Текущее время: 22 фев 2025, 17:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 01:56 
Постоялец

Был остановлен в Ялте инспектором и предъявлено обвинения что я пересек сплошную при опережение транс. средства, из подтверждения этого я так понял только Видео матерьял который был отснят прибором. Которым пользоваться на рабочем месте запрещено.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 07:04 
Постоялец

ну как бы всё верно...
только в судах очень охотно смотрят видео... даже с Кэнона...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 07:19 
Постоялец

и только честно - пересекали сплошную ? ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 07:49 
Борец

Maksi писал(а):
олько в судах очень охотно смотрят видео... даже с Кэнона...
Смотреть можно, но использовать как доказательство... Я писал так - суд был выигран! Так же, если дослушаешь до конца, то инспектор с адмн. практики сам признал, шо запись с бытовых приборов в суде использована быть не может!

Хех, видео сеппер! Камера повышает адекватность инспектора в разы!!! :) Наши старания не проходят зря! Приятно общаться с такими инспекторами ))) А отмены протокола нужно добиваться еще в ГАИ. Им же суд не нужен? :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 10:23 
Борец

за фіксацію на побутову камеру-гайця на кол :oops:
камери вони бояться,інтернету також,вся робота яка проводиться тут є корисна.
підготуйся як слід до походу в гайовню.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 12:39 
Постоялец

Maksi писал(а):
и только честно - пересекали сплошную ? ;)

если честно то завершал маневр, на 99% Уверен что не пересекал, а максимум наехал. 8-)

Beatle писал(а):
Смотреть можно, но использовать как доказательство...

подерживаю полностью!
Maksi писал(а):
А отмены протокола нужно добиваться еще в ГАИ

Вот и мне хочется отменить его в гаи :mrgreen:
пішохід писал(а):

Буду готовится, подскажите а если я принесу новое ходатайство о переносе дела в связи с тем что мне нужно собрать или документы или за обращением за юр помощью, дату будут еще раз переносить? и на сколько?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 12:57 
Борец

Каю писал(а):
пішохід писал(а):

Буду готовится, подскажите а если я принесу новое ходатайство о переносе дела в связи с тем что мне нужно собрать или документы или за обращением за юр помощью, дату будут еще раз переносить? и на сколько?
-не знаю чи вони на це підуть,хіба якщо ти зазначиш що їдеш у відрідження,або інше-гаєць взагалі то переніс на 2 тижні,якщо не помиляюсь.
Взагалі не тяни,-доречі-виклади протокол,цікаво як гаєць аргументував користування камерою,чи є вона як доказ в протоколі,з номером,з вказанням свідоцтва про повірку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 13:48 
Борец

До УДАЇ ГУМВС України
в АР Крим вул.Київська 152,а
м.Сімферополь,95034
Від…………..

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
………керуючи автомобілем …був зупинений працівником ДАЇ….який звинуватив мене в порушенні ПДР,а саме…..,на моє запитання якими доказами моєї вини володіє інспектор згідно ст251 КУАП, працівник міліції відповів,що порушення ПДР,зафіксоване на звичайну побутову відеокамеру Кенон, та склав відносно мене адміністративний протокол .
Відповідно до абз. 3 п. 21 ч. 1 ст. 11 Закону України "Про міліцію" міліція для виявлення і фіксації порушень правил дорожнього руху має право використовувати передбачені нормативно-правовими актами технічні засоби.
Стаття 11. Права міліції Закону України "Про міліцію"
Міліції для виконання покладених на нетто обов'язків надається
право: 21) використовувати передбачені нормативно-правовими актами
технічні засоби, в тому чіслі засоби фото- та відеоспостереження,
для виявлення та фіксування порушеня правил дорожнього руху.
Також згідно Наказу від 01.03.2010 N 33 існує Перелік технічніх засобів,що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушеня правил дорожнього руху.
У даному Переліку чітко регламентують види технічніх засобів, як ми бачимо відеокамери Кенон в цьому переліку немає. п.18.10. ст.18 Наказу МВС України №111 від 27 березня 2009р прямо забороняє використовувати під час несення служби технічні засоби та прилади, які не сертифіковані в Україні та не пройшли повірку або мають свідоцтво про повірку, термін дії якого минув. Також в мене є сумніви щодо відповідності цього приладу ст.8 Закону «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах» метою якого є захист інформації, яка є власністю держави.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.

Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;

Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1.чи дозоляється працівникам міліції застосовувати під час виявлення та фіксування порушеннь ПДР-відеокамери –Кенон?
2.чи є доказами в справах про адміністративні првопорушення,відеозйомка яка проводиться на відеокамери Кенон?
3.чи не порушував вимоги нормативних документів МВС працівник міліції,використавши ,відеокамеру Кенон?
З повагою…..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 14:08 
Борец

пішохід писал(а):
...
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ...
вообще-то ты сам ответил на все вопросы.

может, лучше так?

………керуючи автомобілем …був зупинений працівником ДАІ….який звинуватив мене в порушенні ПДР,а саме…..,на моє запитання якими доказами моєї вини володіє інспектор згідно ст251 КУАП, працівник міліції відповів,що порушення ПДР,зафіксоване на побутовий пристрій, не передбачений п.21 ч.1 ст. 11 Закону України "Про міліцію". Всупереч ст.62 Конституції України, ст.ст....... працівник ДАІ..... склав відносно мене Протокол № про адміністративне правопорушення.
бла-бла-бла...
Прошу:
1. повідомити, яким документом інспектору ДАІ дозволено порушувати чинне законодлавство при виконанні службових обов`язків

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 14:11 
Борец

Посмотрел видео. Был приятно удивлен, что гаишник зачитал вслух обстоятельства дела, как того требует ст.279 КоАП при рассмотрении дела.

Вызвало сомнение, что водитель не просит продемонстрировать ему видео с камеры (это его право знакомиться с материалами дела). У меня создалось впечатление, что он действительно нарушил, судя по его реакции.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 14:16 
Борец

До УДАЇ ГУМВС України
м.Сімферополь,95034
Від…………..

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
………керуючи автомобілем …був зупинений працівником ДАІ….який звинуватив мене в порушенні ПДР,а саме…..,на моє запитання якими доказами моєї вини володіє інспектор згідно ст251 КУАП, працівник міліції відповів,що порушення ПДР,зафіксоване на побутовий пристрій, не передбачений п.21 ч.1 ст. 11 Закону України "Про міліцію". Всупереч ст.62 Конституції України, ст.ст....... працівник ДАІ..... склав відносно мене Протокол № про адміністративне правопорушення
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.

Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;

Прошу:
1. повідомити, яким документом інспектору ДАІ дозволено порушувати чинне законодлавство при виконанні службових обов`язків?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 14:48 
Борец

пішохід писал(а):
...Всупереч ст.62 Конституції України, ст.ст....... працівник ДАІ..... склав відносно мене Протокол № про адміністративне правопорушення...
ст.ст. - нужно перечислить статьи законов, которые он нарушил вместе со статьей 62 конституции (незаконно зібрані докази)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 15:50 
Борец

До УДАЇ ГУМВС України
м.Сімферополь,95034
Від…………..

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
………керуючи автомобілем …був зупинений працівником ДАІ….який звинуватив мене в порушенні ПДР,а саме…..,на моє запитання якими доказами моєї вини володіє інспектор згідно ст251 КУАП, працівник міліції відповів,що порушення ПДР,зафіксоване на побутовий пристрій, не передбачений п.21 ч.1 ст. 11 Закону України "Про міліцію". Всупереч ст.62 Конституції України, ст.3 п.2 Закону України Про міліцію,ст.5 п 1.Закону України про міліцію,ст 20.п 3 Закону Українм про міліцію,Наказу МВС 33 від.01.03.2010 ,п.18.10. ст.18 Наказу МВС України №111 від 27 березня 2009р ...... працівник ДАІ..... склав відносно мене Протокол № про адміністративне правопорушення

Прошу:
1. повідомити, яким документом інспектору ДАІ дозволено порушувати чинне законодлавство при виконанні службових обов`язків?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 18:18 
Борец

ИМХО не нужно ниче выдумывать! Я дал ссылку на свои заперечення, которые заявлял в суде. ТАк же не факт,что на видео видно четко нарушение и номера машины. Вобщем, почитайте то что я по ссылке давал, этого должно быть достаточно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 окт 2010, 22:44 
Постоялец

Вот сам протокол.
Изображение

в протоколе за Видео камеру не слова :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа