лобас накатал
Цитата:
До УДАІ УМВС України в Херсонській області
73034 м. Херсон, пр-т. Сенявіна, 128, т.(0552) 43-25-36
Гузенко Дмитра Вікторовича
З А Я В А
Предметом даної заяви є повідомлення про порушення чинного законодавства працівниками ДПС України.
Суть справи:
07.05.2012 року я рухався на автомобілі Део Матіс д/н ВТ 0421 АК, приблизно о 12:10 на 11-му км. а/д Херсон – Керч, без наявних для цього підстав був зупинений інспектором ДПС взводу з ОСП №1 ДАІ Херсонської обл.. сержантом міліції Романенко Віталієм Віталійовичем. Після того як сержант міліції Романенко В.В. представився, він у мене запитав куди я поспішаю? Не пояснивши мені причину зупинки та суть скоєного правопорушення, ІДПС сказав пред`явити йому документи. Лише після того як я попросив повідомити мені причину зупинки ІДПС повідомив мені, що я перевищую встановлену швидкість руху. Я заперечив, та попросив пред`явити мені прилад яким ІДПС робив замір, на що мені було повідомлено, що замір моєї швидкості не проводився… Тож вважаю зупинку безпідставною.
Згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,
ВИМАГАЮ:
1. Провести ґрунтовну та всебічну перевірку даної заяви.
2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності винного працівника ДПС за порушення вимог чинного законодавства під час зупинки транспортного засобу.
3. Провести позачергову перевірку знань інспектора ДПС взводу з ОСП №1 ДАІ Херсонської обл.. сержанта міліції Романенка Віталія Віталійовича, законодавства України та нормативно-правових документів, яким він має керуватися при виконанні своїх службових обов’язків;
4. Надати вмотивовану відповідь про результати розгляду заяви та вчинені дії.
« ».05.2012 Гузенко Д. В.