Цитата:
Это чюдом я узнал что судья отправил на «пересмотр» дела. И видел там протоколы в суде, значит один в суде один у нас в гаевне по логике. Просто куда уйдет дело на пересмотр нам в Гаевню или в Киев этого я не могу понять.
Про відправку на перегляд суддя постановляє ухвалу, вона буде в справі з якою треба ознайомитись в суді. В ухвалі буде написано в яку гаєвню відправлено на перероблення протоколу і з якої гаєвні надійшли матеріали.
Цитата:
Ну скажем мол в суде что нет протокола типа ждем, что нам это даст ?
Клопотання подається на засіданні і суддя має оголосити задоволено його чи ні, якщо задоволено, то на коли переноситься.
Цитата:
Я вообще зашёл пошарился нашел нужный кабинет и спросил , у меня даже документы не поросли кто я и откуда !
Ну в райсудах це стандартно.
Цитата:
Просто вопрос что судья может не признать это протокол как таковой если он составлен с нарушениями ?
Що мається на увазі не признать? Якщо він з порушеннями суддя має закрити провадження по справі.
Цитата:
Я немного понял тактику действий но что до стратегии в целом ?
Какая цель то ? что стоит добиться ?
Добиваться треба закриття провадження у справі. Ціль зібрать максимально доказів, що протокол складено незаконно і з суттєвими порушеннями. Стратегія така, що вам треба спершу хоч би протокол знайти і подивитись, що там написано, ким, коли, на основі чого і хто був понятим.