Текущее время: 25 фев 2025, 13:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 367 ]  На страницу Пред.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 18:27 
Постоялец

Цитата:
Шановний Михайле Михайловичу!

Звертаюся до Вас у зв‘язку із прикрим інцидентом, що стався днями зі мною у Львові. Мені, законослухняній громадянці України, довелося стикнутися та постраждати через беззаконня, свавілля та абсолютну некомпетентність працівників ДАІ.

17 січня 2011 року я звернулася до інспекторів ДАІ, що перебували на місці несення служби на площі Ів.Франка, оскільки їх службовий автомобіль, розташований на тротуарі, суттєво заважав вільному проходу пішоходів, а приватні автомобілі, які вони зупиняли, - безпеці дорожнього руху. В ході розмови мені довелося роз‘яснювати інспекторам ДАІ норми законів, які для них мали би бути постулатом та основою для їх служби. Однак попри всі мої зусилля зауваження щодо порушень були просто проігноровані. Зрозуміло, що в такій ситуації я поцікавилася ім‘ям працівників ДАІ. В результаті інспектор Гармаш Іван Іванович грубо вихопив із моїх рук мою фотокамеру, відібрав її у мене, при цьому застовувавши до мене, жінки, фізичну силу! Дізнавшись, що скоро на місце прибуде ще один екіпаж ДАІ, інспектор фотокамеру повернув, однак вона була суттєво пошкоджена і не працювала.

За цим фактом уже була надіслана заява про злочин до прокуратури м.Львова. Відео цього інценденту можна переглянути в мережі Internet за адресами http://www.youtube.com/watch?v=ocyzDYjXINQ та http://www.youtube.com/watch?v=LfAasX7XxjM

Ця ситуація та неприпустима поведінка інспектора ДАІ та його колеги наводять на думку про те, що люди, які перш за все покликані служити звичайним громадянам, натомість грубо перевищують свої службові повноваження, мають низький рівень культури та є абсолютно непрофесійними.

Зважаючи на непоодинокість таких випадків (взяти хоча б, скажімо, нещодавню ситуацію у Львові із мешканкою Данії, яка разом із своєю невнолітньою дочкою отримала на свою адресу погрози від працівника ДАІ), можна прийти до висновку, що працівники органів внутрішніх справ систематично дискредитують себе, своє безпосереднє керівництво і правоохоронні органи вцілому, що у свою чергу наносить чималу шкоду іміджу України і Львова зокрема напередодні проведення Євро-2012.

Прошу Вас, шановний Михайле Михайловичу як представника Президента України на Львівщині посприяти вирішенню цього питання, аби відповідальні особи були справделиво покарані, заради встановлення нормальних, законних взаємовідносин між територіальною громадою міста Львова та органами внутрішніх справ.

Ніби непогано, для Губернатора більше і не треба. Можливо доцільно в додатку надати відео на диску, бо в мережі часто-густо посилання непрацюють.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 20:03 
Постоялец

Zlosniy писал(а):
Можливо доцільно в додатку надати відео на диску, бо в мережі часто-густо посилання непрацюють.

+1
Хотів би я бачити, як з паперу хтось би набирав ті символи в браузер. :lol:

ЗІ. НЕ допомагаю відмазуватись від відповідальності за порушення ПДР, що мало місце.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 20:19 
Постоялец

Прийшла відповідь з прокуратури про направлення для перевірки мого звернення в ІОС УКЗ ГУ МВСУ у Львіській області (начальнику Проказі С.М.).

Що таке оце ІОС УКЗ і з чим його їдять?

Цитата:
Інспекція з особового складу — спеціалізований підрозділ органів внутрішніх справ, які структурно входять до складу апаратів кадрового забезпечення і виконують міжгалузеві (в межах системи органів та підрозділів МВС України) функції щодо зміцнення і дисципліни серед особового складу, попередження службових правопорушень працівників органів внутрішніх справ, виявлення і усунення причин та умов, які сприяють їх вчиненню, захисту прав і законних інтересів громадян.

:?: :?: :?:

Последний раз редактировалось Enigma 28 янв 2011, 20:22, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 20:21 
Борец

Enigma писал(а):
-інспекція особового складу управління кадрового забезпечення...
походу буде перевірка,..

Последний раз редактировалось пішохід 28 янв 2011, 21:38, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 20:22 
Борец

Enigma писал(а):
Прийшла відповідь з прокуратури про направлення для перевірки мого звернення в ІОС УКЗ ГУ МВСУ у Львіській області (начальнику Проказі С.М.).

Інспекція особового складу! ))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2011, 00:19 
Борец

Цитата:
Інспекція особового складу! ))))

ну, ну, цікаво.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2011, 12:16 
Постоялец

Щодо листа до Губернатора в нікого більше зауважень немає? Якщо ні, то можна надсилати. А щодо ІОС УКЗ треба запамятати цей підорзділ, можна буде напряму туди звертатись якщо вони адекватно відреагують.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2011, 12:50 
Постоялец

Zlosniy писал(а):
Щодо листа до Губернатора в нікого більше зауважень немає? Якщо ні, то можна надсилати. А щодо ІОС УКЗ треба запамятати цей підорзділ, можна буде напряму туди звертатись якщо вони адекватно відреагують.

IOЗ не возместит материальный ущерб, у них фукции дисциплинарного характера...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2011, 14:05 
Постоялец

Luxic писал(а):
IOЗ не возместит материальный ущерб, у них фукции дисциплинарного характера...

Я мав наувазі звертатись не для матеріального відшкодування, а для повідомлення про неправомірні дії інспекторів.
Доречі я виготовив такий стік для Львова.

Последний раз редактировалось Dimansh 31 янв 2011, 12:58, всего редактировалось 1 раз.
Перезалить с предпросмотром

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 янв 2011, 16:31 
Новобранец

Я навіть назву цьому стіку вигадав - "Гербарій". :lol:
3 штуки на один стік загусто буде.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 янв 2011, 18:28 
Постоялец

Maxim писал(а):
Я навіть назву цьому стіку вигадав - "Гербарій". :lol:
3 штуки на один стік загусто буде.

Вчора до мене вже наближався ДАІшник, але коли побачив "Гербарій" бажання зупиняти в нього відпало.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 19:25 
Постоялец

Сейчас по ICTV ролик будет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 19:33 
Борец

На 15 діб в мавпенятник.. как благозвучно ! И как здоровый мужик гаец "на протязі", т.е. на сквозняке минуты льёт слёзы и рассказывает про какие то 3 протокола её мужа... Тоже мне... Львовянин... А как оправдываются, сами признаваясь в нарушении !!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 19:38 
Борец

Гаішники мені здаеся немають права розголошувати службову інформацію !!!
Львівяни допоможіть дівчині з заявою !!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 19:39 
Борец

Действительно!! Стыдно сказать! 15 страниц тему обсасывали, а единственная причина, почему гайцы не получили п...ды - НЕТ ЗАЯВЫ!!!! Ну вы даете!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 367 ]  На страницу Пред.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа