пеший ходЦитата:
то может это вы слепо верующий оппозиционистобатист и зомби?
Сьогодні я за опозицію, але якщо вони не оправдають моїх сподівань то звісно я буду проти них ! Мені важливо не хто а що вони будуть робити !
Цитата:
"Чем оппозиция КОНКРЕТНО лучше власти?"
Ну скільки разів можна говорити ???
1. Мене не влаштовує політика пр, про кпу я взагалі мовчу...
2. Нові лиця, які ще (покищо) не були замічені в розкраданні держави .
3. Навідміну від пр, батьківщина не вносила ніодного закону який розділяв Україну (мовний закон)
4. ЄС і весь цивілізований світ відвернувся від від пр і кпу, а от з опозицією він якраз готовий розмовлати.
5. податкова і пенсійна реформа - обіцяли відмінити (ну але в них намеє більшості )
6. сьогодні при владі майже немає Українців, тут вже тімоті згадував що наш премєр нещодавно переїхав в Україну, чого від нього можна виманати якщо він росіянин ???
7. суд, мвс, прокуратура це приатні структури президента і відповідно пр !
8. Сам процес цих виборів чітко говорить пр самі себе обирають, а от за опозицією не було замічено ні підкупів ні фальсифікацій, я хочу щоб вибори були чесні !
9. Всі лідери опозиції, яценюк, тягнибок, кличко, гриценко... вміють нормально розщовляти, ви згадайте всі "оговорки" ригіоналів від кровосіь, развєлі как котят до глазамі потрогать..., та це просто позор держави, як політик може розмовляти як якесь бидло ????
10. Мене просто вбиває той факт, що овощпрезидент - зек !!! Скільки країн світу мають президента який сидів ???
Продовжувати можу хоч ццілий день, суть така сьогоднішня влада це гопота, їй не можна залишатись, потрібно змінювати накого ? От і є Батьківщина, Удар, Свобода - подивимось як вони працюватимуть і вирішимо чи залишати їх чи також виганяти...