддержки(это не киев,и даже не область) нет.это реальность...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2013, 23:44 
Постоялец

Он изначально знал куда шел служить. И прекрасно знал зачем. Какие теперь притензии? Или не смог бабла накосить с лохов-водил за годы службы - все начальству отдавал? А теперь что, для нормальной работы ни мозгами ни руками не вышел, побирушка придорожная?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2013, 10:50 
Борец

Vlad9ck вы прочитали мои мысли ..... только хочу добавить, что пегмей Динилишин шел туда оббирать людей и делал свой выбор осознанно, вот и получил. А что с ним станет, это его судьба, глупые люди не учатся на ошибках чужих ...

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2013, 10:54 
Борец

Плюсую к последним. Как только оторвали от кормушки, так все сразу стали борцами с произволом и коррупцией в своих(бывших) рядах, а пока там - палкой не выгнать несмотря на низкую з/п, тяжелые условия работы и постоянный риск.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2013, 13:40 
Борец

кто-нибудь пробовал ловить комаров руками ? Когда они голодные, они лёгкие, мобильные, быстрые. Но когда они насосались крови - то становятся неповоротливыми, медлительными...
Вся эта недвижимость этих начальников будет их теперь тормозить. И будет то время, когда их головы и их семей будут висеть на их же заборе.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2013, 14:23 
Борец

неа. не будет в этой стране всем пох на окружающих, и на завтрашний день.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа