Текущее время: 27 фев 2025, 07:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1713 ]  На страницу Пред.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 115  След.

За кого будем голосовать на выборах???
Объединенная оппозиция 26%  26%  [ 124 ]
партия регионов 3%  3%  [ 16 ]
Удар (Кличко) 21%  21%  [ 100 ]
ВО "Свобода" (Тягнибок) 21%  21%  [ 99 ]
Коммунистическая партия (Симоненко) 4%  4%  [ 20 ]
Украина вперед (Королевская) 1%  1%  [ 4 ]
Народная партия (Литвин) 0%  0%  [ 0 ]
Наша Украина (Ющенко) 1%  1%  [ 5 ]
Вычеркну всех 13%  13%  [ 63 ]
Не пойду голосовать 10%  10%  [ 47 ]
Всего голосов : 478
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 10:50 
Борец

пеший ход
Аха ха вже легендарна фраза "папередники" !!!
А чому у вас відлік тільки від помаранчевих ? І до чого тут бідність, а писав про бардак і беззаконня, а не про бідність !

Уточніть що це за пятилітка оранжевих, якщо я не помиляюсь то половину цієї пятилітки у вр є коаліція пр і кп, чи не так ?
А якщо говорити про сьогоднішню владу то для цього є окрама тема "спасибо жителям..." чи її по вашому без причин створили ?

Цитата:
Теперь ответь ты в подтверждение своих слов - какими действиями я допустил бедность и беззаконие?

А уточніть де це я писав що саме ви допустили беззаконня ? я писав про троля пуха, який нічого не зробив для країни (яку не визнає) і щей осмілюється задавати тут питання про досягнення за 21 р, а звітки вони можуть бути якщо таких нікчем як пух в нас була велика частина !
Але тепер народ починає міняти ситуацію, і утворення ДК яскравий доказ тому що люди починають міняти ситуацію на краще !
Такщо девайте припиняйте з непотріьними розмовами...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 10:51 
Борец

пеший ход писал(а):
kps
Цитата:
Що за цирк ? Я поставив запитання чому ви таке допустили, де відповідь ???

Отвечу без проблем - причиной бедности сейчас я считаю провал пятилетки оранжевых, которых я не поддерживал.

Нет. Ну это действительно цирк!
Меня тяжело заподозрить в симпатиях к помаранчам, но это перебор.
Причины бедности простые: ненасытность АБСОЛЮТНО ВСЕХ властьимущих за все 21 год их царювання.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 10:52 
Борец

пеший ход писал(а):
Отвечу без проблем - причиной бедности сейчас я считаю провал пятилетки оранжевых, которых я не поддерживал. Я поддерживал других, вот что делал я. Так что "это" допустил ты, а не я. Никакая власть за 1,5 года не исправит ситуацию, которую допустили те, за которых ты сейчас включил борьбу.

ага, во всем виноваты "папередники" :lol:

пеший ход писал(а):
Теперь ответь ты в подтверждение своих слов - какими действиями я допустил бедность и беззаконие?

спасибо тебе, житель донбасса

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 10:57 
Новобранец

Тема про вибори перетворилася на: "Ти дурак!", - "Сам дурак!"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:02 
Борец

Kir
Цитата:
Причины бедности простые: ненасытность АБСОЛЮТНО ВСЕХ властьимущих за все 21 год их царювання.

Всі хто йшлиі йдуть у владу в любому вибадку ненаситні !
Але виникає питання, чому народ з цим не боровся ???
Всі прекрасно знали що депетати, прокурори, викладачі чи тіж самі даішники завжди брали хабарі, але при цьому всі хвастались що в них такі знайомі, і гордо розказували як вони їм допомагали "порішати" люби проблеми, та і при совку таке теж було тільки не за гроші а за могорич чи просто по блату, тобто виходить що люди самі на протязі всіх цих 21р одобрювали таке беззаконня а тепер деякі щей осмілюються задавати питаня про досягнення :evil:

Такі питання мають право ставити люди яким сьогодні по 21р, в них мають бути притензії до старшого покоління яке дозволило розкрасти країну, а таким як пух має бути соромно що на їх очах їх же і обікрали,
хоча що від нього можна вимагати якщо для нього незалежність України це непорозуміння ... :evil: :evil: :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:02 
Борец

kps писал(а):
я писав про троля пуха, який нічого не зробив для країни (яку не визнає) і щей осмілюється задавати тут питання про досягнення за 21 р, а звітки вони можуть бути якщо таких нікчем як пух в нас була велика частина !

Коллега kps, а если я Вас спрошу про "досягнення" за 21 год независимости, а не "никчема Пух"(с) и отвечу на Ваш вопрос, что создал и создаю рабочие места, плачу налоги и заработную плату и НИЧЕГО не прошу у государства (кроме "ОТЪ....БИТЕСЬ и не мешайте работать"), Вы меня кем назовете?
И как насчет Вашего собственного РЕАЛЬНОГО, а не виртуального (люто ненавыджу, роблю шо можу) вклада в процветание Украины (мож где пропустил чего)?
Вы меня тут вытурить из Украины хотите. А з/п платить и налоги Вы за меня будете или найдете кого-нить с более "правильным" взглядом на историю и текущих политиков?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:09 
Постоялец

legionary писал(а):
FotoEgor писал(а):
Опупеть, сначала развёл русофобский срач, а теперь всех с темы гонишь. Сам-то про выборы хоть что-то написал за последние 10 страниц?

сначала разберись что такое "русофобский", а потом опупевай, на русских ни у кого фобии нет, есть совкофобия

Изображение

Это совкофобия? Или, с некоторых пор РФ=СССР?

Изображение

Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:09 
Борец

Да, во всем виноваты "папередники" , это не перебор, а как я указывал всегда - мое личное мнение, и никем не навязанное. Я не хочу перезагрузки в 2008-2009 год. Рано еще менять власть, 1,5 года это мало для исправления ситуации. Это моя твердая позиция.
legionary пожалуйста. А вам наверное спасибо за "папередників", за газ, за экономи. кризис. В случае из повторной победы, будем через годик "благодарить" вас.
ЗЫ: будет время, найду статистику, какую долю бюджета страны наполняет так вами "любимый" донбасс за ваше СПАСІБО.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:10 
Постоялец

1. А в стане опозиции некого люстрировать?
2. Народ СССР на референдуме проголосовал за сохранение СССР, почему не прислушались к мнению народа?
3. Причина бедности нынешней Украины - это переход к капитализму в худших его проявлениях.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:11 
Борец

о манать, як все запущено.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:15 
Борец

Kir
Цитата:
не виртуального (люто ненавыджу, роблю шо можу)

:lol: Ну про оплату податків і доречі також створеня робочих (2 чол) місць я взагалі не вважаю про якесь досягнення. Більшим вкладом я ваажаю що не даю хабарів, і всіх друзів переконав що краще не давати !
Цитата:
Вы меня тут вытурить из Украины хотите

Ну от звідки такий висновок ??? Я вас запитав чому ви тут живете якщо тут так погано а десь там краще, і впринципі почув достойну відповідь "це моя країна", і я так вважаю що наша держава сьогодні далеко ненайрозвинутіша але вона наша, і нам потрібно зробити все для того щоб з нас брали приклад інші країни !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:21 
Борец

пеший ход
Так це ваша думка, але ви ж не можите стверджувати що вона правильна ?
Бо як можна говорити що сьогоднішня влада нормальна якщо вона прийняла закон про тендери, який дозволяє робити тендери закритими ?
Для чого пр і кпу прийняли цей закон ??? Кому він потрібен, це якийсь новий вид покращеня ?
Чому створили тему про спасібо житєлям донбаса якщо пр і кп працюють на благо держави ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:25 
Борец

пеший ход писал(а):
А вам наверное спасибо за "папередників", за газ, за экономи. кризис.

А Вы лично видите скидку на газ , за Черноморский флот? ............ или за 1.5 года , скидка еще накопилась? :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:28 
Постоялец

Я, может, голосовал бы за такую программу:
1. Владу - мільйонам, а не мільйонерам!

Запровадимо істинне народовладдя!

Відновимо парламентсько-президентську республіку.

Ліквідуємо районні державні адміністрації, передавши їхні функції відповідним радам і виконкомам.

Запровадимо вибори за відкритими партійними списками.

Законодавчо забезпечимо виборність суддів.

2. Повернемо народу національні багатства, забезпечимо їхнє збереження і раціональне використання!

Підприємства стратегічного значення, природні монополії, розподільчі та транзитні мережі - повернемо в державну та комунальну власність, перевіривши виконання умов приватизації, починаючи з 1992 року.

Природні ресурси та корисні копалини - державі. Приватний капітал має долучатися до їхнього видобутку на умовах оренди чи концесії.

Конституційно закріпимо статус активів держави, які неможливо приватизувати.

Встановимо державну монополію на виробництво алкоголю і тютюнових виробів.

Запровадимо суворий контроль за ощадливим використанням природних ресурсів. Не допустимо приватизації зелених та рекреаційних зон. Ліквідуємо незаконну забудову на берегах річок, озер, морів. Берегова смуга має належати державі.

3. Створимо умови для розвитку вітчизняної економіки і підприємництва!

СПУ відкидає політику перетворення України на колонію, сировинний придаток розвинених країн. Завдання влади: формувати зовнішньоекономічні відносини за принципом взаємовигоди, залучаючи зовнішні інвестиції передусім на потреби технологічного оновлення власного виробництва. Позаблоковий статус, широкомасштабне співробітництво з усіма країнами за умови пріоритетних відносин з Росією, іншими сусідами - такими є основні засади зовнішньої політики СПУ, що забезпечить сприятливі умови для всебічного розвитку економіки України.

Ми проведемо радикальну дерегуляцію підприємницької діяльності. Враховуючи досвід найефективніших економік світу, спростимо систему реєстрації, оподаткування та звітності при забезпеченні прозорості, підвищення відповідальності підприємця і держави за неправомірні дії.

Для підсилення конкурентоздатності вітчизняної економіки - утворимо Державний інвестиційний банк, що надаватиме доступні кредити для впровадження інноваційних технологій у промисловості, розвитку малого та середнього підприємництва.

Для зниження податкового тиску та розширення споживання - зменшимо ПДВ до 10%. Збережемо єдиний податок для сільгоспвиробника та малого бізнесу. Соціальний податок - до 25%. Внесемо проект закону про заміну ПДВ на податок з реалізації.

Запровадимо 5-річні канікули від оподаткування на прибуток для створених шляхом прямих інвестицій нових підприємств. Надамо на 10 років право відносити на затрати кошти, використані на енергозберігаючі та екологічні програми.

4. Не допустимо перетворення української землі на товар - предмет спекуляції!

Запровадимо державну підтримку сільського виробника, як це робиться в Європі й світі. Реалізуємо підготовлені СПУ законопроекти, які забезпечать абсолютний контроль громад і держави над земельним фондом - територією України.

При бажанні власника продати свій пай виключно держава викупить його землю, передаючи її в довгострокову оренду індивідуальним користувачам або кооперативам власників земельних та майнових паїв.

Запровадимо державне замовлення на сільгосппродукцію. Українські громадяни повинні мати найякісніші продукти харчування за цінами, доступними для кожної сім'ї.

Україна має стати ключовим гравцем у вирішенні світової продовольчої проблеми!

5. Ліквідуємо кримінальний капіталізм, знищимо корупцію!

Встановимо правило: з більшого капіталу - більший внесок на суспільні потреби. Механізми - прогресивний податок на доходи, оподаткування багатства та державний контроль за діяльністю великих компаній. Негайно припинимо вивезення українського капіталу в неконтрольовані офшорні зони!

Корупційні злочини - в ранг особливо небезпечних державних злочинів. Винних - карати позбавленням права обіймати посади в державних установах пожиттєво з конфіскацією майна для відшкодування нанесеного збитку.

Проведемо громадські суди-люстрації державних і місцевих посадовців, дослідивши співвідношення між задекларованими доходами та майном і способом життя як посадовців, так і членів їхніх родин, залучаючи громади та ЗМІ. За розкрадання бюджетних коштів та їхнє нецільове використання - карати нещадно.

6. Якість життя і добробут людей - на достойний рівень!

Мінімальний рівень заробітної плати - встановлювати щоквартально, базуючись на реальній вартості споживчого кошика. Підприємців та керівників, які виплачують зарплатню нижче встановленого рівня, - до суворої відповідальності.

Для забезпечення житлом малозабезпеченого населення - реалізуємо програму будівництва соціального житла на основі досвіду Франції та інших країн.

В освіті та молодіжній політиці:

- відродимо мережу дитсадків з державним фінансуванням;

- розширимо систему спеціалізованих шкіл для обдарованих дітей;

- припинимо скорочення шкільної мережі, зменшивши мінімальну наповнюваність класів до 3-х учнів;

- у державних вищих навчальних закладах впровадимо безоплатну вищу освіту в галузі технічних та математичних спеціальностей і природничих наук, забезпечимо квотування першого робочого місця;

- створимо за рахунок державних інвестицій та грантів 500 тисяч "робочих місць майбутнього" у сфері високих технологій, екологічних та соціальних інновацій;

- фінансуємо за рахунок держави заклади фізичної культури та спорту, дитячої та молодіжної творчості.

У сфері охорони здоров'я:

- припинимо скорочення мережі медичних закладів під виглядом так званої оптимізації;

- ліквідуємо спеціальну систему медичного обслуговування чиновництва;

- фінансування державних медичних закладів - на рівні, що забезпечує якісне, справді безплатне лікування;

- заборонимо виробництво та імпорт генно-модифікованої продукції;

- реалізуємо програму забезпечення населення якісною питною водою;

- введемо кримінальну відповідальність за виробництво та реалізацію продукції, що не відповідає санітарно-епідеміологічним нормам.

З метою забезпечення трудової мотивації працівників освіти та охорони здоров'я запровадимо для цих категорій статус державного службовця.

Доб'ємося підвищення якості за одночасного зниження вартості житлово-комунальних послуг шляхом модернізації системи ЖКГ на нових технологічних засадах, партнерства держави і громад, запровадивши регулярний звіт комунальних підприємств перед громадою.

Природний газ українського видобутку - на комунальні потреби.

7. Соціальна справедливість - передовсім!

Закони про соціальний захист повинні виконуватися безумовно і повністю!

Негайно відмінимо рішення, прийняті попереднім складом Верховної Ради, котрі призупинили дію законів про соціальний захист дітей війни, чорнобильців та інших категорій громадян, що потребують додаткового соціального захисту.

Забезпечити справедливість у соціальній сфері!

Проведемо ревізію і вилучимо з числа пільговиків усіх, хто туди "примазався", а найперше - представників влади. Відповідно збільшимо підтримку всім, хто потребує допомоги.

Жодних пенсійних реформ за рахунок простих людей! Повернемо пенсійний вік: для жінок - 55, для чоловіків - 60 років. Максимальна пенсія не повинна перевищувати мінімальну більше ніж у 7 разів.

к сожалению пока эта партия вне рейтинга

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 авг 2012, 11:31 
Борец

MAXIMUSGo
:lol: :lol: :lol:
Та яка там знижка ...
Більше того ліліпутін вже дав знати як він ставиться до яника і його команди, надавні події в ялті все прекрасно показали, тай взагалі овоща вже послали представники всіх цивілізованих країн.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1713 ]  На страницу Пред.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 115  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа