пішохідЦитата:
Генеральна прокуратура України
от ....меня,
АР Крим, ............. район,
Заява
про вчинене кримінальне правопорушення
/в порядку ст.214 КПК України/
Згідно із ч.3) ст.121 Конституції України, прокуратура України становить єдину систему, на яку покладається , зокрема : нагляд за додержанням законів органами ,які проводять оперативно-розшукову діяльність , дізнання, досудове слідство .
Відповідно до положень ст.4 ЗУ «Про прокуратуру» , діяльність органів прокуратури спрямована на всемірне утвердження верховенства закону, зміцнення правопорядку і має своїм завданням захист від неправомірних посягань, зокрема : гарантованих Конституцією, іншими законами України та міжнародними правовими актами соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод людини та громадянина, тощо.
Відповідно до ч.2 ст. 19 ЗУ «Про прокуратуру», предметом нагляду за додержанням і застосуванням законів, зокрема є : додержання законів про недоторканність особи, соціально-економічні, політичні, особисті права і свободи громадян, захист їх честі і гідності, якщо законом не передбачений інший порядок захисту цих прав.
Обставини справи:
проти мене було сфальсiфiковано та не законно порушено карну справу за №...........
В ходi ознайомлення з материалами, мню було встановлено, що слiдчим ......... РВ ГУ МВС України в АРК Соловьовим О.В., було додано до справи сфальсiфiкованi данi (аркуш справи 198-201) вiдносно нiбито отримання мною майна в МНС у 2010 роцi.
Також в ходi ознайомлення з материалами, мню було виявлено аркуши, в яких стоять пiдробленi пiдписи, яки зроблено за мене (аркуш справи 96-125).
Виявленi факти свiдчать про ознаки кримiнального злочину посадовими особами, а саме начальником
....... РВ ГУ МВС України в АРК Моргуновой М.В., слiдчим СВ .......... РВ ГУ МВС України в АРК Соловьовим О.В.
З оглядом на вищевикладене, керуючись ст.4 , ч.2 ст. 19 ЗУ «Про прокуратуру» , ст.214 КПК України ,
Прошу :
1) Внести відповідні відомості про скоєння кримінальних злочинів за ознаками ст. 364-374 КК України - до Єдиного реєстру досудових розслідувань;
2) Розпочати досудове розслідування вказаних кримінальних злочинів.
3) Витребувати матерiали КС для призначення экспертиз;
4) Повiдомити мене про хiд розгляду моєї заяви про злочин посадовими особами ............... РВ ГУ МВС України в АРК.
подпись
так?