Текущее время: 06 ноя 2025, 19:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 367 ]  На страницу Пред.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23 янв 2011, 12:45 
Постоялец

В пятницу вечером в прокарутуру была занесена заява про злочин с просьбой открыть криминальное дело. В связи с тем, что это был конец рабочего дня (у них в пятницу сокращенный день), то заява будет зарегестрирована завтра в канцелярии, а во вторник я узнаю ее входящий номер и имя прокурора, который будет заниматься этим вопросом.

Далее я думаю отсылать 4 аналогичные жалобы - городское ГАИ, областное ГАИ (возможно спустят до уровня гор ГАИ), СВБ, Департамент ГАИ в Киеве.

Спасибо всем и в частности Zlosniy за огромнейшую помощь!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2011, 13:42 
Постоялец

Enigma писал(а):
В пятницу вечером в прокарутуру была занесена заява про злочин с просьбой открыть криминальное дело. В связи с тем, что это был конец рабочего дня (у них в пятницу сокращенный день), то заява будет зарегестрирована завтра в канцелярии, а во вторник я узнаю ее входящий номер и имя прокурора, который будет заниматься этим вопросом.

Далее я думаю отсылать 4 аналогичные жалобы - городское ГАИ, областное ГАИ (возможно спустят до уровня гор ГАИ), СВБ, Департамент ГАИ в Киеве.

Спасибо всем и в частности Zlosniy за огромнейшую помощь!

Стоп, аналогічні не потрібно, бо отримаєш аналогічні відповіді. Я скидав зразок заяви в міське ДАІ, дивились? Потрібно написати різні заяви з різними вимогами і питаннями, щоб вони не змогли їх обєднати в одну справу і відписуватись одними відповідями. Я думаю небайдужим варто зустрітись і обговорити план дій. Якщо є таке бажання, давайте домовимось про час і місце, бо затягувати не варто.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2011, 13:46 
Постоялец

Zlosniy писал(а):
Я думаю небайдужим варто зустрітись і обговорити план дій. Якщо є таке бажання, давайте домовимось про час і місце, бо затягувати не варто.

Насамперед, зустрітись треба хіба Саші, як учаснику і тобі, як юристу. Решта ми всі - хіба зайвий фон створимо - будемо вам заважати своїми "цінними" порадами. :)

ЗІ. НЕ допомагаю відмазуватись від відповідальності за порушення ПДР, що мало місце.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2011, 14:00 
Постоялец

Igor_Lviv писал(а):
Zlosniy писал(а):
Я думаю небайдужим варто зустрітись і обговорити план дій. Якщо є таке бажання, давайте домовимось про час і місце, бо затягувати не варто.

Насамперед, зустрітись треба хіба Саші, як учаснику і тобі, як юристу. Решта ми всі - хіба зайвий фон створимо - будемо вам заважати своїми "цінними" порадами. :)

Та який я юрист, при таких законах і таких чиновниках юристи і неюристи рівні, навіть 100% виграшну справу можна програти. Одним словом я запропоную Олександрі зустрітись для обговорення тактики, можливо буде ще хтось, чим більше думок тим краще.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2011, 14:02 
Постоялец

Скаргу в міське ДАІ завтра роздрукую і відправлю поштою (дякую!)
Зустрітися я тільки за!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2011, 14:10 
Постоялец

Enigma писал(а):
Скаргу в міське ДАІ завтра роздрукую і відправлю поштою (дякую!)
Зустрітися я тільки за!

Я в принципі можу будь-коли, якщо визначитесь, можете давати знати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2011, 15:57 
Борец

Можу скласти вам компанію, телефон Саші вже скидав.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2011, 17:20 
Постоялец

Yorgens писал(а):
Можу скласти вам компанію, телефон Саші вже скидав.

Гуртом і батька легше бити.
Держіть в курсі всіх нас про хід справ.
Бо це не особиста справа, а загальнонаціональна.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 10:32 
Постоялец

Зустрічаємось сьогодні о 19-00. пл.Франка, піцца Папероні. Приходьте, хто має час.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 12:21 
Постоялец

Останніми днями ДАІшників там не бачу. Читають, мабуть. :D
А от добре це чи погано, що вони звідтам пропали...
Сьогоднішні випадкові фото з місця подій:

Изображение
пішов в магазин.

Изображение
традиційне паркування на трикутнику.

Між іншим, заважають руху суттєво більше, ніж машина ДАІ, що була на тротуарі! Що будемо робити?

ЗІ. НЕ допомагаю відмазуватись від відповідальності за порушення ПДР, що мало місце.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 12:24 
Борец

Вопрос к Александре - когда будет ролик по ICTV ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 13:38 
Постоялец

MAXIMUSGo писал(а):
Вопрос к Александре - когда будет ролик по ICTV ?

ждемс, сегодня-завтра должен быть. Они с регионов отсылают в Киев и там решают, что ставить.

Цитата:
Між іншим, заважають руху суттєво більше, ніж машина ДАІ, що була на тротуарі! Що будемо робити?

та я в пятницю їхала, там аж два наряди було, з обох боків площі - одні на тротуарі як завжди, другі на пішохідному (якщо по фотці, то якраз напроти знаку пішохідного). Ще також зупиняли на тротуарі біля корпусу ЛКА.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 18:04 
Постоялец

Igor_Lviv писал(а):
Останніми днями ДАІшників там не бачу. Читають, мабуть. :D
А от добре це чи погано, що вони звідтам пропали...
Сьогоднішні випадкові фото з місця подій:

пішов в магазин.

традиційне паркування на трикутнику.

Між іншим, заважають руху суттєво більше, ніж машина ДАІ, що була на тротуарі!

Поперше, ніхто їх звідтам не зганяв, це їхня позиція що громадяни України не дають їм працювати і заважають. Мова йде про те, що вини такі самі учасники дорожнього руху як і пересічні водії, тому повинні дотримуватись ПДР, на які вони так дуже посилаються, згідно яких ставити під знак "Зупинка заборонена" є злочином, який карається згідно адміністративного кодексу і коли громадяни звертають на це увагу, то інспектор ДАІ неводій повинен скласти протокол на інспеткора ДАІ водія. Все просто. Звичайно вони можуть відступати від вимог ПДР, але лише при ввімкненому проблисковому маячку: ввімкни маячок і стій під знак.

А те що водії порушують, так вони порушуюь в цілому світі, а служба ДАІ повинна зробити все, для того щоб цього не було (або було якомога менше), але ж вони цього не роблять, бо голова в них для того щоб шапку носити а не думати, їх керівництво забороняє їм думати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 23:23 
Постоялец

Перегляньте, дуже цікаво, може нам допомогти.
viewtopic.php?f=9&t=4190

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 12:57 
Постоялец

Як вирішено на зустрічі, надаю перший варіант звернення до губернатора Львівщини:

Цитата:
Шановний Михайле Михайловичу!

Звертаюся до Вас у зв‘язку із прикрим інцидентом, що стався днями зі мною у Львові. Мені, законослухняній громадянці України, довелося стикнутися та постраждати через беззаконня, свавілля та абсолютну некомпетентність працівників ДАІ.

17 січня 2011 року я звернулася до інспекторів ДАІ, що перебували на місці несення служби на площі Ів.Франка, оскільки їх службовий автомобіль, розташований на тротуарі, суттєво заважав вільному проходу пішоходів, а приватні автомобілі, які вони зупиняли, - безпеці дорожнього руху. В ході розмови мені довелося роз‘яснювати інспекторам ДАІ норми законів, які для них мали би бути постулатом та основою для їх служби. Однак попри всі мої зусилля зауваження щодо порушень були просто проігноровані. Зрозуміло, що в такій ситуації я поцікавилася ім‘ям працівників ДАІ. В результаті інспектор Гармаш Іван Іванович грубо вихопив із моїх рук мою фотокамеру, відібрав її у мене, при цьому застовувавши до мене, жінки, фізичну силу! Дізнавшись, що скоро на місце прибуде ще один екіпаж ДАІ, інспектор фотокамеру повернув, однак вона була суттєво пошкоджена і не працювала.

За цим фактом уже була надіслана заява про злочин до прокуратури м.Львова. Відео цього інценденту можна переглянути в мережі Internet за адресами http://www.youtube.com/watch?v=ocyzDYjXINQ та http://www.youtube.com/watch?v=LfAasX7XxjM

Ця ситуація та неприпустима поведінка інспектора ДАІ та його колеги наводять на думку про те, що люди, які перш за все покликані служити звичайним громадянам, натомість грубо перевищують свої службові повноваження, мають низький рівень культури та є абсолютно непрофесійними.

Зважаючи на непоодинокість таких випадків (взяти хоча б, скажімо, нещодавню ситуацію із мешканкою Данії, яка разом із своєю невнолітньою дочкою отримала на свою адресу погрози від працівника ДАІ), можна прийти до висновку, що працівники внутрішніх органів систематично дискредитують своє безпосереднє керівництво і правоохоронні органи вцілому, що у свою чергу наносить чималу шкоду іміджу України і Львова зокрема напередодні проведення Євро-2012.

Прошу Вас, шановний Михайле Михайловичу як представника Президента України на Львівщині посприяти вирішенню цього питання, аби відповідальні особи були справделиво покарані, заради встановлення нормальних, законних взаємовідносин між територіальною громадою міста Львова та органами внутрішніх справ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 367 ]  На страницу Пред.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа