пішохід писал(а):
...
Суть справи-
..01.2011 року о …г я……….. будучи учасником дорожнього руху,побачила що працівники ДАЇ,на службовому автомобілі…….несуть службу з порушеннями правил дорожнього руху,а саме патрульний автомобіль був припаркований на тротуарі де для руху пішоходів залишалося менше ніж 2 метри,та зупиняли водіїв транспортних засобів,в зоні дії знака-3.34-Зупинку заборонено.Зважаючи на те що ,що працівники міліції повинні бути прикладом у дотриманні ПДР,та не допускати порушеннь ПДР,іншими учасниками дорожнього руху, я підійшла до них та звернула їм на це увагу,сподіваючись на взаєморозуміння та з пропозицією припинити дане порушення ПДР.
...
...01.2011р. працівники ДАІ ... на автомобілі ..., кольорографічні знаки якого (не) співпадають з такими для автомобілів ДПС, не виконали п.п. ... Правил дорожнього руху (далі - ПДР), чим порушили ст.ст. ... Закону України про міліцію, ст.ст. ... Закону України про дорожній рух, а також чинили адміністративне судочинство з порушенням ст.ст. ... Конституції України, ст.ст. ... Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КУпАП), ст.ст. ... Закону України про дорожній рух, ст.ст. ... Закону України про міліцію, п.п. ... ПДР.
На виконання ст.ст. ... Конституції України, ст.ст. ... Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КУпАП), ст.ст. ... Закону України про дорожній рух, ст.ст. ... Закону України про міліцію з метою припинення порушень та забезпечення безпеки дорожнього руху я, прізвище ім`я по батькові, звернулась до зазначених працівників ДАІ з проханням припинити незаконну діяльність та забезпечити виконання вимог чинного законодавства в сфері безпеки дорожнього руху.
пішохід писал(а):
...
Що сталося після цього можна побачити на відео яке додається .
...
нужно описать, что произошло
пішохід писал(а):
...
Коли я звернулася до інспектора який на той момент сидів в патрульному автомобілі,про те що патрульний автомобіль припаркований з порушенням ПДР 15.10-в,інспектор різко відповів що ніякого правопорушення немає,міряйте собі від бардюра,та різко зачинив дверку автомобілю.
...
інспектор ДАІ відмовився приймати заяву про припинення порушень, чим порушив ст.ст. ... (статьи законов, дающие право гражданам обращаться к служебным лицам, в том числе устно).
пішохід писал(а):
...
Далі сталося те,від чого мені і досі моторошно на душі,і чого я аж ніяк не очікувала від людини в міліцейській формі,яка повинна насамперед захищати мої права,та дотримуватися законності в своїх діях –інспектор Гармаш І І НА 6 хвилині 34 секунді вибив з моїх рук відеокамеру, ЗАСТОСУВАВШИ ДО МЕНЕ ФІЗИЧНУ СИЛУ,відеокамера впала на землю,від падіння був зламаний обєктив....
должность звание Гармаш имя отчество перевищив службові повноваження та безпідставно застосував заходи фізичного впливу. в результаті злочинних дій должность звание Гармаш имя отчество мені завдано моральної, фізичної та матеріальної, а саме - указать каких именно