Текущее время: 26 фев 2025, 00:39

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 14:09 
Прохожий

Отже, перед новим роком сталась така ситуація - частенько перед вїздом в місто, на перехресті, стоїть машина обласного ДАІ з 3-4 інспекторами ДАІ. Стоїть саме на перехресті. В попередніх повідомленнях я розказував про інциденти з ними, так як пиняють всіх підряд просто так, що страшно бісить мене особисто. Отже, перед новим роком, я підійшов до них і попросив не порушувати ПДД і не здійснювати зупинку та стоянку на перехресті. Перший інспектор почав давити на те що в мене збуджений стан і не хоче зі мною говорити. Підійшовши до іншого, який якраз сидів за кермом авто VW Passat, той почав мене хаотично знімати всім чим є - від відеореєстратора Гейзер до мобільного телефону. На моє запитання чому вони стоять на перехресті з порушенням ПДД відповіли - що це не перехрестя (!!!). Хоча і заокруглення доріг, і знаки дай дорогу і бла бла бла все на місці. Перехрестя це хоч трісни. Таке хамство і брехня заділо - і ось я вже відправляю скаргу до начальника обласного ДАІ з фотографіями порушення і двома схемками, де зображене місцеположення автомобіля. Зразок скарги до речі брав з "шоферського помічника", який є у вас на сайті. Гиги))). І тишина. Сьогодні ж, як виявилось, ображені гаішники пожалілись один одному на несправедливість цього життя й мою прискіпливість. Як я зрозумів, попросили начальника ДАІ мого міста провести виховну роботу зі мною. Начальник ДАІ міста переговорив, тут увага (!!!), з моїм ТАТОМ (!!!!!), і через нього попросили про зустріч, яка має відбутись якраз зараз через пів години. Тепер усвідомте, мені 23 роки, а ДАІ жаліються мому батькові на те що я до них чіпляюсь! МАРАЗМ КРЕПЧАЄ, ПАНОВЕ! Скаргу, фотофіксації і детальніше розповім як повернусь з здибанки з начальником місцевого ДАІ, якщо звичайно мені не підкинуть пакет коноплі чи пістолет ПМ і якщо я взагалі повернусь! Побажайте успіхів.
П.С. Як не дивно - інспектори ДАІ мого міста - просто золоті люди. Якщо й патрулюють, то пиняють лише за щось. Мав приємність спілкуватись з ними коли попав в яму і розбив колесо та складав протокол. Враження - дуже позитивні. От про обласних такого сказати не можу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 14:14 
Борец

Молоток. Включи диктофон — там диалоги будут те еще.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 14:36 
Борец

AnageN писал(а):
От про обласних такого сказати не можу.

дай прізвища :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 14:47 
Борец

В мене аналогічна ситуація,навіть з погрозами,але ніяк зафіксувати неможем,в баті мобіла стара і без диктофона((( :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 15:01 
Постоялец

Ждьом продовження!!! Вплив через тата - то серйозно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 15:36 
Постоялец

А я от все ж таки не дійшов остаточного висновку у питанні: йти до них, якщо зателефонують у відповідь на скаргу чи казати нехай надсилають повістку і тільки тоді йти? Від якого з варіантів буде більший ефект для даішників і менше шкоди мені?:)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 15:39 
Борец

тільки за офіційним запитом!!!!!!!інакше не йти....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 16:27 
Прохожий

Фух, повернувся. Все набагато веселіше ніж Ви собі думаєте))). Отже, як я зрозумів, дії в ДАІ були такі. Скарга прийшла до начальника обласного ДАІ, той виписав ой яких нехілих піздюлєй винним інспекторам і непогано видно за них взявся. Сконтактувались з місцевим ДАІ, місто маленьке, передзвонили до батька, той до мене. Отже, приїжаю я на здибанку. Приїхало два інспектора ДАІ, тих, до яких я мав претензії, на власному авто (це за 70км від облцентру). Уклінно попросили вибачення і попросили написати відмову від скарги. Я почав впиратись звичайно, кажу ні - нарушили. Пожалілись, що там аварійна ділянка, багато порушень (субєктивно - дійсно багато, задрали мудаки які на переїзді обганяють, а таких там огого скільки). Пообіцяли, клятвенно, що більше не порушуватимуть ПДР і в тому місці стояти не будуть. Дали свої номери телефонів "на випадок яких небуть ситуацій" - пообіцяли розрулити будь яке несерйозне порушення ПДР (ха, найшли головного порушника). Я їм пояснив, що скарги мені писати - як два пальці - листочок в принтер і в конвертик запакував - і вже відправив. Зчулився, написав разово відмову від скарги з умовою "перший і останній раз", і теж клятвенно пообіцяв, що при слідуючих замічених мною порушеннях спуску не дам. Побажали одне одним приємних свят і смачної куті. От такі то веселощі)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 16:37 
Борец

Вы поинтересовались почему отцу звонили, а не вам?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 17:17 
Прохожий

Звичайно поцікавився. Це частково моя вина. На поданій скарзі, як виявилось, я забув вказати контактний номер телефону (хоча зазвичай в заявах і тому подібному завжди даю номер мобільного). Живу за адресою, яку й таксисти не можуть знайти, вулицю перейменовували 3 рази, і знаходиться вона на відшибі - реально знайти її, та ще й не місцевим - практично не можливо. Тому нічого розумнішого ніж шукати мене через місцеве ДАІ (місто невелике, всі всіх знають) вони не придумали. Начальник міського ДАІ якраз з батьком пересікався, сімя крутиться в будівництві, а який ж достойний посадовець не побудує собі хатинку чи дачку? Тому й вийшли на батька. Як виявилось, вони приїжали раніше, але не змогли знайти адреси, тому поїхали назад. Чим ж цікаво їх налякали, що вони з переляку 400км намотали мене шукаючи. Думаю, якщо б справа йшла тільки про оплату штрафу за порушення ПДР ніхто б таким не бавився шуканнями і проханнями. Сказали, що на пост вийдуть в лютому, адже зараз всі 3 взяли відпустки (!!!). Гигиги. Подивимось як вони стримають свою обіцянку не порушувати ПДР і закони...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 17:28 
Борец

тебе розвели,і все.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 18:33 
Прохожий

Пішохід, розвели на що, я пепепрошую? Що я втратив? Раз нічого не поміняється - так та ж сама скарга (злочин не має терміну придатності, егеж?) повалить знову до облДАІ та й вже до укрДАІ, і відповідно пройде весь етап розбору польотів. На дві марки та конвертики я ще гроші нашкребу. Це я не говорю про їхні всі інші порушення - регулярн стоянку де-попало, інспектор-водій порушив, його інспектора-колеги не вжили заходів щодо припинення порушення ПДР інспектором-водієм. Там цілий оберемок статтей. Так що ваш вислів про "розвели" вважаю не доречним. А, та ще й весь діалог записаний на диктофон.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 18:38 
Борец

ти написав що притензій не маєш,тобто твоя скарга-була безпідставною,нікого не притягнули до відповідальності,отаке.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 18:44 
Борец

.

Последний раз редактировалось Jungle Bill 17 янв 2013, 18:52, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 18:51 
Прохожий

Я прекрасно усвідомлюю що я написав. І лише з людської доброти один раз простив. А з місця несення служби вони нікуди не дінуться. Як стояли, так і будуть стояти. І скаргу скласти повторно - для мене раз плюнути. Так що в найгіршому варіанті - їхнє покарання відтерміновується на місяць. В найкращому - вони усвідомили свої гріхи і будуть першими чесними інспекторами на цій грішній землі.
Якщо б заяву взяли на перевірку і в оборот - там були б зовсім інші розмови.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа