До УДАI ГУМВС України в Львівській області
Вул. Перфецького, 19
м. Львів, 79053, Україна
Вiд громадянина:
Проживаючогоза адресою:
Мiсто
Germany
Інформаційний запит
17.07.2011 року, рухаючись з Держкордону Украiни у м. Вiнниця на власному автомобілі Mercedes-Benz C 200 держ. № SB-1496, я був зупинений інспектором ДПС Гром‘яком Є.Л, ЛВ 0407, на посту бiля мiстечка Буськ, ніби-то за перевищення швидкості. Інспектор не міг довести моєї вини, тому що на мою вимогу вiн вiдмовився предоставити будь якi доказы. Але, під час розмови, декілька разів повторював, що протокол всеодно буде складено. В додаток до всього інспектором були переписані з документів мої персональнi даннi, що я вважаю можуть бути використаними в протиправних цілях,наприклад, для фальсифікації заочного протоколу з фіктивними свідками та фіктивним порушенням. Розмову з інспектором та викладені факти може підтвердити пассажир автомобіля, якй весь час зупинки перебували в салоні авто.
Відповідно до ст.40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні, чи колективні звернення, або особисто звертатись до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення та дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 22 ЗУ «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації розуміється звернення з вимогою надати письмову, або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб, з окремих питань.
Стаття 10 ЗУ «Про інформацію», зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення; вільним доступом суб'єктів інформаційних відносин до статистичних даних, архівних, бібліотечних і музейних фондів;
Відповідно до статті 43. ЗУ «Про інформацію» кожний учасник інформаційних відносин для забезпечення його прав, свобод і законних інтересів має право на одержання інформації про:
діяльність органів державної влади;
те, що стосується його особисто.
Керуючись ст.ст. 10,22,40,43 прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1. З якою метою інспектором ДАІ були переписанi мої персональнi даннi з документів,яким чином забезпечено їх конфіденційність, та захист від протиправного використання?
2. Так як протокол на місці не складався, я зрозумів, що довів інспектору свою невинуватість, проте існує безліч фактів службового підроблення протоколів працівниками ДАІ, тому прошу повідомити, чи складено відносно мене інспектором ДАІ, або його напарником, адміністративний протокол та постанова 17.07.2011 р, якщо так, то прошу надіслати мені їх копії на електронну адресу:
[email protected] для можливості оскарження в установленому законом порядку.