Текущее время: 25 фев 2025, 16:14

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 авг 2012, 17:59 
Новобранец

eaglelite писал(а):
Выложи скан постановы, если номера протокола нет это однозначно нарушение со стороны инспектора.

Скан постановы. Это единственный документ, который мне отдал инспектор.
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2012, 18:39 
Новобранец

Почитал заявы братьев по несчастью, почитав частично законодательство в этой области, получилось следующее:
Док. 1 из 4

До відділу ДАІ
по обслуговуванню адміністративної території міста Єнакієве
при Управлінні ДАІ УМВС України у Донецькій області
86400, м. Єнакієве, пр. Гірників, 44

Вiд громадянина
__ __ __ Кирила Михайловича
Зареєстрованого за адресою
м.Єнаківе, 11111
вул.__ __ __, б.32.

ФОРМА ЗАПИТУ НА ІНФОРМАЦІЮ
(розпорядником якої є ВДАІ при УДАІ УМВС України у Донецькій області)

Запитувач – __ __ __ Кирило Михайлович
Адреса реєстрації – м.Єнаківе, 81111, вул.__ __ __, б.32
Контактний телефон – 095-__ __ __
Елнктронна адреса – __ __ [email protected]

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ
Прошу відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» надати:
1. Копію протоколу про адміністративне порушення на підставі якого було виписано відносно мене постанову серії ВК1, № __ __ __ від 01.07.2012 року.
2. Повідомити мене про те, чи передані матеріали даної справи до Державної Виконавчої Служби України, з метою примусового виконання вказаної вище постанови.

Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк: на поштову адресу м.Єнаківе, 81111, вул.__ __ __, б.32, або на електронну адресу __ __ [email protected]

Додаток:
- копія постанови по справі про адміністративне правопорушення ВК1 № __ __ __ від 01 липня 2012 року.

06.08.2012 року ___________

Док. 2 из 4

До ВДВС Єнакіївського міського управління юстиції
86406, м. Єнакієве, пр. Гірників, 46

Вiд громадянина:

Зареєстрованого за адресою:
м.Єнаківе, 81111
вул.__ __ __ , б.32.

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ
Прошу письмово в установлений законом строк надати інформацію про те, чи є на виконанні ДВС постанови відносно мене. Якщо так, то прошу надіслати мені копії цих постанов та постанов про відкриття провадження.

Згідно ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію – це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформації, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його чи ні, без пояснення причини подання запиту.

Також право на запит на інформацію гарантується та реалізується на підставі ст. 40 Конституції України, ст. 1, 3, 15, 20, 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

06.08.2012 ___________

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2012, 18:46 
Новобранец

Док. 3 из 4

Начальнику УДАI ГУМВС України в м. Києві
Полковнику міліції
Курінному Анатолію Володимировичу
вул. Б.Хмельницького, 54, м. Київ, 01030

Громадянина
зареєстрованого за адресою
м.Єнаківе, 11111
вул.__ __ __ , б.32.

СКАРГА
На постанову серія ВК1, № __ __ __ від 01 липня 2012, в справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.122 КпАП України, інспектора ДПС, другого взводу, першого батальйону ДПС, полку ДПС ДАІ ГУМВС України в м.Києві, старшиною міліції Давидюком Василем Петровичем.

Постановою інспектора ДПС, Давидюка Василя Петровича (надалі по тексту – інспектор) серія ВК1, № __ __ __ по справі про адміністративне правопорушення від 01 липня 2012 року мене було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та було накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 425 гривень.

Як вбачається з постанови по справі про адміністративне правопорушення, я, 01 липня 2012 року о 12:10 год. у місті Києві, на регульованім перехресті вулиць Володимирський Узвіз та Михайла Грушевського (на Європейській Площі) управляючи автомобілем Ford реєстраційний номер __ __ __ зробив проїзд перехрестя на виключений сигнал додаткової секції світлофора в напрямку зазначеною її стрілкою, чим порушив вимоги п. 8.7.3. Правил дорожнього руху (надалі – ПДР).

Вважаю дану постанову необґрунтованою, такою що не відповідає нормам КУпАП та винесеною з перевищенням компетенції суб’єкта владних повноважень.

Також під час винесення постанови не дотримано вимоги статей 245, 276, 280 КУпАП, відповідно до яких, завданням провадження у справах про адміністративні правопорушення є своєчасне, всебічне, повне й об’єктивне з’ясування обставин кожної справи та дотримання процесуального порядку розгляду справи.

Таким чином вважаю постанову інспектора незаконною та такою, що підлягає скасуванню з наступних підстав:

1. При розгляді справи не були з’ясовані і доведені обставини, які б свідчили, що в моїх діях є ознаки проступку, за який законом встановлено адміністративну відповідальність.
Так у ст. 254 КУпАП зазначено, що протокол про адміністративне правопорушення складається в разі його вчинення, але оскільки адміністративного правопорушення не було (не було пред'явлено жодного доказу крім безпідставних звинувачень, «правопорушення» не зафіксовано належним чином, як того вимагає чинне законодавство, з врахуванням допущених порушень під час складання протоколу, він не може бути належним доказом моєї вини, і за таких обставин відповідно до п.1 ст. 247 КУпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не могло бути розпочато у зв'язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

2. Згідно ст.279 КУпАП, під час розгляду справи особа, яка уповноважена розглядати справу та виносити постанову, повинна дослідити докази.
Аналогічні зобов’язання на інспектора ДАІ покладені згідно п. 2.11.5 та 2.12 Інструкції, затвердженої наказом МВС України від 26.02.2009 року №77.
У постанові не вказані докази, які інспектор дослідив при накладенні на мене стягнення та на підставі яких визнав мене винним у вчиненні правопорушення. У постанові не вказані мої заперечення та їх оцінка інспектором ДАІ. Своїми діями інспектор також грубо порушує п.1.6 розпорядження МВС Україні №466 від 21.05.2009 року виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо).
У протоколі про адміністративне правопорушення інспектор не зазначив, що мається вiдео фіксація, хоча на словах казав що вона є.

3. КУпАП визначено форму й передбачено основні вимоги щодо оформлення, як протоколу про адміністративне правопорушення, так і рішення, що постановляється в конкретній адміністративній справі.
Інспектор, зупинивши мій автомобіль склав протокол про адміністративне правопорушення та й одразу виніс постанову про адміністративне правопорушення, де я є винним у скоєнні правопорушення за ч.2 ст.122 КУпАП та вручив мені цю постанову під підпис.
Слід зазначити що при оформленні адміністративного правопорушення Інспектор навмисно не передав мені копію протоколу про скоєння адміністративного правопорушення чим грубо порушив п.4.1, розділу 4, наказу №77 від 26.02.2009 року, та не позначив в постанові даних про протокол, на підставі якого була винесена постанова.

Звертаю увагу на те, що я дійсно рухався на автомобілі Ford реєстраційний номер __ __ __ по вулиці Володимирський узвіз у напрямку вулиці Михайла Грушевського, плануючи на перехресті вул. Хрещатик – вул.Трьохсвятительска повернути лiворуч у напрямку вулицi Михайла Грушевського. Під'їхавши до перехрестя, рухаючись у крайній лівій смузі, виконавши вимоги ПДР я продовжив рухатися в напрямку вулиці Михайла Грушевського та проїхавши близько 100 - 150 метрів мене було зупинено інспектором ДПС Давидюком Василем Петровичем, який на моє здивування повідомив, що я здійснив поворот лiворуч на вимкнену додаткову зелену секцію світлофору, чим порушив п. 8.7.3 (3) правил дорожнього руху.

Мої зауваження стосовно того, що поворот лiворуч мною було здійснено з дотриманням ПДР, і те що з місця де мене було зупинено, співробітнику ДПС не можливо побачити в якому режимі працює світлофор, а його заява про порушення мною правил дорожнього руху є припущенням, ІДПС Давидюк Василь Петрович проігнорував.

Враховуючі вищевикладене вважаю, що постанова серії ВК1 № __ __ __ по справі про адміністративне правопорушення від 01.07.2012 року винесена з порушеннями моїх прав та чинного законодавства, є необґрунтованою, незаконною та підлягає визнанню її не дійсною.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 276, 287, 288, 289, п. 3 ст. 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 2, 6-11, 18, 19, 71, 104, 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:

1. Визнати не дійсною Постанову ВК1 № __ __ __ по справі про адміністративне правопорушення від 01.07.2012 року та скасувати стягнення у вигляді штрафу у розмірі 425 гривень.
2. Закрити провадження по справі про адміністративне правопорушення.

Додаток:
- копія постанови по справі про адміністративне правопорушення ВК1 № __ __ __ від 01 липня 2012 року.

Док. 4 из 4
Еще составляю. Его суть - вжарить инспектора.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 00:22 
Борец

Все правильно. Пиши на него жалобу!!! Пусть научат составлять админ материалы или пусть чем то полезным займеться например улицы пойдет заметать,в ГАИ такие не должны работать!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 07:08 
Борец

Sh.Holmes писал(а):
Док. 3 из 4

Начальнику УДАI ГУМВС України в м. Києві
Полковнику міліції
Курінному Анатолію Володимировичу
вул. Б.Хмельницького, 54, м. Київ, 01030

Громадянина
зареєстрованого за адресою
м.Єнаківе, 11111
вул.__ __ __ , б.32.

СКАРГА
На постанову серія ВК1, № __ __ __ від 01 липня 2012, в справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.122 КпАП України, інспектора ДПС, другого взводу, першого батальйону ДПС, полку ДПС ДАІ ГУМВС України в м.Києві, старшиною міліції Давидюком Василем Петровичем.

Постановою інспектора ДПС, Давидюка Василя Петровича (надалі по тексту – інспектор) серія ВК1, № __ __ __ по справі про адміністративне правопорушення від 01 липня 2012 року мене було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та було накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 425 гривень.

Як вбачається з постанови по справі про адміністративне правопорушення, я, 01 липня 2012 року о 12:10 год. у місті Києві, на регульованім перехресті вулиць Володимирський Узвіз та Михайла Грушевського (на Європейській Площі) управляючи автомобілем Ford реєстраційний номер __ __ __ зробив проїзд перехрестя на виключений сигнал додаткової секції світлофора в напрямку зазначеною її стрілкою, чим порушив вимоги п. 8.7.3. Правил дорожнього руху (надалі – ПДР).

Вважаю дану постанову необґрунтованою, такою що не відповідає нормам КУпАП та винесеною з перевищенням компетенції суб’єкта владних повноважень.

Також під час винесення постанови не дотримано вимоги статей 245, 276, 280 КУпАП, відповідно до яких, завданням провадження у справах про адміністративні правопорушення є своєчасне, всебічне, повне й об’єктивне з’ясування обставин кожної справи та дотримання процесуального порядку розгляду справи.

Таким чином вважаю постанову інспектора незаконною та такою, що підлягає скасуванню з наступних підстав:

1. При розгляді справи не були з’ясовані і доведені обставини, які б свідчили, що в моїх діях є ознаки проступку, за який законом встановлено адміністративну відповідальність.
Так у ст. 254 КУпАП зазначено, що протокол про адміністративне правопорушення складається в разі його вчинення, але оскільки адміністративного правопорушення не було (не було пред'явлено жодного доказу крім безпідставних звинувачень, «правопорушення» не зафіксовано належним чином, як того вимагає чинне законодавство, з врахуванням допущених порушень під час складання протоколу, він не може бути належним доказом моєї вини, і за таких обставин відповідно до п.1 ст. 247 КУпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не могло бути розпочато у зв'язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

2. Згідно ст.279 КУпАП, під час розгляду справи особа, яка уповноважена розглядати справу та виносити постанову, повинна дослідити докази.
Аналогічні зобов’язання на інспектора ДАІ покладені згідно п. 2.11.5 та 2.12 Інструкції, затвердженої наказом МВС України від 26.02.2009 року №77.
У постанові не вказані докази, які інспектор дослідив при накладенні на мене стягнення та на підставі яких визнав мене винним у вчиненні правопорушення. У постанові не вказані мої заперечення та їх оцінка інспектором ДАІ. Своїми діями інспектор також грубо порушує п.1.6 розпорядження МВС Україні №466 від 21.05.2009 року виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо).
У протоколі про адміністративне правопорушення інспектор не зазначив, що мається вiдео фіксація, хоча на словах казав що вона є.

3. КУпАП визначено форму й передбачено основні вимоги щодо оформлення, як протоколу про адміністративне правопорушення, так і рішення, що постановляється в конкретній адміністративній справі.
Інспектор, зупинивши мій автомобіль склав протокол про адміністративне правопорушення та й одразу виніс постанову про адміністративне правопорушення, де я є винним у скоєнні правопорушення за ч.2 ст.122 КУпАП та вручив мені цю постанову під підпис.
Слід зазначити що при оформленні адміністративного правопорушення Інспектор навмисно не передав мені копію протоколу про скоєння адміністративного правопорушення чим грубо порушив п.4.1, розділу 4, наказу №77 від 26.02.2009 року, та не позначив в постанові даних про протокол, на підставі якого була винесена постанова.

Звертаю увагу на те, що я дійсно рухався на автомобілі Ford реєстраційний номер __ __ __ по вулиці Володимирський узвіз у напрямку вулиці Михайла Грушевського, плануючи на перехресті вул. Хрещатик – вул.Трьохсвятительска повернути лiворуч у напрямку вулицi Михайла Грушевського. Під'їхавши до перехрестя, рухаючись у крайній лівій смузі, виконавши вимоги ПДР я продовжив рухатися в напрямку вулиці Михайла Грушевського та проїхавши близько 100 - 150 метрів мене було зупинено інспектором ДПС Давидюком Василем Петровичем, який на моє здивування повідомив, що я здійснив поворот лiворуч на вимкнену додаткову зелену секцію світлофору, чим порушив п. 8.7.3 (3) правил дорожнього руху.

Мої зауваження стосовно того, що поворот лiворуч мною було здійснено з дотриманням ПДР, і те що з місця де мене було зупинено, співробітнику ДПС не можливо побачити в якому режимі працює світлофор, а його заява про порушення мною правил дорожнього руху є припущенням, ІДПС Давидюк Василь Петрович проігнорував.

Враховуючі вищевикладене вважаю, що постанова серії ВК1 № __ __ __ по справі про адміністративне правопорушення від 01.07.2012 року винесена з порушеннями моїх прав та чинного законодавства, є необґрунтованою, незаконною та підлягає визнанню її не дійсною.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 276, 287, 288, 289, п. 3 ст. 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 2, 6-11, 18, 19, 71, 104, 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:

1. Визнати не дійсною Постанову ВК1 № __ __ __ по справі про адміністративне правопорушення від 01.07.2012 року та скасувати стягнення у вигляді штрафу у розмірі 425 гривень.
2. Закрити провадження по справі про адміністративне правопорушення.

Додаток:

Док. 4 из 4
Еще составляю. Его суть - вжарить инспектора.

Очень даже неплохо! На воротах гаец месяц постоит-это точно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 09:52 
Новобранец

alikkorn писал(а):
То есть я так понимаю что инпектор творит что хочет! Остановил, обвинил, не доказал, написал,пртокол не вручил, дал постанову и сказал плати! А мне надо еще и выкатывать свой бензин и тратить личное время для того чтоб заплатит неизвестный и незаконный штраф?!?!? Класно!!! А зачем тогда законы???

Да к сожалению такие права им дали.
Мне искренне жаль топик стартера, но проблемы он нажил себе сам. Незнание закона не освобождает от ответственности.
У него был десятидневный срок для обжалования в суде постановления. Обжаловать нужно было постановление !!! В заяве нужно было указать об отсутствии протокола и просить, чтобы суд сам затребовал необходимые сведения по делу в т.ч. и протокол.
Теперь что ждет топик стартетра:
1. Обжаловать постановление он уже не сможет. (Разве что справку из больницы или еще что о том что он физически не мог обжаловать данное постановление) - не страдайте фигней и не тратте свое время на подачу скарг и заяв УЖЕ ПОЗДНО - ПОЕЗД УШЕЛ на все заявы будет один ответ, судья даже не будет вникать в суть дела.
2. Он вляпался в 308 ст. и вряд ли отмажется т.е. в итоге заплатит 850 грн.
3. Скоро придет письмо от исполнителя об аресте машины. (хотите спорте хотите нет это вопрос времени)
4. В случаи неуплаты - изьятие транспортного ср-ва и штрф площадка.

Совет:
1. Оплатить штраф 425 грн. (все уже проиграли смиритесь дальнейшая неуплата только будет настраивать против вас исполнителей, которые тоже хотят закрыть "висяк")
2. Поискать самому статьи, или обратиться к адвокату, или иногда сами исполнители за шоколадку и красивые глазки подсказывают как лучше поступить, чтобы отмазаться от 308 ст. - удвоение штрафа. В общем решайте этот вопрос, а не распыляйтесь на то что уже не вернуть.
3. Пойти самому к исполнителю и расспросить поступило ли в производство данное дело, если поступило сделать все возможное, чтобы не накладывали арест на имущество.
4. На будущее серьезнее относится к различного рода бумажкам выписанными органами власти. Всегда помните, что выписывать штрафы это работа чиновника и за выполнение своей работы его вряд-ли привлекут к ответственности, и на ваши неграмотные заявы и скарги у него уже готовы ответы.
Воевать нужно грамотно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 10:14 
Борец

leha
Где протокол???а вдруг он и протокол неправильно заполнил,или после подписи человека,пошел дописал в протокол что захотел. Почему он не вписан в постановление?? Это грубое нарушение со стороны гаишника, лично я считаю что надо идти и писать в суд, на гаера за то что он сделал противозаконные действия, писать на отмену постановления .Человек подписал протокол,а ему его не отдали,это как називаеться??? Да влюбом случае даже если не вернул они должны его прислать почтой,или не так??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 10:24 
Новобранец

alikkorn писал(а):
Где протокол???
В ГАИ
alikkorn писал(а):
вдруг он и протокол неправильно заполнил,или после подписи человека,пошел дописал в протокол что захотел. Почему он не вписан в постановление?? Это грубое нарушение со стороны гаишника

На все это дается право обжаловать в течении 10 дней. Другого закон не предусматривает.
alikkorn писал(а):
Человек подписал протокол,а ему его не отдали,это как називаеться???
Незнание закона.
alikkorn писал(а):
Да влюбом случае даже если не вернул они должны его прислать почтой,или не так??
Наплевать. Наверняка есть какая нибудь внутренняя инструкция о которой мы не знаем.Кроме этого гаер всегда может сказать, что отдавал протокол, что делать дальше будите?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 11:07 
Борец

leha писал(а):
alikkorn писал(а):
Где протокол???
В ГАИ
А почему он в гаи ,если человек его подписал

alikkorn писал(а):
Человек подписал протокол,а ему его не отдали,это как називаеться???
Незнание закона. Это не незнание закона,а неправомерные и незаконные действия гаишника!!!
Цитата:
Наплевать. Наверняка есть какая нибудь внутренняя инструкция о которой мы не знаем.Кроме этого гаер всегда может сказать, что отдавал протокол, что делать дальше будите?

Но как отдавал??? Если его нет и он даже не вписан в постанову

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2012, 11:19 
Новобранец

alikkorn писал(а):
Но как отдавал??? Если его нет и он даже не вписан в постанову
Протокол есть топик стартер писал, что три раза в нем расписался.
То что он не вписан в постанову банальная ошибка инспектора, ник чему не ведущая. Еще раз повторяю право оспорить постанову было!!! Топик стартер им не воспользовался. Потому все ошибки, неправильности и т.п. уже пофиг. поймите вы наконец - Суд не примет заяву и не станет рассматривать - истек срок давности. Все поезд ушел правильно или неправильно это только эмоции.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 авг 2012, 19:17 
Борец

leha писал(а):
alikkorn писал(а):
То есть я так понимаю что инпектор творит что хочет! Остановил, обвинил, не доказал, написал,пртокол не вручил, дал постанову и сказал плати! А мне надо еще и выкатывать свой бензин и тратить личное время для того чтоб заплатит неизвестный и незаконный штраф?!?!? Класно!!! А зачем тогда законы???

Да к сожалению такие права им дали.
Мне искренне жаль топик стартера, но проблемы он нажил себе сам. Незнание закона не освобождает от ответственности.
У него был десятидневный срок для обжалования в суде постановления. Обжаловать нужно было постановление !!! В заяве нужно было указать об отсутствии протокола и просить, чтобы суд сам затребовал необходимые сведения по делу в т.ч. и протокол.
Теперь что ждет топик стартетра:
1. Обжаловать постановление он уже не сможет. (Разве что справку из больницы или еще что о том что он физически не мог обжаловать данное постановление) - не страдайте фигней и не тратте свое время на подачу скарг и заяв УЖЕ ПОЗДНО - ПОЕЗД УШЕЛ на все заявы будет один ответ, судья даже не будет вникать в суть дела.
2. Он вляпался в 308 ст. и вряд ли отмажется т.е. в итоге заплатит 850 грн.
3. Скоро придет письмо от исполнителя об аресте машины. (хотите спорте хотите нет это вопрос времени)
4. В случаи неуплаты - изьятие транспортного ср-ва и штрф площадка.

Совет:
1. Оплатить штраф 425 грн. (все уже проиграли смиритесь дальнейшая неуплата только будет настраивать против вас исполнителей, которые тоже хотят закрыть "висяк")
2. Поискать самому статьи, или обратиться к адвокату, или иногда сами исполнители за шоколадку и красивые глазки подсказывают как лучше поступить, чтобы отмазаться от 308 ст. - удвоение штрафа. В общем решайте этот вопрос, а не распыляйтесь на то что уже не вернуть.
3. Пойти самому к исполнителю и расспросить поступило ли в производство данное дело, если поступило сделать все возможное, чтобы не накладывали арест на имущество.
4. На будущее серьезнее относится к различного рода бумажкам выписанными органами власти. Всегда помните, что выписывать штрафы это работа чиновника и за выполнение своей работы его вряд-ли привлекут к ответственности, и на ваши неграмотные заявы и скарги у него уже готовы ответы.
Воевать нужно грамотно.

Вы когда-нибудь были в ГИС? Там дела лежат на полу перевязаны бичёвкой. Пока дело дойдёт до этого дела - пройдёт 3 мечяца. жалобу в суд и аля улю!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 авг 2012, 23:01 
Новобранец

Завулон писал(а):
Вы когда-нибудь были в ГИС? Там дела лежат на полу перевязаны бичёвкой. Пока дело дойдёт до этого дела - пройдёт 3 мечяца. жалобу в суд и аля улю!

Естественно был если бы не был не советовал бы.
Причем тут сколько они лежат ? я же написал
Цитата:

Жалобу на что ? На верховную раду ? Чтобы сделали поправочку на время обжалования административного наказания ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 авг 2012, 23:01 
Новобранец

Завулон писал(а):

Цитата:

Жалобу на что ? На верховную раду ? Чтобы сделали поправочку на время обжалования административного наказания ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2012, 08:43 
Новобранец

Цитата:

Имеется ввиду арест на имущество, если я в установленный (7 дней) срок не оплачу двойную сумму штрафа ?

В ГИС дела еще нет. В ГАИ по месту регистрации тоже. Ответ на жалобу из УГАИ Киева еще не пришел.
Если будут давить на то что из-за пропущенных сроков обжалования никто ничего рассматривать не будет, придется, либо ждать уведомление из ГИС об открытии исполнительного производства, а после, в установленный срок, оплатить затребованную ими сумму, либо надеяться на то, что за три месяца постанова не дойдет до ГИС. Подправьте, если я ошибаюсь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2012, 07:02 
Борец

leha писал(а):
Завулон писал(а):

Цитата:

Вы шутите? У моей мамы есть в ГАИ штрафы за 2009 год! И машину никто не арестовывает. Что бы арестовать машину-вы должны пол года не приходить на повестки ГИС.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа