otarnavsky писал(а):
1. Які мають бути мої подальші дії - чи йти в Даі Львова 20 серпня та витребовувати докази ( саму флеш-карточку, фото, докази, що фото зроблено саме в населеному пункті) чи вже чекати саму постанову, а вже її оскаржувати в суді.
:
Вони скоріш всього будуть намагатися просто виписати постанову і все. Прийди в ДАІ нагадай їм 279ст КУпАП, вимагай хай розглядають згідно неї, вислуховують сторони, досліджують докази. Тут вже і можна розказати свй погляд на ситуацію і про населений пункт і про попутний напрямок
otarnavsky писал(а):
2. Скачав з нету "Методичні рекомендації щодо порядку використання приладів фото-, відео фіксації порушень правил дорожнього руху в режимі патрулювання на службовому транспортному засобі (додаток до телеграми УДАІ МВС України від 24.11.2011 №4/3-1050", де вказано, що замір "візиром" дозволяється лише в попутному напрямку, а не на зустріч!!!! Чи допоможе мені це як контраргумент при слуханні моєї справи
Колись вельмишановнй пан Резніков заявив в ефірі ТБ, що знімати можна лише в попутному напрямку.
Але пройшло трошки часу, він забрав свої слова і сказав, що пожартував

:
Так, що складно сказати, чи будуть брати це до уваги, але вважаю, що на цьому наголошувати треба!
Якщо порушать процедуру, не ознайомлять з доказами, позбавлять права апелювати, висловлювати свої доводи і просто випишуть постанову, буде ще один привід скасувати постанову, як не правомірну( камера в поміч

)