Текущее время: 25 фев 2025, 15:33

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 65 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 08:13 
Постоялец

aktivistе, дякую за приємні слова.

Продовжуємо. Оскільки відповідь була надана, змінюємо позовні вимоги:
Цитата:
До: Окружного адміністративного суду
м. Києва
01601, м. Київ,
вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1

Від: Кравченко Мирослава Леонідовича
55555, м. Київ,
просп. Перемоги над ямами 55, кв.55
Контактний телефон: +38 (050) 555-5555
Електронна пошта: [email protected]

ЗАЯВА
про уточнення позовних вимог у справі №2а-13429/11/2670

У провадженні Окружного Адміністративного Суду м. Києва знаходиться адміністративна справа №2а-13429/11/2670 за позовом Кравченко Мирослава Леонідовича до Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації про визнання дій (бездіяльності) протиправними, зобов’язанням вчинити дії.

Відповідно до ст. 51 КАС України позивач має право в будь-який час до закінчення судового розгляду збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову.

Користуючись цим правом, вважаю за необхідне уточнити свої позовні вимоги і викласти їх у наступній редакції:

«ПРОШУ:
1. Визнати протиправними дії (бездіяльність) Відповідача, що полягали у несвоєчасному наданні Позивачу відповіді на запит на інформацію №ЯМ-01/20110822 від 22.08.2011.
2. Стягнути судовий збір у обсязі 3 (три) гривні 40 (сорок) копійок на користь Позивача з Державного бюджету України.»

07.10.2011

Хочу потім пройти квест по отриманню 3.40, оскільки скоро судовий збір зросте і залишати комісійні судам вже буде нецікаво.

Последний раз редактировалось miroslav 10 окт 2011, 08:48, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 08:25 
Борец

miroslav писал(а):
Хочу потім пройти квест по отриманню 3.40, оскільки скоро судовий збір зросте і залишати комісійні судам вже буде нецікаво.

саме так,з 1.11.2011р. збір буде майже 30 грн,але може варто було б тоді написати так:

Стягнути судовий збір з Державного бюджету України користь Позивача.

чи суму треба вказувати в позові обов"язково?
незрозуміло ж коли відбудеться суд,але з іншого боку напевно скільки ти сплатив раніш стільки й повернуть
інші вимоги можна висувати буде тільки після 1 жовтня.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 08:47 
Постоялец

Судова практика свідчить, що суму таки зазначають.
Це пов'язано з тим, що не завжди судовий збір повертається у повному обсязі - зменшення розміру позовних вимог або внесення судового збору в більшому розмірі, ніж встановлено законом.

Також відправлено клопотання про долучення доказів:
Цитата:
До: Окружного адміністративного суду
м. Києва
01601, м. Київ,
вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1

Від: Кравченко Мирослава Леонідовича
55555, м. Київ, просп. Перемоги над ямами 55, кв.55
Електронна пошта: [email protected]

ЗАЯВА
про долучення доказів до матеріалів справи №2а-13429/11/2670

У провадженні Окружного Адміністративного Суду м. Києва знаходиться адміністративна справа №2а-13429/11/2670 за позовом Кравченко Мирослава Леонідовича до Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації про визнання дій (бездіяльності) протиправними, зобов’язанням вчинити дії.

Керуючись пп. 5 п. 3 ст. 49 КАС України,

ПРОШУ:

1. Долучити до матеріалів справи копію Доказ-козир, який я поки не буду публікувати.
2. Долучити до матеріалів справи копію листа Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації з реквізитами №07-569/2 від ніби-то 09.09.2011.
3. Долучити до матеріалів справи копію конверта, у якому надійшов лист від Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації з реквізитами №07-569/2 від ніби-то 09.09.2011. Дата на штемпелі конверту 27.09.2011.
4. Долучити до матеріалів справи роздруківку з Інтернет-сторінки Позивача , де описаний процес дій, спрямованих на поновлення порушенного права Позивача, передбаченого ст.14 ЗУ «Про дорожній рух», а саме безпечні умови дорожнього руху. Даний документ слугує доказом триваючого порушення прав Позивача, на відновлення якого був спрямований запит на інформацію №ЯМ-01/20110822 від 22.08.2011 і підтвердженням того, що протиправні дії Відповідача негативно впливають на строки поновлення порушеного права.

ДОДАТКИ:

1. Копія Доказ-козир, який я поки не буду публікувати – один аркуш.
2. Копія листа Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації з реквізитами №07-569/2 від ніби-то 09.09.2011 – один аркуш.
3. Копія конверта зі штемпелем від 27.09.2011, у якому надійшов лист від Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації з реквізитами №07-569/2 від ніби-то 09.09.2011 – 1 аркуш.
4. Роздруківка з Інтернет-сторінки Позивача – 15 (п’ятнадцять) аркушів.

07.10.2011

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 окт 2011, 14:46 
Постоялец

Вот доказательство, которое я сразу не афишировал - ответ на инфозапрос от Укрпочты.

В последнем абзаце официально подтверждено какой датой и кому письмо было получено. - Эта информация не сходится с тем, что заявляет Райрада, которая говорит о 05.09.2011 вместо 29.08.2011.

Изображение

Сегодня состоялось судебное заседание.

Ответчик не явился. Возражений не предоставил. Был надлежащим образом уведомлен.

Судья предложила продолжить рассмотрение дела в порядке письменного производства. - Я не возражал, поскольку мне удобно получить решение суда по почте, не выстаивая очередей в канцелярии.

Судья создала впечатление крайне адекватного человека.

Для ознакомления (не у всех есть опыт судов) выкладываю аудиозапись как проходит заседание - Суд 2011-10-18.mp3. Размер - 2,7 Мб.

Сообщение, не относящиеся к теме
Сначала загрузил аудио на Яндекс.Видео, но во-первых на форуме некорректно обрабатывается тег явидео, во-вторых Яндекс дико пожал аудиозапись и из нее ничего понять не возможно. Поэтому выкладываю на файлообменник.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 окт 2011, 15:30 
Борец

Ну, что сказать)) Красава! Впрочем как и всегда)
Зы - вот за что люблю форум ДК - так за возможность общаться с такими людьми!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 окт 2011, 15:39 
Борец

miroslav,якщо можеш скинь ще зразок запиту,назріває подібна ситуація.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 окт 2011, 15:41 
Борец

Может miroslav стоит открыть отдельную темку (без побочных комментов) с готовыми заявами и
комментар. самого автора (ну так что бы без обсуждений), а беседовать тут...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2011, 07:42 
Постоялец

Доктор_Макс, спасибо за лестные слова.

пішохід, нажаль зразок запиту не зберігся. Та навряд чи він став би тобі в нагоді. Історія була наступною. Досліджуючи матеріали позовної заяви я звернув увагу, що індекс адресата (відповідача) - 02225, а згідно даних електронної системи відстеження поштових пересилань на сайті Укрпошти мій лист було вручено відділенням з індексом 02660. Здійснивши пошук у довіднику з індексів на сайті Укрпошти не отримав жодних даних щодо індексу 02660. І вирішив надіслати запит до Укрпошти, оскільки очікував, що і у судді може виникнути питання, чому лист був доставлений іншим відділенням (можливо він зовсім не доставлений). До цього я вже мав вкрай позитивний досвід спілкування з Укрпоштою (були недоліки у обслуговуванні в одному з відділень - на запит відреагували блискавично, з вибаченнями телефонувало високе керівництво), тому надіслав запит у відповідному розділі сайту. Звертаю увагу, що на всі мої запити, відправлені через сайт було відреаговано, тобто нічого не губилося. Згодом отримав відповідь, скан якої викладений вище, де приємним бонусом була інформація про дату і особу, якій було вручено листа.

Тобі раджу у вищезазначеному розділі сайту написати запит на зразок "Прошу підтвердити, що в електронній системі відстеження поштових пересилань за № листа ХХХХХХХХХХ, а саме "Цитата з системи" міститься інформація, що відповідає дійсності".

Доречі, рекомендую залишати коректний номер мобільного - часто телефонують і щось уточнюють.

crv_kiev Мне лично удобнее иметь общую тему, а чистый фактаж (сканы и заявления) можно взять из темы на моем сайте (обновляется чуть реже, чем здесь на форуме).

Продолжаем.

Сразу после получения ответа от Райрады, я запросил копию письма, отправленного в КМДА и на случай, если райрада отморозится, запросил его и в КМДА тоже (его не выкладываю, он аналогичен).
Цитата:
Розпорядник: Голова Деснянської районної в м. Києві Державної адміністрації
Жеребнюк Віктор Миколайович
02660, м. Київ, пр-т Маяковського, 29

Запитувач: Кравченко Мирослав Леонідович
02222, м. Київ,
просп. Маяковського 4444444
Електронна пошта: ччч@аааа.org.ua

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ
№ЯМ-20111003-3

Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" прошу надати копію листа від 02.01.2011 №04-117 до начальника Головного управління житлового господарства Стороженко В.С.

Запитувану інформацію прошу надати у визначений ч.1 ст. 20 ЗУ “Про доступ до публічної інформації” строк, а саме 5 робочих днів, на поштову адресу ХХХХХХХХХХХХ.

3 жовтня 2011 року

Также написал уже не запросы, а заявы в Райраду и ШЭУ, которое временно содержит участок дорог.
Цитата:
Начальнику КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд»
Деснянської РДА у м. Києві
03067, м.Київ, вул. Закревського 29
тел. +38044-515-25-69
факс +38044-515-26-04

Кравченка Мирослава Леонідовича
02222, м. Київ,
просп. Маяковського 4444444
Електронна пошта: ччч@аааа.org.ua

З А Я В А
№ЯМ-20111003-02

На ділянці придомових проїздів поруч з буд. 42-50 просп. Маяковського існують пошкодження дорожнього покриття, що ускладнюють рух транспортних засобів. Обсяг пошкодженнь дорожнього покриття на даній ділянці перевищує гранично допустимі показники, передбачені п.3.1.1 ДСТУ 3587-97 «Автомобільні дороги, вулиці та залізнодорожні переїзди».

Спираючись на вищевказане, пошкодження дорожнього покриття ускладнюють рух транспортних засобів, примушують водіїв до екстренного гальмування та маневрування, можуть спричиняти виникнення аварійних ситуацій, кількість та розміри пошкоджень дорожнього покриття перевищує гранично допустимі показники, передбачені законодавством України.

Згідно інформації від заступника начальника Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної у м.Києві державної адміністрації п. Лукашевича Л. даний проїзд тимчасово перебуває на обслуговуванні КП «ШЕУ» Деснянського району (копія листа додається).

Керуючись п.2.3 (е) Правил дорожнього руху України,

ПРОШУ:
1. Здійснити перевірку обставин, викладених у заяві;
2. У терміни, передбачені п.3.1.1 ДСТУ 3587-97 “Автомобільні дороги, вулиці та залізнодорожні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану” ліквідувати пошкодження дорожнього покриття, які утруднюють рух транспортних засобів на ділянці придомових проїздів поруч з буд. 42-50 просп. Маяковського.

ДОДАТКИ:
1. Копія листа заступника начальника Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації Лукашевича Л. від 09.09.2011 №07-569/2 – 1 аркуш.

3 жовтня 2011 року

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 окт 2011, 18:26 
Новобранец

Мирослав, Вы видели новый проэкт УкрЯма? Если да, и Вы уже им воспользовались, было бы интересно услышать о его эффективности.

http://ukryama.com/
http://ukryama.com/about/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 окт 2011, 20:25 
Постоялец

Galactica, а Вы читали тему с начала до конца? Если да и Вы читали внимательно, то что нового мне может предложить УкрЯма?

Сообщение, не относящиеся к теме
У дорожников каникулы на 2 недели - я в отпуске :D
Ремонт и переезд. Не до писанины.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 ноя 2011, 11:33 
Постоялец

Вернулся из отпуска. Продолжаем.

Подоспело решение суда.

Изображение Изображение Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 ноя 2011, 11:46 
Постоялец

Молодец! Все идет отлично! Какая будет следующая серия сериала "miroslav и яма"? ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 ноя 2011, 13:01 
Постоялец

А вы пишите и в ответ буду выкладывать новую серию.

На запрос предоставить письмо, которое отправлялось в КМДА райрада ответила.

Изображение Изображение Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2011, 21:17 
Новобранец

Сорі що вліз в вашу тему. Теж місяць тому написав скаргу про незадовільний стан дороги.
Ось текст скарги та фотки дороги: http://blog.inoname.org.ua/2011/11/blog-post.html
А ось відповідь, яка сьогодні прийшла від ДАІ: http://blog.inoname.org.ua/2011/12/blog-post.html
В мене є питання: ось, як написано в листі від ДАІ, направлено припис на ліквідацію незадовільного стану дороги установі, яка відповідальна за цю ділянку дороги, в моєму випадку це районна адміністрація. А скільки часу я повинен чекати на виконання цього припису? І в разі не виконання які подальші дії? Скарга у прокуратуру?
Власне цього припису я і не бачив, тільки слова у відповіді від ДАІ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2011, 01:09 
Прохожий

У меня та же ситуация. http://ukryama.info/neustranili/prishel ... -dney.html

Я взял шаблон Мирослава и написал в ГАИ чтобы наложили админштраф. Я считаю, что как послали ответ мне, так и в госадминистрацию. Значит 10+2 дней от даты ответа гаи.

Ну а там пусть сами мне ответят если я не прав. К моменту их ответа уж точно все сроки пройдут.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 65 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа