Текущее время: 23 фев 2025, 18:16

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23 апр 2011, 09:17 
Новобранец

20 квітня 2011 року, на об"їздній Переяслав-Хмельницького, зупиняє мене в 23:30 інспектор Чепіга Сергій Михайлович, нагрудний знак КМ 0354, в неосвітленому місці, на обочині вже стоять ще два автомобілі, так само зупинені екіпажем гайдонів. Записати розмову не вдалося, - камера в дорожній сумці в багажнику - а виходити і ритися в багажнику по зрозумілих причинах не було бажання :)
Звернення гайдона до мене звучало: "... інспектор бур-бур.. техпАААспорт!" Після уточнюючої провірки його службового посвідчення і додаткових запитань інспектор спромігся народити причину зупинки: "у вас дублікати номерних заків і спереді і ззаді, виготовлені кустарним ( :!: :?: :!: ) методом, і про це має бути відмітка в техпаспорті - буква "Д" напроти строки з НЗ..." :) На моє запитання, як він у світлі фар помітив кустарні НЗ, і як відрізнити кустарні від заводських, інспектор вродив три фрази, з яких найчіткіша була "ну я ж інпєктор ДПС, мене сім літ на то вчили..." :) У процесі розмови інспектор постійно сунув рило до привідкритого вікна моєї замкнутої машини, і копитом "поправляв" моє бокове зеркало, заглядаючи в салон і на торпеду у пошуках фотика, який той цирк пише.
На зауваження про зупинку третього ТЗ адекватної відповіді не спромігся дати.
Щоб не затягувати ситуацію - я спішив у Черкаси, тому витяг і передав тільки техпаспорт :) При цьому в портмоне мелькнула емблема "Дорожнього контролю" - і інспектор відразу згадав за якісь термінові справи.. :) Жодні інші документи, як то страховка і права його більше не цікавили. За 30 сек я вже виїжджав на дорогу.

Резюме:
  • нова видумана причина зупинки - "дублікати номерних заків" - бред
  • перед поїздкою фотоапарат чи диктофон перекладати в салон
  • Лого "Дорожній контроль" в портмоне починає діяти краще за будь-які розумні слова :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа