Информационный запрос Вас спасёт. Примерно так:
По материалам Памятки писал(а):
До ВДАI УМВС України в Львівській області
До Департаменту ДАI МВС України
вул. Лук'янiвська, 62, м. Київ, 04171
Для контролю за виконанням
80383, Львівська область, с. Малехів
Інформаційний запит
13.10.2010р приблизно о 6:45 рухаючись з м. Львів у м. Городок на власному автомобілі Деу Ланос держ. №ВС АХ, я був зупинений інспектором ДПС, ніби-то за перевищення швидкості. Інспектор не міг довести моєї вини, тому що прилад, яким він користувався весь час показував різні цифри, але, під час розмови, декілька разів повторював, що «протокол всеодно буде складено». В додаток до всього інспектором були переписані реквізити моїх документів, що я вважаю можуть бути використаними в протиправних цілях,наприклад, для фальсифікації заочного протоколу з фіктивними свідками та фіктивним порушенням. Розмову з інспектором та викладені факти можуть підтвердити пасажири автомобіля, які весь час зупинки перебували в салоні авто.
Відповідно до ст.40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні, чи колективні звернення, або особисто звертатись до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення та дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 22 ЗУ «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації розуміється звернення з вимогою надати письмову, або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб, з окремих питань.
Стаття 10 ЗУ «Про інформацію», зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення; вільним доступом суб'єктів інформаційних відносин до статистичних даних, архівних, бібліотечних і музейних фондів;
Відповідно до статті 43. ЗУ «Про інформацію» кожний учасник інформаційних відносин для забезпечення його прав, свобод і законних інтересів має право на одержання інформації про:
діяльність органів державної влади;
те, що стосується його особисто.
Керуючись ст.ст. 10,22,40,43 прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1. З якою метою інспектором ДАІ було записано реквізити моїх документів, що містять також адресні дані, яким чином ним, як посадовою особою забезпечено їх конфіденційність, та захист від протиправного використання?
2. Так як протокол на місці не складався, я зрозумів, що довів інспектору свою невинуватість, проте існує безліч фактів службового підроблення протоколів працівниками ДАІ, тому прошу повідомити, чи складено відносно мене інспектором ДАІ, або його напарником, адміністративний протокол та постанова 13.10.2010р, якщо так, то прошу надіслати мені рекомендованим листом їх копії для можливості оскарження в установленому законом порядку.
З повагою
В случае положительного ответа, обязательно подавать в суд, в случае отрицательного в прокуратуру. Удачи!