Текущее время: 25 фев 2025, 04:02

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Хто з Івано-франківська
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 15:52 
Новобранец

Доброго дня! Ну чому ДК не приїде в Івано-Франквськ? Нахабніших ДАІшникв чим тут думаю в світі не знайти. Даю 100% що в нічний час Ви не проїдете по місту щоб Вас не зупинили. Та ще як зупинять, їдеш спокйно, нічого не порушуючи і тут з повороту або на зустріч вилітає машина, включаються мигалки і він вже летить до тебе, залишивши машину будь де. Як їхав, так і став. На перехресті, на пішоходному чи просто посеред дороги стоїть машина без габаритів, без мигалок, а деколи навіть з відкритими дверима, так біжить до своєї жертви, що навіть забуває двері закрити. Потім починається документи, дихніть і т.д. Водії всі теж мовчать, напевно їм так подобається принижуватися перед цими нахабними жирними ряхами. Я поки що немаю відеореєстратора, але буду їздити ночами і знімати це все хоча б на мобільний. Дуже сильно все це допекло. Деколи просто противно наблюдати за нашими водіями які скоренько біджавши хвіст біжать цим уродам на зустріч і несуть гроші, на мою думку це дуже низько. В Франківську взагалі немає ніякого порядку ні в чому. Взяти зокрема парковки, всі вони незаконні. Де це таке є щоб біля Павлівського автобазару здирали по 10 грн. за те що машина просто стоїть на трасі в радіусі кілометра. Це що таке, приватний кусок траси, чи як це назвати? Хоча кому подобається, платіть, а я не платив і не буду. А лежачі поліцейські по вуличкам біля котеджів по декілька підряд, просто з асфальту, без ніяких позначень і знаків, це що таке, приватні вулиці деяких осіб? Народ підніміться нарешт з колін.
ПРОПОНУЮ ВСІМ ХТО ТУТ Є З ІВАНО-ФРАНКІВСКА ОБ"ЄДНАТИСЯ І НАРЕШТІ ПОЧАТИ БОРОТИСЯ З ЦИМ "БЕЗПРЄДЄЛОМ" ЯК ЦЕ РОБЛЯТЬ РОЗУМНІ ЛЮДИ В ІНШИХ МІСТАХ. БАГАТО ЧОГО НАБОЛІЛО І ПРОТИ ВСЬГО НЕ ПОПРЕШ, АЛЕ ХОЧА Б ТРОШКИ ЧИТАТИ ЗАКОНИ І БОРОТИСЯ З ЦИМИ ДОЯРАМИ НА ДОРОГАГ МИ МОЖЕМО І НЕ ТАК ЦЕ ВЖЕ Й СКЛАДНО ЯК ЗДАЄТЬСЯ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Хто з Івано-франківська
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 17:00 
Борец

Цитата:
Я поки що немаю відеореєстратора, але буду їздити ночами і знімати це все хоча б на мобільний. Дуже сильно все це допекло. Деколи просто противно наблюдати за нашими водіями які скоренько біджавши хвіст біжать цим уродам на зустріч і несуть гроші, на мою думку це дуже низько. В Франківську взагалі немає ніякого порядку ні в чому.

Все правильно думаєш, але є маленьке зауваження.

1- ніколи не підходь до перевертнів ОДИН! Нехай хтось підстраховує чи в машині, чи декілька метрів по збоку.

2 – Знімаєш на телефон, а в кишені тримай ще і диктофон, для під страховки.

3 – Бери в кишеню на всякий випадок паспорт, а то наші «друзі» люблять забирати в відділення для вияснення особи.

І на кінець, потрібно максимально запам’ятати НПА України, ну щоби правильно нагнути даішників! Удачі в такому не легкому, але дуже потрібному ділі!

Лише за те, що Правда – їх вина.
Мовчи, бо мови вже давно немає,
Забув її, мабуть, ти назавжди.
Та звик, що завжди твоя хата з краю
Така ж похилена, як мають всі раби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 17:43 
Постоялец

Удачі в нелегкій боротьбі

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 20:56 
Постоялец

По поводу лежачих полицейских -- пишите инфозапросы! На форуме есть примеры и запросов и истории того как после этих запросов их убирали с дорог!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 21:31 
Постоялец

Знаю лежачий поліцейський, який встановлений на дорозі супермаркетом за власні кошти з порушенням законодавства без погодження з владою міста, проте з погодженням ДАІ. Міська влада відхрещується і спригує що погоджувало ДАІ, що це не за бюджетні кошти і т.д.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2012, 14:59 
Новобранец

Крім погоджень лежачий ще має бути позначений знаком, пофарбований у жовто-чорний колір (жовтого не меньше 30%), бути пружинистим, а не з асфальту, хоча вони всі у нас з камню і ще там є про висоту, але не пам"ятаю. Та хрен на них, можна було б ще миритися якби дороги були, хоча і не дуже приємно давати по тормозах бо комусь так захотілося, а так дороги ями одні і побадаєш то в ями, то на горби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 мар 2012, 11:36 
Постоялец

Вітання ;)
Так, в Станіславі (Івано-Франківськ) ситуація не найкраща :evil: .
біда в тому що ми боремось поодинці, я не проте щоби ходити і "діставати" ДАЇ, а просто використовувати законні методи, на особистому прикладі маю виграні справи в Судах і Прокуратурі, навіть менше просто так спиняють ті хто вже мав зі мною справу і запам'ятав :), ще добавлю на Франківських інспекторів Реєстратор діє як "свячена вода" на чорта :), але не про се, мене більше хвилює стан на дорогах ніж правильність парковки інспектора, і більше я інспекторам ставлю питань про приписи.
Так коротко про суть.
В кого є бажання долучитись стукайте на пошту, або пишіть на форумі.
Є звернення в УДАЇ про стан доріх на деяких вулицях міста ..... але процес триває.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 мар 2012, 12:17 
Прохожий

В Богородчанський суд напевно "співпрацює" з ДАІ. Недавно подав адмінпозов про скасування постанови ДАІ (тріщина лобового скла) з боку інспекторів ніяких доказів фото- чи відеозйомки, ніяких замірів, ніяких свідків. На працівників ДАІ покладається обов'язок довести правопорушення але суд Богородчан так не вважає і виносить рішення відмовити у скасуванні постанови. Зрозуміло що суд неправий, а рішення суду є остаточним та оскарженню не підлягає. Цей випадок ще раз доказав яка судова система в Україні.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2012, 23:17 
Постоялец

Сергей, а давай прокатимся и ты покажешь гаишников ночью, аж любопытно, скоро регистратор наконец то приедет.

По парковкам тут получше других городов.... везде есть разметка голубая и паркоместа отмечены линиями + фискальные чеки, никаких ЧПшников, все город контролирует. А с паркоматами кабмин лохонулся однозначно, сначала денег нужно было найти на них. А потом к паркомату поставить нужно человечка который будет следить за оплатой :lol: А результакт какой, всеравно люди будут на каждой парковке стоять

Меня за 3 месяца только 1 раз остановили утром, сонного с глазами как у пьяного (ну не выспался реально), даже страховку просили, на мои слова что я вааще не пью и т.п. просто отдали документы, были очень вежливыми. Как оказалось гоняют бухих с пригорода после свадеб и т.п.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 апр 2012, 23:58 
Борец

Сергей ИФ
Приіде обовязково я з м.Снятин ІваноФранківськоі обл

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2012, 13:55 
Новобранец

Проїдь по місту в нічний час, зупинять обов"язково.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2012, 20:49 
Постоялец

