Текущее время: 25 фев 2025, 10:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 июн 2012, 19:05 
Постоялец

Отже розкажу вам історію. Я головний редактор видання "Satar of Life". Розпочав своє журналістське розслідування з приводу використання спецсигналів. Місяць тому написав інозапит в ДАІ. Запитував їх по яким критеріям визначається термін "спецсигнал". Адже з попереднього запиту у Держспоживстандарт мені надали вичерпну відповідь, що під терміном "спецсигнал" розуміють пристрої які входять у певні рамки функціонального діапазону, тобто число проблисків за хвилину і тд інші технічні характеристики. Дане питання дуже не просто для даі по одній причині, що якщо пристрій не буде відповідати тим вимогам, а вони це не мають можливості визначити, то і спецсигналом він не рахується, тож став собі на здоровя. Також ДАІ уже неділю не відповідає на ще один мій аналогічний запит. Мені вже терпець увірвався і я зателефонував на гарячу лінію, щоб отримати хоч якийсь коментар, вони направили мене до начальника прес-служби, дали його мобільний, сьоодні з ним звязувався в ранці, переслав йому факсом суть питання, він обіцяв перезвонити після обід. Ніхто звісно не передзвонив, бо давати коментар на непросту тему ніхто не хоче. Ну побачим що завтра буде. Буду тримати вас в курсі. Розпочав розслідування, щоб привернути увагу до прогалин у законодавстві, яким уміло користуються злочинці.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2012, 19:10 
Борец

25 мая я был в Управлении ГАИ г. Мариуполя. Написал пояснения по жалобе от 23 мая. Обещали за 10 дней прислать мне ответ по почте... Сегодня 14 июня, ничего нет :)

Продолжай, я посмотрю как пройдет, может попробую в своей ситуации то-то предпринять...

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2012, 19:39 
Борец

misha-owl писал(а):
Отже розкажу вам історію. Я головний редактор видання "Satar of Life". Розпочав своє журналістське розслідування з приводу використання спецсигналів. Місяць тому написав інозапит в ДАІ. Запитував їх по яким критеріям визначається термін "спецсигнал".

Відішліть запит до "ЦБДР та АС при МВС України".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2012, 19:51 
Постоялец

уже досить з мене цих запитів, я відсилав до ДАІ, хай самі робираються куди направляти, якщо не компетентні, уже буду триматися з начальником прес-служби

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 15:50 
Постоялец

Отже мав розмову сьогодні з начальником прес-служби ДАІ України. Він займається моїм питанням і забезпечує повну підтримку. Отже в недалекому майбутньому питання вирішиться

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 11:34 
Постоялец

Сьогодні отримав відповідь на інформаційний запит, який я надсилав 06.06.2012, відповідь датована 12.06.2012, а отримав я цю відповідь лише 19.06.2012. отака от невідповідність. Отже, відповідь дало ЦБДРтаАС при МВС України. Помилок багато.
1) я запитував про світлові і звукові пристрої, вони відповіли тільки про звукові
2)вони вказали, що оранжевий проблисковий маячок-це спецсигнал, але в п. 9.1 ПДР вказано, що це лише додатковий сигнал привертання уваги, аж ніяк не спецсигна.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа