Отже, перед новим роком сталась така ситуація - частенько перед вїздом в місто, на перехресті, стоїть машина обласного ДАІ з 3-4 інспекторами ДАІ. Стоїть саме на перехресті. В попередніх повідомленнях я розказував про інциденти з ними, так як пиняють всіх підряд просто так, що страшно бісить мене особисто. Отже, перед новим роком, я підійшов до них і попросив не порушувати ПДД і не здійснювати зупинку та стоянку на перехресті. Перший інспектор почав давити на те що в мене збуджений стан і не хоче зі мною говорити. Підійшовши до іншого, який якраз сидів за кермом авто VW Passat, той почав мене хаотично знімати всім чим є - від відеореєстратора Гейзер до мобільного телефону. На моє запитання чому вони стоять на перехресті з порушенням ПДД відповіли - що це не перехрестя (!!!). Хоча і заокруглення доріг, і знаки дай дорогу і бла бла бла все на місці. Перехрестя це хоч трісни. Таке хамство і брехня заділо - і ось я вже відправляю скаргу до начальника обласного ДАІ з фотографіями порушення і двома схемками, де зображене місцеположення автомобіля. Зразок скарги до речі брав з "шоферського помічника", який є у вас на сайті. Гиги))). І тишина. Сьогодні ж, як виявилось, ображені гаішники пожалілись один одному на несправедливість цього життя й мою прискіпливість. Як я зрозумів, попросили начальника ДАІ мого міста провести виховну роботу зі мною. Начальник ДАІ міста переговорив, тут увага (!!!), з моїм ТАТОМ (!!!!!), і через нього попросили про зустріч, яка має відбутись якраз зараз через пів години. Тепер усвідомте, мені 23 роки, а ДАІ жаліються мому батькові на те що я до них чіпляюсь! МАРАЗМ КРЕПЧАЄ, ПАНОВЕ! Скаргу, фотофіксації і детальніше розповім як повернусь з здибанки з начальником місцевого ДАІ, якщо звичайно мені не підкинуть пакет коноплі чи пістолет ПМ і якщо я взагалі повернусь! Побажайте успіхів. П.С. Як не дивно - інспектори ДАІ мого міста - просто золоті люди. Якщо й патрулюють, то пиняють лише за щось. Мав приємність спілкуватись з ними коли попав в яму і розбив колесо та складав протокол. Враження - дуже позитивні. От про обласних такого сказати не можу.
|