Вітання всім з пройдешніми святами, а також з провідною неділею ;) !
Почну з того, що давненько мене не зупиняли, а самому останнім часом немає коли займатись ними, родився хлопчик і в основному вільний час проводжу з ним :D , але сьогодні їду собі по вул. Мазепи, біля озеру перекрита, і там мене спиняє бравий ІДПС ……. , прізвище запишу завтра, в блокнотику в машині залишив, так по пам’яті № значка 0270, як на зло фотокамеру дома забув, а реєстратор новий вже певне другий місяць збираюсь придбати :oops: , так от суть:
ІДПС: Добрий день! Ваші документи!
Я: Причина зупинки , суть правопорушення
ІДПС: перевірка
Я: Чого, документів?!
ІДПС: Хочу перевірити Вас на стан алкогольного сп’яніння
Не чекав я такий поворот :?:
Продовжую
Я: А ви хто, Ваше посвідчення
ІДПС: а що я не похожий на інспектора
Я: :D в ПДР не має опису як повинні виглядати інспектори
Придявив мені ІДПС посвідчення і потягнувся в кишеню за своїм кишеньковим прибором :D
Я попросив, прибор Драгер зі всіма документами на нього, двох понятих і почати складати протокол, на що мені було заявлено, що ми їдемо в лікарню і протокол складається тільки після того як виявиться, що я дійсно в стані сп’яніння.
Я: Хочу пройти освідчення на місті і згідно 400/666
ІДПС: Ви не то читаєте в приказі 111 написано все???
Щось він ще вплів реально забув, але суть в тому, що ІДПС доказував, що приказі написано: ІДПС відвозить в лікарню, я там здаю кров, і дую в драгер, а потім він складає протокол якщо виявиться що я в алкогольному сп’янінні.
Довго я не думав надав друкований приказ і попросив показати де се таке пише, чим вибив його в глибокий нокдаун :lol:
ІДПС: приказ 111 то для нас. А водії керуються ПДР і називає мені мої порушення, тут я випав, я порушив п.п 2.9 і 2.5 і ще він мені зі слів «впаяє злісну непокору»
Я: визивайте чергового по місту, а я визиваю 102, бо в нас з Вами конфлікт
ІДПС: зара визву і відправлю у відділок
Я: протокол затримання складаємо :D ?
ІДПС: Ваші документи
Я: Ми знову вертаємось на початок, причина зупинки суть скоєного правопорушення
ІДПС: порушення ПДР перевезення дітей без крісла
В мене дитинці 1.5 місяці він в принципі не може сидіти в кріслі, тому я зняв середнє сидіння, замість нього поставив лежак від коляски і пристрибнув ременем, щоби не совалась.
Я: складайте протокол, де вказано що повинні бути дитячі крісла і цитую п.п 21.11 (б)
ІДПС: водій Ви не то читаєте.
І йде собі, я перепитав чи можна їхати і запитав де щасливої дороги.

Перше що почув від дружини не дурно ти «то», мається на увазі сайт ДК, дивишся і читаєш закони :lol:
Ось так!
Документи я так йому і не пред’явив
Використовуйте свої права, я думаю що знаю малий відсоток того чого треба, але як побачив і цим можна користуватись, трохи втратив кваліфікацію бо вже чесно забув коли останній раз спиняли просто так, останнє було в січні, складали протокол проїзд на червоний, справа в суді.
Дякую за увагу!
Критику приймаю, вибачайте за те що багато букв :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2012, 21:06 
Борец

igor_m писал(а):
Вітання всім з пройдешніми святами, а також з провідною неділею ;) !
Почну з того, що давненько мене не зупиняли, а самому останнім часом немає коли займатись ними, родився хлопчик і в основному вільний час проводжу з ним :D , але сьогодні їду собі по вул. Мазепи, біля озеру перекрита, і там мене спиняє бравий ІДПС ……. , прізвище запишу завтра, в блокнотику в машині залишив, так по пам’яті № значка 0270, як на зло фотокамеру дома забув, а реєстратор новий вже певне другий місяць збираюсь придбати :oops: , так от суть:
ІДПС: Добрий день! Ваші документи!
Я: Причина зупинки , суть правопорушення
ІДПС: перевірка
Я: Чого, документів?!
ІДПС: Хочу перевірити Вас на стан алкогольного сп’яніння
Не чекав я такий поворот :?:
Продовжую
Я: А ви хто, Ваше посвідчення
ІДПС: а що я не похожий на інспектора
Я: :D в ПДР не має опису як повинні виглядати інспектори
Придявив мені ІДПС посвідчення і потягнувся в кишеню за своїм кишеньковим прибором :D
Я попросив, прибор Драгер зі всіма документами на нього, двох понятих і почати складати протокол, на що мені було заявлено, що ми їдемо в лікарню і протокол складається тільки після того як виявиться, що я дійсно в стані сп’яніння.
Я: Хочу пройти освідчення на місті і згідно 400/666
ІДПС: Ви не то читаєте в приказі 111 написано все???
Щось він ще вплів реально забув, але суть в тому, що ІДПС доказував, що приказі написано: ІДПС відвозить в лікарню, я там здаю кров, і дую в драгер, а потім він складає протокол якщо виявиться що я в алкогольному сп’янінні.
Довго я не думав надав друкований приказ і попросив показати де се таке пише, чим вибив його в глибокий нокдаун :lol:
ІДПС: приказ 111 то для нас. А водії керуються ПДР і називає мені мої порушення, тут я випав, я порушив п.п 2.9 і 2.5 і ще він мені зі слів «впаяє злісну непокору»
Я: визивайте чергового по місту, а я визиваю 102, бо в нас з Вами конфлікт
ІДПС: зара визву і відправлю у відділок
Я: протокол затримання складаємо :D ?
ІДПС: Ваші документи
Я: Ми знову вертаємось на початок, причина зупинки суть скоєного правопорушення
ІДПС: порушення ПДР перевезення дітей без крісла
В мене дитинці 1.5 місяці він в принципі не може сидіти в кріслі, тому я зняв середнє сидіння, замість нього поставив лежак від коляски і пристрибнув ременем, щоби не совалась.
Я: складайте протокол, де вказано що повинні бути дитячі крісла і цитую п.п 21.11 (б)
ІДПС: водій Ви не то читаєте.
І йде собі, я перепитав чи можна їхати і запитав де щасливої дороги.

Перше що почув від дружини не дурно ти «то», мається на увазі сайт ДК, дивишся і читаєш закони :lol:
Ось так!
Документи я так йому і не пред’явив
Використовуйте свої права, я думаю що знаю малий відсоток того чого треба, але як побачив і цим можна користуватись, трохи втратив кваліфікацію бо вже чесно забув коли останній раз спиняли просто так, останнє було в січні, складали протокол проїзд на червоний, справа в суді.
Дякую за увагу!
Критику приймаю, вибачайте за те що багато букв :mrgreen:

Бажаю Вам – видеорегистратор! Но как приятно черт побери , просто почитать! Вы по случаю не пишете?
PS: Меня, как приобрел видеорегистратор ( в феврале 2011г), НЕ РАЗУ - не остановили!!! Два раза увидев видеорегистратор и махнув полосатым членом – езжай, не считается!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2012, 21:10 
Постоялец

Паниковский писал(а):
Бажаю Вам – видеорегистратор! Но как приятно черт побери , просто почитать! Вы по случаю не пишете?

Дякую, думаю на сему тижні таки придбати, може на наступний :)
Я по свіжій памяті бо зупиняли мене 19:15 за Києвом, тому так вишло написаписати сам припух!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 апр 2012, 18:42 
Новобранец

Ось декілька прикладів як боряться з незаконними парковками в Тернополі. В Франківську ситуація не краща, нічого не змінилося і здирництвом займаються на кожному клаптику землі.

viewtopic.php?f=76&t=18504
viewtopic.php?f=76&t=18799
viewtopic.php?f=76&t=18720

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа