Текущее время: 24 фев 2025, 22:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 19:56 
Постоялец

Это было в июле,видео нет, к сожалению. был уставший после границы и не было сил с ними спорить. сейчас попробую инфозапрос составить и скину в эту тему, может подправите....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 19:58 
Борец

Eugen1974 писал(а):
Это было в июле,

:roll:
проснувся 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 20:19 
Постоялец

До УДАI ГУМВС України в Львівській області
Вул. Перфецького, 19
м. Львів, 79053, Україна

Вiд громадянина:
Проживаючогоза адресою:

Мiсто
Germany

Інформаційний запит

17.07.2011 року, рухаючись з Держкордону Украiни у м. Вiнниця на власному автомобілі Mercedes-Benz C 200 держ. № SB-1496, я був зупинений інспектором ДПС Гром‘яком Є.Л, ЛВ 0407, на посту бiля мiстечка Буськ, ніби-то за перевищення швидкості. Інспектор не міг довести моєї вини, тому що на мою вимогу вiн вiдмовився предоставити будь якi доказы. Але, під час розмови, декілька разів повторював, що протокол всеодно буде складено. В додаток до всього інспектором були переписані з документів мої персональнi даннi, що я вважаю можуть бути використаними в протиправних цілях,наприклад, для фальсифікації заочного протоколу з фіктивними свідками та фіктивним порушенням. Розмову з інспектором та викладені факти може підтвердити пассажир автомобіля, якй весь час зупинки перебували в салоні авто.
Відповідно до ст.40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні, чи колективні звернення, або особисто звертатись до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення та дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 22 ЗУ «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації розуміється звернення з вимогою надати письмову, або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб, з окремих питань.
Стаття 10 ЗУ «Про інформацію», зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення; вільним доступом суб'єктів інформаційних відносин до статистичних даних, архівних, бібліотечних і музейних фондів;
Відповідно до статті 43. ЗУ «Про інформацію» кожний учасник інформаційних відносин для забезпечення його прав, свобод і законних інтересів має право на одержання інформації про:
діяльність органів державної влади;
те, що стосується його особисто.

Керуючись ст.ст. 10,22,40,43 прошу письмово надати відповідь на такі питання:

1. З якою метою інспектором ДАІ були переписанi мої персональнi даннi з документів,яким чином забезпечено їх конфіденційність, та захист від протиправного використання?
2. Так як протокол на місці не складався, я зрозумів, що довів інспектору свою невинуватість, проте існує безліч фактів службового підроблення протоколів працівниками ДАІ, тому прошу повідомити, чи складено відносно мене інспектором ДАІ, або його напарником, адміністративний протокол та постанова 17.07.2011 р, якщо так, то прошу надіслати мені їх копії на електронну адресу: [email protected] для можливості оскарження в установленому законом порядку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 20:37 
Борец

До УДАI ГУМВС України в Львівській області
Вул. Перфецького, 19
м. Львів, 79053, Україна

Вiд громадянина:
Проживаючогоза адресою:

Мiсто
Germany

Інформаційний запит

17.07.2011 року, рухаючись з Держкордону Украiни в напрямку м. Вiнниця на власному автомобілі Mercedes-Benz C 200 держ. № SB-1496, я був зупинений інспектором ДПС ДАЇ Гром‘яком Є.Л, ЛВ 0407, на стаціонарному посту посту Великосілки автодороги М О6 Е 40,Киів-Чоп,поблизу мiстечка Буськ, ніби-то за перевищення швидкості.
Інспектор не міг довести моєї вини, тому що на мою вимогу вiн вiдмовився предявити будь якi докази інкримінованого мені правопорушення.
Але, під час розмови, Гром‘як Є.Л, ЛВ 0407декілька разів повторював, що протокол всеодно буде складено. В додаток до всього інспектором були переписані з документів мої персональнi даннi, що я вважаю можуть бути використаними в протиправних цілях,наприклад, для фальсифікації заочного протоколу з фіктивними свідками та фіктивним порушенням. Розмову з інспектором та викладені факти може підтвердити пассажир автомобіля, якй весь час зупинки перебували в салоні авто.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов"язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов"язком органів державної влади, а також оганів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов"язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Керуючись.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу письмово надати вичерпну відповідь на такі питання:

1. З якою метою інспектором ДАІ були переписанi мої персональнi даннi з документів,яким чином забезпечено їх конфіденційність, та захист від протиправного використання?
2. Так як протокол на місці не складався, я зрозумів, що довів інспектору свою невинуватість, проте існує безліч фактів службового підроблення протоколів працівниками ДАІ,які задля покращення статистичних показників,своєї службової діяльності,застосовують практику фальсифікацій.
Тому прошу повідомити, чи складено відносно мене інспектором ДАІ, або його напарником, адміністративний протокол та постанова 17.07.2011 р, якщо так, то прошу надіслати мені їх копії на електронну адресу: [email protected] для можливості оскарження в установленому законом порядку.
12.01.2012 року підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 20:45 
Постоялец

Если на электронку отправлять, нужно подписываться?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 20:48 
Борец

Eugen1974 писал(а):

:roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 21:15 
Борец

Eugen1974 писал(а):

Тогда тебе надо распечатать письмо, расписаться, потом отсканировать в PDF и отослать но уже с подписью (По крайней мере мне от гаи приходили такие письма). Но я так не заморачивался, отправлял документ набранный в ворде! Естественно без подписи. У тебя есть выбор.

Лише за те, що Правда – їх вина.
Мовчи, бо мови вже давно немає,
Забув її, мабуть, ти назавжди.
Та звик, що завжди твоя хата з краю
Така ж похилена, як мають всі раби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2012, 21:28 
Постоялец

Отправил пока что без подписи)) Посмотрим, или ответят
Хотел отправить заказным письмом, но, к сожалению, в Украину отсюда заказное письмо не отправляют((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2012, 14:00 
Постоялец

Пршоло 2 недели, так и не ответили :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2012, 15:46 
Борец

Eugen1974 писал(а):
А в них пошта взагалі працює?
З власного досвіду знаю - електронна пошта працює тільки в Черкаському і Вінницькому обласних ДАІ.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2012, 11:55 
Борец

Eugen1974 писал(а):

пиши на електронну пошту на Киїів,і додай що У Львові обнагліли,і не забезпечують виконання Закону про звернення громадян,через електронну пошту.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2012, 13:40 
Постоялец

Буду на следующей неделе в Украине, попробую обычным письмом отправить, но, чтобы ответ прислали на немецкий адресс..Посмотрим, что из этого выйдет...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2012, 14:02 
Постоялец

Отправил жалобу и копию инфозапроса сюда:[email protected]а
Посмотрим, или эти ответят...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 янв 2012, 08:33 
Прохожий

Вообще по хахолскому законодательству, в отличие например от российского, вся документация должна быть в письменном виде (на бумаге), направляться или гражданами хахолии или иностранцами или лицами без гражданства, легально находящимися на территории хахолии. Если за границей - то через консульства хахолии. Какие статьи и каких законов не помню, хотя смотрел совсем недавно.
Так что радуйтесь, что вам хоть что-то ответили по электронке, могли совершенно законно и проигнорировать.
В России с этим намного проще, там можно направлять запросы по электронке, получать на них ответы также, и неважно, чей ты гражданин и где находишься, главное полностью представиться и написать свой домашний и электронный адрес в письме.
Поэтому если вы за пределами хахолии, а ещё и негражданин, то ответить вам обязаны, если направите официальный письменный запрос в консульство. Только так.

Последний раз редактировалось Jora333 30 янв 2012, 08:40, всего редактировалось 3 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 янв 2012, 08:36 
Борец

Eugen1974 писал(а):
Хотелось бы узнать, или ответят на иформационный запрос, отправленный на эл почту? Если был опыт, поделитесь пожалуйста.

возможно и ответят, да вот только как этот ответ привязать в суде?
смысла нет писать на электронку, тем более, что на некоторых ментовских сайтах
я видел электронку @ukr.net - т.е. абсолютно неофициальная.

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа