Текущее время: 25 фев 2025, 10:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 367 ]  На страницу Пред.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:15 
Постоялец

А що там з листом в Департамент, може разом швидше складемо?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:19 
Постоялец

Zlosniy писал(а):
А що там з листом в Департамент, може разом швидше складемо?

Давайте. Головне скласти результативну частину - що ми просимо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:26 
Постоялец

Enigma писал(а):

Значить дивись як я думаю. Писати про те що ти хочеш щоб їх наказали неварто, цим займуться тут на місці наша прокуратура. Я думаю потрібно описати ситуацію і запитати такі питання:
1. Чи можуть інспектори ДАІ під час несення служби відступати від вимог ПДР без ввімнених проблискових маячків?
2. Чи можна вести фото- і відеофіксацію порушень інспекторами ДАІ ПДР?
3. Чи може інспектор перешкоджати веденню відеофіксації місць несення служби?
4. Як повинен вчинити громадянин України, який бачить порушення інфпекторами ДАІ законів України?
5. Куди повинен звернутись громадянин України, для повідомлення про порушення інспекторами ДАІ ПДР і законів України?

Щось в цьому роді.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:33 
Борец

Zlosniy писал(а):
інфпекторами ДАІ

6 .Чи використовується спецзагін Кобра ,для того щоб штрафувати працівників ДАЇ,за порушення ними ПДР?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:36 
Постоялец

Zlosniy писал(а):
Enigma писал(а):

Значить дивись як я думаю. Писати про те що ти хочеш щоб їх наказали неварто, цим займуться тут на місці наша прокуратура. Я думаю потрібно описати ситуацію і запитати такі питання:
1. Чи можуть інспектори ДАІ під час несення служби відступати від вимог ПДР без ввімнених проблискових маячків?
2. Чи можна вести фото- і відеофіксацію порушень інспекторами ДАІ ПДР?
3. Чи може інспектор перешкоджати веденню відеофіксації місць несення служби?
4. Як повинен вчинити громадянин України, який бачить порушення інфпекторами ДАІ законів України?
5. Куди повинен звернутись громадянин України, для повідомлення про порушення інспекторами ДАІ ПДР і законів України?

Щось в цьому роді.

Погоджуюсь, думаю цих питань достатньо.

Цитата:
6 .Чи використовується спецзагін Кобра ,для того щоб штрафувати працівників ДАЇ,за порушення ними ПДР?

не знаю чи в даній ситуації це актуальне питання...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:39 
Постоялец

По поводу ваших вопросов советую просмотреть мой инфо. запрос, там на многие из них уже есть ответы!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:43 
Борец

31-01-11 Надзвичайні новини. Вот это видео

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:48 
Постоялец

пішохід писал(а):

Я думаю так:
6. Чи зобовязаний інспектор ДАІ скласти протоколо про адміністративне правопорушення на водія патрульного автомобіля ДАІ, якщо він відступив від ПДР без ввімкненого проблискового маячка?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2011, 18:18 
Прохожий

Олександро!!! Київ з тобою!!! якщо треба підмога-звертайся
в Киеві-геї аналогічні-заяву в СВБ та прокуратуру!!! :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2011, 21:56 
Борец

Покурору м. Львова
фамия иніціали

Заява про злочин

Суть справи- мені –далі .П.І .Б ,стало відомо про те,що проти мене скоєно злочин ,відповідальність за який перебачено ст.182 Кримінального кодексу України(порушення недоторканості приватного життя, шляхом розповсюдження конфіденційної інформації).
Так ,в ефірі телепередачі ……….числа..року….працівник ДАЇ ………
Здійснив розголошення конфіденційної інформації,щодо скоєння мною адміністративних правопорушеннь ,шляхом коментарів ,та демонструванням адміністративного протоколу,згідно якого я був притягнутий до адміністративної відповідальності.
Подібне розповсюдження інформації, являється порушенням на недоторканість мого особистого життя .
Я не давав ,та не даю права на розголошення інформації працівнику ДАЇ….,і тому прошу притягнути даного працівника ДАЇ до кримінальної відповідальності .
Ця заява подана в порядку ст94, 95,97 КПК України ,яка надає право громадянину
повідомити органи прокуратури про вчинений злочину.
Прошу
Порушити кримінальну справу та надати копію прийнятої постанови.
………… ……………дата підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2011, 22:50 
Постоялец

Була сьогодні разом з Ігорем у ДАІ стосовно розгляду справи. Ну що сказати...
Неочікувано для нас ЗІК знімав наше спілкування (заказуха?). Начальство властиво не ознайомилось ані з суттю скарги, ані з відео (зі слів начальства). Зі слів всіх присутніх ДАІшників:
1. Стверджували, що ДАІ може порушувати ПДР згідно пункту 13.11 Наказу 111
2. Я не можу знімати обличчя інспекторів, тільки місце несення служби і коли складають протокол
3. Інспектори не порушувули ПДР, оскільки зона дії знаку "Зупинку заборонено" на тротуар не діє
4. Там є 2 метри для пішоходів, а мені на той момент в разі сумніву пропонували поміряти (Беріть рулетку і міряйте :) )
5. Камера впала, всі мені на це вказували, але я кричала про пограбування :) Чоловік вів себе зухвально, ми хамили і провокували
6. Зявився свідок (той що був на відео, з яким я розмовляла), свідчив на користь ДАІ

Отаке-то...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2011, 22:55 
Борец

Enigma писал(а):
2. Я не можу знімати обличчя інспекторів, тільки місце несення служби і коли складають протокол

брехня,нехай письмово напишуть про це.
Enigma писал(а):
6. Зявився свідок (той що був на відео, з яким я розмовляла), свідчив на користь ДАІ
мудак :oops:
все рівно має бути письмова відповідь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2011, 23:07 
Постоялец

Enigma и пішохід
Конечно будет тяжело, но моё мнение, что атаковать надо однозначно сразу по двум фронтам:
1. Enigma
2. Муж Enigma

Enigma, а что ты ожидала от ГАИ?
Что всех построят в колонну по одному и одним выстрелом всех ликвидируют?
Готовься лучше к суду, а на "психическую атаку" в ГАИ не обращай внимания. Тебя же просто старались психологически подломить.
А вот про второй фронт они, возможно, не в курсе, поэтому это хорошая фора, которой можно воспользоваться.
Кстати, тебе тоже с твоей стороны надо было заснять всю встречу в ГАИ. В случае положительного результата в суде, потом можно показать прессинг в ГАИ ибо они свою запись при таком раскладе уничтожат.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2011, 01:19 
Постоялец

Enigma писал(а):
Була сьогодні разом з Ігорем у ДАІ стосовно розгляду справи. Ну що сказати...
Неочікувано для нас ЗІК знімав наше спілкування (заказуха?). Начальство властиво не ознайомилось ані з суттю скарги, ані з відео (зі слів начальства). Зі слів всіх присутніх ДАІшників:
1. Стверджували, що ДАІ може порушувати ПДР згідно пункту 13.11 Наказу 111
3. Інспектори не порушувули ПДР, оскільки зона дії знаку "Зупинку заборонено" на тротуар не діє
4. Там є 2 метри для пішоходів, а мені на той момент в разі сумніву пропонували поміряти (Беріть рулетку і міряйте :) )
5. Камера впала, всі мені на це вказували, але я кричала про пограбування :) Чоловік вів себе зухвально, ми хамили і провокували
Отаке-то...

Ще кілька слів від мене.
Насамперед, вітання правоохоронцям, які періодично ознайомлюються з цією темою! ;)
ЗІК = "заказуха" - зрозумів ще при дебюті каналу Димінського, коли щоденно поливали Садового. Враження про заказуху склалось у нас з Сашею... зрештою, про все за порядком.
Ідучи на зустріч - мав намір не особливо втручатись. "Згладити кути", в разі, якщо на Сашу чинитиметься якийсь моральний тиск. Спокійно з'ясувати обставини і т.п. Так і було, аж до "виступу" цього горе-інспектора.

Так от, тепер відкривайте відео, дивіться, слухайте і розказую, як все відбувалось за версією ДАІшника.
Отже, Саша до нього почала чіплятись. Посвідчення він показав достатньо. Саша ледь не штовхала його. Чоловік Саші взагалі шарпав та хапав інспектора за куртку. ДАІшник просив та пропонував Саші поміряти тротуар. Саша відмовлялась. Потім у неї випав з рук фотоапарат. Обидва ДАІшники і "випадковий свідок", ім'я та по батькові якого чомусь несподівано знало все керівництво ДАІ, просили Сашу підняти фотоапарат.
Стояти з порушенням ПДР, згідно 111 вони можуть. Бо тротуар - не дорога. Прикро, що навіть керівництво Львівського ДАІ не знає, що "тротуар - елемент дороги, призначений для руху пішоходів...".
Так от, після такої зухвалої брехні інспектора втрутився і я. Проте, не на довго. Як сторонню особу - попросили заткнутись після того, коли я перепитав у іншого інспектора та у свідка чи вони в курсі, про відео та аудіо фіксацію до, під час та після "падіння" фотоапарату. Чи готові будуть відповісти за свої покази. Попросили не чинити тиск і не втручатись. :evil:

Звісно, зустріч, я так розумію була "нашою відповіддю Чемберлену". ДАІшникам був потрібен сюжет по ТВ на противагу попереднім. ЗІК - виявився саме таким каналом. Враження про "заказуху" через чітку спрямованість та необ'єктивність каналу і саме основне - їм було пофіг те, що я прямо звинуватив інспектора у брехні на підставі Сашиного відео та аудіо запису. При виході запитав у журналістів чи надати їм ці записи. Вони виявились їм не потрібними. :lol:

Ну але все це - лірика. Лише, я так розумію, відеосюжет.

Чекаємо офіційну відповідь.
Вагаюсь, можливо потрібно просити Департамент відмоніторити "розгляд" цієї справи.

Найсильніше враження - відверта, цинічна брехня інспектора. Свідок, очевидно, знайомий ДАІшника, який стверджував, що фотоапарат впав, що він також просив Сашу його підняти і т.д. в тому ж руслі. Другий ДАІшник був менш брехливим. Більше мовчав ніж брехав.

ЗІ. НЕ допомагаю відмазуватись від відповідальності за порушення ПДР, що мало місце.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2011, 11:37 
Борец

Стаття 5. Діяльність міліції та права громадян

Міліція виконує свої завдання неупереджено, у точній відповідності з законом. Ніякі виняткові обставини або вказівки службових осіб не можуть бути підставою для будь-яких незаконних дій або бездіяльності міліції. Для забезпечення громадського порядку працівники міліції зобов'язані вживати заходів незалежно від свого підпорядкування.
Міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до релігії, статі, політичних та інших переконань. При звертанні до
громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт.
Міліція не розголошує відомостей, що стосуються особистого життя людини, принижують її честь і гідність, якщо виконання обов'язків не вимагає іншого.
Міліція тимчасово, в межах чинного законодавства, обмежує права і свободи громадян, якщо без цього не можуть бути виконані покладені на неї обов'язки, й зобов'язана дати їм пояснення з цього приводу.

Теперь пускай докажут , что они не унизили честь !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 367 ]  На страницу Пред.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа