Текущее время: 25 фев 2025, 18:55

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 76 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: м.Львів ДТП. обоюдка?
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 07:48 
Борец

Я от вже думаю може скргу написати на ДАЙців? Тільки куди висилати, на Львівську прокуратуру чи можна в Луцьку прокуратуру (по місцю проживання)?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 08:34 
Борец

основание?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 08:38 
Борец

Цитата:
ДТП понти, товаришу трішки підігнуло бампер....

Цитата:
Я от вже думаю може скргу написати на ДАЙців?

как же все-таки скучно людям жить, и откуда только у них столько свободного времени?
вообще-то конецто скаргу можно накатать. что дайцы спровоцировали дтп, и наказать их по всей строгости закона :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 08:56 
Борец

Я більш серйозно відношусь до цієї події, хочу допомогти своєму товаришу.
Скаргу хочу написати на ДАЙ бо не погоджуюсь на обоюдку і рахую що ДАЙцями не правильно встановлено причину ДТП. Ще у мене є підозра, що на другого водія не складався протокол, хочу попросити надіслати копію того протокола.
Справа ця для мене нова та цікава, нажаль знань мало, тому і звертаюся на форум за допомогою, штурмую інет, збираю інформацію. Часу дійсно мало, але спустити на гальма теж не варіант. Відчуваю що тут є зговір ДАЙ з другим водієм, тому потрібно діяти швидко і спробувати усі варіанти. Думаю скарга в прокуратуру дасть задуматись ДАЙцям про подальші свої дії.
Якщо хтось зможе допомогти, підказати в написанні скарги буду вдячний, і куди краще надсилати. знаю що можу скаржитись в прокуратуру по місцю проживання М.Луцьк, але не впевнений в цьому. можливо краще всетаки написати у прокуратуру м.Львова. Хто що порекомендує?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 09:09 
Борец

Цитата:
Скаргу хочу написати на ДАЙ бо не погоджуюсь на обоюдку і рахую що ДАЙцями не правильно встановлено причину ДТП.

гайцы не судьи - они складаюсь протокол, где оказан характер и обстоятельство подии.
решение уже принимает суд. оссобо тут им нечего инкреминировать.

Цитата:
Скаргу хочу написати на ДАЙ бо не погоджуюсь на обоюдку і рахую що ДАЙцями не правильно встановлено причину ДТП.

об этом я даже не думал. если подозрения не безосновательные, то этот вопрос необходимо узнать, а так же дату на которую назначен будет суд. так как для страховой вам все равно необходимо ришення суду, по тому протоколу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 09:24 
Борец

так, ото ж! Ще є підозра що на другого водія не складався протокол!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 09:33 
Борец

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 09:44 
Борец

схема если честно составлена бездарно. но даже по ней ситуация немного расходится с тем что вы писали ранее.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 12:41 
Борец

так розходиться, всю інформацію по ДТП я отримував по телефону, схему переслали мені тільки сьогодні. До сьогодні я був впевнений що автомобіль товариша знаходиться на середині дороги.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 13:27 
Борец

planirovsshik я даже не вижу обгона машины вашего товарища другим тс, который потом вернулся на свою полосу и зацепил его машину.
к сожалению протокол как не старался - не смог прочитать, слишком блекло.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 15:11 
Борец

На схемі є місце зіткнення автомобілів, далі другий автомобіль проїхав ще 100м і зупинився, а от товариш чому повернув ліворуч тут я і сам не можу зрозуміти, він мені каже що по інерції, а як можна по інерції в ліву сторону проїхати я й сам в догатках
Протокол написаний через копірку, потім відсканований, прочитати дійсно важко, але й змінити я теж нічого не можу
Думаю в даному випадку обмежитись інформаційним запитом чи складався на іншого водія протокол

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июл 2012, 15:15 
Борец

planirovsshik писал(а):
а от товариш чому повернув ліворуч тут я і сам не можу зрозуміти, він мені каже що по інерції, а як можна по інерції в ліву сторону проїхати

та гонить він....видно наплужив сам....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 12:52 
Борец

Накінець добрався до інтернета. Коротко, як розвивались справи по даному ДТП далі:
Було назначено розгляд справи десь кінець серпня - початок вересня. На засідання суду прийшов мій товариш із свідком. Товариш був підготовлений: усі свої дії які мали місце перед ДТП він описав зсилаючись на ПДР із зазначеними статтями на чорновичок. Але, судья відразу його перебив і попросив розказати усе як було простими словами, свідка перед цим попросив вийти. Потім запросив свідка і вислухав його. Після цього зібрав усіх і почав звинувачувати товариша у виновності по ДТП. Оскільки переконати сідьї товариша не вдалось, він вирішив назначити технічну експертизу. Сказав що десь через тижня два будуть результати і буде назанчено нове засідання і приходити на нього не обов'язково, бо за результатами експертизи і буде прийняте рішення. Наступне засідання відбулося не через два тижні, а на початку листопада. Чесно кажучи, товариш вже був готовий заплатити штраф так як йому набридло жити в очікуванні, до того ж, стала проблема про продовження тимчасового посвідчення водія (пройшло 3 місяці), але мені вдалось його переконати йти до кінця. За цей період я промоніторив інет щодо тех.експертизи автомобіля. Виясняється, що експертизу проводять вивчаючи пошкодження автівок, для цього потрібно автівки представляти на комісію. А, якщо одна із автівок вже відремонтована, то експертизу можна провести лише за допомогою високоякісних фотознімків. Таких фотознімків ніхто не робив, автівок не викликали, це був теж аргумент - а як же вони проводять експертизу? На друге засідання товариш прийшов сам. Судья йому повідомив, що експертиза показала що саме він винувець у ДТП. Тут, розказував товариш, втрачати вже не було що, раз програв суд, то хоть задоволення отримаю від іншого. Спочатку він на підвищених тонах розказав судьї про те як потрібно проводити екуспертизу, потім щось про те що як за 3 місяці нема рішення по справі то справу закрито і він не винуватий (це вже я незнаю звідки), трохи януковича згадав, не обійщлось про продажних судьїв і ментів. А, в кінці пообіцяв що піде не тільки в прокуратуру, а і у СБУ. Судья відклав справу ще на пів години щоб дати товаришу заспокоїтися. Через пів години судья повідомив що раз експертиза була проведена неналежним чином, то він приймає рішення про невиновність мого товариша.
От мені цікаво, згідно рішення суда товариш не винуватий, а хто ремонтуватиме йому автівку?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 13:20 
Борец

Народу уривається терпець..продажні і некомпетентні судді,тупі чиновники-бандити при владі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 13:21 
Постоялец

ахах)) прикольно.. з ними завжди так треба, показати хто тут хазяїн)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 76 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа