snclrv писал(а):
Мне в таких ситуация помогают номера купленные для таких вот случаев. В народе - блатные (или как их там называют - не суть важно). Очень я не люблю ментов и всячески питаюсь избежать встречи с ними. Пока что номера работают идеально. Специально менял на простые и нарушал - реагируют очень активно и сразу машут жезлом, но только меняю на универсальные...как будто я невидимый. Вам советую не поскупиться и купить такие же... Очень упрощают жизнь. Если скажите, что мне все равно на других участников движения и я думаю только о себе - вы правы.
я не сотрудник гаи и конкретно ничего сказать не могу. думаю, что без каких либо знакомств в этих органах вам не обойтись....
Спеціально для вас по секрету скажу, що так звані блатні номери жодним чином не блатні і на них встановлені
офіційні розцінки. А з вас я так бачу "по блату" мєнти взяли, крім офіційного тарифу, ще процент собі за развод "блатного" лоха.
Наступний момент, мєнти не настільки тупі як вам здається - про порядок видачі "блатних номерів" вони добре знають і, якщо у вас машина не "блатна" або не занесена в "блатний" список, то вони прекрасно знають, що ви ніщєброд, який заради дешевих понтів розкошелився на 4 красиві циферки.
І ще одне, про порушення. Відкрию вам страшну таємницю - у випадку операцій з "продажу трупів" (мєнти й ті, хто в темі знають, що це) розмір ставки визначають не тільки ваша машина, а й номерний знак. То ж мєнти мають всі шанси розжитися з лопуха ще раз. Так-то.
Висновок - діагноз у поцієнта відомий, мєнти таких люблять і з них живуть (або бидло платить більше).