пеший ход писал(а):
aphalin а на какого "дядю" хотите отпахать куюву тучу лет вы? если не считать, что вы может быть работаете сами на себя или может быть вы уже финансово независимый человек?
пеший ходПахає бидло, а я до бидла не відношусь.
Я ні на яких дядь не пахаю і не збираюсь, а скоріше ви на мене пахаєте, так як гроші мені йдуть з держбюджету
пеший ход писал(а):
два раза не отвечаем не отвечаем, почитайте уже было. А вот на вопрос ЧТО БЫЛО ХОРОШЕГО - ответа так и не поступило.
Щось я не пригадую де було питання про хороше. Але на відповідь на нього була дана по ходу дискусії у вигляді питань про вишки бойка, євро, відкати і т.д.
Зроблю такий коротенький підсумок типового виборця ПР (хоча мушу сказати він справджується у 90% випадків для електорату пР):
1. перманетно стверджують, що при помаранчевих була розруха і безлад, а при ригах майже рай; надати
належні та допустимі докази на підтвердження своїх слів принципово не можуть.
2. не хочуть жодних змін, хочуть стабільність як на кладовищі.
3. якщо до влади прийде ОО почнеться руїна та безлад (в деяких поцієнтів - криза). За доказами на підтвердження див. п.1.
4. принципово не сприймають жодних доказів про бандитизм ригів, стандартна відмазка на розслідування про вишки бойка - а, хай краще розслідують скіки жулька вкрала.
5. носяться із тезою - без росії ми нікуда, вот із-за жульки газ дорогий. на зауваження, що для населення вистачає свого газу по 150 зелених за тис. кубів, але його риги перепродують на захід або беруть на свою металургію, а дорогий газ для промисловості з технологіями зразка 1960-их - проблема олігархів, а не народу, принципово не реагують.
6. не хочуть в ЄС і НАТО, бо там капіталісти і агресори, експлуатують робочий клас, сволочі, янкі, гоу хоум. Але хочуть в СНД і митний союз, бо там "своя" росія. Жодних аргументів як правило не надають і не сприймають.
7. на зустрічах із кандидатом-мажоритарником перебивають його спіч через 2 хвилини криками на зразок "да хватить тут 3,14здеж про нову шахту розводить - ти по 50 грн шас давай, а то бухать сьодні на вечір нічим".
8. принципово вдовблюють собі в голову, що на заході живуть бандєравци, нацисти, сукі й дармоїди, яких годує весь даунбас і без даунбаса вся Західна Україна завтра б здохла з голоду і холоду. Жодних аргументів як завжди не сприймають. Якщо такий поцієнт попадає гастарбайтером в санаторій "жовтень" (Конча-Заспа), то зі злістю шипить "жирують тут б..ді, порозжиралися". На зауваження про те, що тут 90% донецьких олігархів, не реагує по причині жорсткого прогресуючого фімозу головного мозку. Альзо деякі поцієнти ходять по Києву ( Львову), стискаючи в кулаці газовий балончик, бо данєцких тут зразу мочать нацики. На питання коли й кого останній раз замочили нацики впадають у прострацію.