Текущее время: 16 ноя 2024, 19:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 16:13 
Новобранец

мне кажется, что уже готов мочить Блинова при следующей остановке

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 16:32 
Постоялец

dimon33k писал(а):
мне кажется, что уже готов мочить Блинова при следующей остановке

Все верно: только кажется. Был бы готов - презвонил бы, контакты в ЛС оставил. Я же написал, что поможем советом и разобраться с бумагами.
А так же есть исключительная возможность встретить Блинова в рейдах и мочи сколько душе угодно.
А так слова, слова.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2013, 01:03 
Постоялец

Эффективней всего иск в суд о признании действий инспектора неправомерными, для этого, к стати, отведено 6 месяцев, но лучше по-горячему! В идеале - прилепить моральный и ,если есть, материальный ущерб .Видео в суд желательно не редактированное.Образцы исков - погугли.

І воля святая!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2013, 08:30 
Новобранец

До Департаменту ДАІ МВС України
04071 м. Київ, вул. Лук’янівська 62

КОПІЯ: До Адміністрації Президента України:
01220, м. Київ, вул. Банкова, 11

З А Я В А

Предметом даної заяви є повідомлення про невиконання працівником ДАІ МВС України вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року.

Відповідно до вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

09.04.2013 року біля 23 годин, під час керування транспортним засобом Деу Нексия за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Красногорська, 1 (навпроти АЗС Авіас), я був зупинений працівником ДАІ МВС України Бліновим А.В. (номер посвідчення 126857).
Вищевказаний працівник ДАІ не представився, показати жетон (нагрудний знак) Блінов А.В. відмовився, який підійшов до мого автомобіля та звертаючись до мене з вимогою про перевірку документів попередньо не повідомив мені:
- законну причину зупинки транспортного засобу
- суть вчиненого правопорушення
Таким чином, працівником ДАІ були порушені вимоги Закону України «Про міліцію», що свідчить про невиконання керівництвом МВС України Доручення Президента України від 01.09.2011 року, а саме ігнорування зобов’язання проводити роз’яснювальну роботу.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ВИМАГАЮ:

Провести ґрунтовну та всебічну перевірку даної заяви, притягнути до дисциплінарної відповідальності винного працівника ДАІ та його безпосереднє керівництво за ігнорування вимог Закону України «Про міліцію» та Доручення Президента України від 01.09.2011 року.

_______________(дата) __________________(підпис)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа