Текущее время: 25 фев 2025, 10:10

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Інвентарні номери та ІДПС
СообщениеДобавлено: 09 июл 2012, 16:50 
Борец

Давно хотів створити цю тем,і ось є час...
Перш за все, даю ссилку на офіційний документ яким користуються бухгалтери,при здійсненні обліку необоротних активів бюджетних установ(http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0459-00/page). Пояснюю на простій мові,значить звучало досить багато реплік і фраз від активістів до ІДПС котрі ведуть нагляд за дорожнім рухом,що всі прилади та матеріальні цінності котрими вони користуються,повинні бути на балансі ДАІ та мати інвентарні номери!!!це є дійсно так,і немає різниці, чи робочий інвентар придбано за бюджетні кошти,чи прилади якими вони користуються були подаровані "спонсорами" всі вони мають бути на балансі і їм повинні присвоюватись інвентарні номери!!!Номери є 8-ми значні,типу 10490001,і 7-ми значні 1131001,в свою чергу 8-ми значні, це номери котрі присвоюються "основним засобам"себто матеріальні цінності вартість котрих перевищує 1000грн.,(це можуть бути споруди,машини,дорога техніка типу "ВІЗИР","ТРУКАМ"та ін.),щодо 7-ми значних номерів то це стосується "інших необоротних матеріальних активів",себто так звана малоцінка,вартість товарів що входить в цю групу не перевищує 1000грн.(це можуть бути їх фотіки,жезли,фішки,різного роду прибамбаси що мало вартують але строк експлуатації більше 1року.)Якщо брати до уваги їх відеокамери,фотоапарати,реєстратори,то їх вартість в більшості перевищує 1000грн.,себто це є "основні засоби" контроль за якими строгий і відсутність інвентарного номера є суттєвим порушенням,Д.А.І. правильно підмітив немає номера фішки нічийні, Ще більш цікава ситуація з Стаціонарними постами,на кожному з них повинний бути інвентарний номер типу "10300001",а також в приміщенні посту вся робоча техніка повинна мати інвентарні номери(стільчики,ПК,принтери,шкафи і так далі.),.Відсутність номерів говорить про безлад в бухгалтерії,і відповідно кожна матеріальна цінність,що є на балансі облікована не належним чином,за кожним з основних засобів закріплена матеріально відповідальна особа яка несе відповідальність за "ВІЗИР" чи "трукам",що можна легко перевірити при нагоді,в майбутньому планую здійснити атаку інфозапитами,щодо відсутності інвентарних номерів на приборах,та приладах що ними користується ДАІ,от тільки в нашого ДАІ немає ніяких приладів :lol: Ну ось в принципі в двох словах розповів,а якщо когось цікавлять деталі то чим зможу допоможу....(початківець бухгалтер)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Інвентарні номери та ІДПС
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 09:43 
Постоялец

Они и так все єто прекрасно понимают, но от тотального недофинансирования со стороны МВС и государства, так и работают по старинке, на гопочек. А виноваты в этом сами, потому что думали что это будет длится вечность, но не судьба, промашка вышла! Как сказал Сергей Дарьенко (российский журналист)- ОНИ ПОБИРУШКИ! :lol:

Ради смеха, но все про них:
...))) вот для улыбки - 1. У свиньи оргазм длится 30 минут. (30 минут! Нифигасе... Хочу быть свиньей в следующей жизни! 2. У сомов более 27 000 вкусовых рецепторов. (И что там такого вкусного на дне? ) 3. Таракан живёт без головы 9 дней, после чего умирает от голода. (Я все о свинье думаю... ) 4. Блоха может прыгнуть на расстояние в 350 раз превышающее длину своего тела. Все равно, что человек перепрыгнет через футбольное поле. (30 минут. . блин... повезло свинье... только представьте! ) 5. Слоны - единственные животные, которые не могут прыгать. (Так даже лучше. ) 6. Некоторые львы сношаются более 50 раз в день. (Все равно хочу быть свиньей в следующей жизни - качество превыше количества! ) 7. Кошачья моча светится в ультрафиолетовом освещении. (Интересно, кому заплатили, чтобы он это выяснил? ) 8. Глаза у страуса больше, чем его мозг. (Я знаю несколько таких людей) 9. У морской звезды вообще нет мозга. (И таких людей я знаю) 10. Люди и дельфины являются единственными видами, которые занимаются сексом ради удовольствия. (Эй!!! А как же свинья? )

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа