Текущее время: 24 фев 2025, 12:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 09 окт 2011, 23:37 
Прохожий

Прокурору Київської області

Витязю М.І.

Громадянина України

Задої Юрія Миколайовича

Скарга

25 серпня 2011 року я рухавася на автомобілі з м. Яготина до м. Києва.

Працівники турецької фірми «Онур» перекрили в районі м. Яготина дорогу, що унеможливило мені здійснити подальший виїзд на трасу Київ-Харків.

Ордер на закриття чи обмеження руху у цих працівників був відсутній, що є порушенням ст. 26 ЗУ «Про дорожній рух».

Також дорога, протягом одного кілометра, якою мене направили до об’їзду не відповідала нормам ДСТУ 3587-97 «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці і залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану», внаслідок чого був пошкоджений мій автомобіль та з’явився люфт керма.

Відповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Жодного інспектора ДАІ, під час цих протиправних дій на місці не було, не були присутніми представники місцевого державного органу виконавчої влади та місцевого самоврядування. Також не були оприлюднені відповідним чином їх розпорядження чи рішення щодо обмеження руху на вказаній ділянці дороги.

На підставі ст. 34, 40 Конституції України, -

Прошу:

Встановити посадову особу, відповідальну за утримання вказаних ділянок доріг.

Встановити чи видавався ордер на закриття чи обмеження руху районі м. Яготина (виїзд на трасу Київ-Харків).

Притягнути винних осіб до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 128-1 КпАП

Додаток: відео з частковою фіксацією подій.

З повагою

Ю.Задоя

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа