Звичайно готовий, але я точно не записав даних цього інспекотора памятаю тільки фамілію а дані його я продиктував на телефон довіри тому і питав може хтось знає чи там є фіксація дзвінків і чи можу я від них отримати деталі мого дзвінка.
п.с. до речі сьогодні вони "відпрацьовують" дуже масово їздив трохи по місту так:
1. на острівку безпеки кільця біля АС2 стоять машиною і 3 дебелих героя закриваючи огляд кільця і зупиняючи машини в лівому ряду, виїхав в лівий ряд один їду але він зупинив машину яка їхала першою в правому - просто першу, мусів перестроїтись в правий через це. Порушення ними правил + сворення перешкод.
2. Далі на Б. Хмельницького по дві сторони на повороті біля заводу перед поворотом на високий замок - вже були клієнти в них.
3. На Стрийській - Науковій біля Автозаводу стояв без патрульної машини тобто він зупинив когось в напрямку центру.
4. На В.Великого там де їхня точка біля зупинки за гот. Супутник в напрямку Кульпарківської стояла патрульна машина 0230. Сиділи тупо там перешкоджаючи руху транспорту по правій полосі.
5. Поворот з в. Стрийської на продовження Тролейбусної зразу за поворотом патрульна машина стояла зупинив 2 машини і вийшов на полосу проїжжу мусів його обїжати що теж можна приколупатись про те що машина захована.
Дзвонив на 2 номери тел. довіри ДАІ на одному зайнято постійно другий не відповідає.
Спеціально не зупинявся розпитати бо їздив з дружиною і немовлям.
Їхали в Ашан взяв спеціально фотік дружину напряг знімати але їх не виявив на свому звичному місці проти іподрому:( може краще

Куди ще я можу дзвонити якщо бачу порушення з боку ДАІ але мене це прямо не стосується просто проїжаю, проходжу?