Текущее время: 27 окт 2025, 18:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 15 окт 2010, 15:50 
Постоялец

Вчора 14.10.2010 приблизно о 20.55 я був зупинений працівником ДАІ Ярина на вул. Стрийській біля Автобусного заводу. Інспектор невнятно представився і вимагав передати документи що я і зробив як законопослушний громадянин. Інспекотр взявши всі мої документи складені акуратно відійшов розгортаючи їх по дорозі і оглядаючи мій автомобіль. Після виклав вимогу надати страховку, я вказав на стікер до страхового поліса на лобовому склі і пояснивши що разом з довіреністю там є і страховий поліс на що інспектор сказав що його він не має. І справді разом з довіреністю поліса вже не стало після його маніпуляцій з моїми документами. Далі він сказав мені вийти з машини і йти з ним, на моє запитання куди він іде він в хамській формі відповів що складати протокол про відсутність поліса страхування. Це було в присутності 2 працівників Беркута які стояли поруч. На мої зауваження про незаконність моєї зупинки і права взагалі вмагати в мене поліс він відповідав про якесь «відпрацювання» без ніякої назви, і деталей він не знає просто він зупиняє кого захоче.

В результаті моїх пошуків в машині і в дома поліса не виявилось і я змушений був зробити дублікат сьогодні.
В мене є всі підстави підозрювати інспектора ДПС в викраденні мого поліса страхування це вже бандитизм в прикриті форми і повноважень міліції.
В страховій мені сказали що я вже не перший з таким зверненням про дублікат після перевірки документів працівниками ДАІ!

Прошу звернути увагу на такий і подібні випадки і прийняти міри по виявленню «бандитів і оборотнів в пагонах» які використовують форму і повноваження для протиправних дій і позорять всю міліцію і особливо ДАІ. Це в свою чергу ставить під великий сумнів легітимність таких структур і їхнє подальше існування в такому форматі.

Дякую,
Микола Лис.
Тел. 0934424972

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2010, 15:53 
Борец

відео знімай на другий раз,протокол є?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2010, 16:00 
Постоялец

Вот это новости!!! :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2010, 16:31 
Постоялец

Новий Гоп-Стоп відпрацювання зараза у Львові проходить як мені сказав розводивший мене на 800 грн. інспектор(з беркутами стоять) і в службі довіри МВС. Навіть не вистачило фантазії придумати якусь назву чи то "Батіскаф" чи "Автобус" відпрацювання чи то "відпрацювання" це назва відпрацювання(бред ні?). Те саме мені скізів в службі довіри ну відпрацювання і ше й кинув трубку після конкретнго питання шо саме за відпрацювання.

Головне - велика підозра що цей Пдсник вкрав мій страховий поліс з всіх документів які я йому передав і почав мене обвинувачувати в відсутності страховки! хоча стікер в машині все ж залишився я реально зараз без самого поліса що факт - перерив все дома і в машині. УВАЖНО ПЕРЕДАВАЙТЕ ДОКУМЕНТИ!
Дякувати цьому проекту і прочитаному-побаченому тут я пояснив йому шо його дії незаконні і т.п. і висловив підозри що це може даїшник в мене витягнув страховку якись попередній, так він стояв над душою поки я сказав "ну добре можете писати протокол я буду оскаржувати полюбе" віддав документи сказавши шо слідуючий раз оштрафує :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2010, 16:40 
Постоялец

Відео нема - телефон вже на нулю майже був добре шо в Службу довіри вистачило подзвонити хоч там такий самий подделнік сидів того дпса.
Протоколу нема - відпустив після моїх "двіженій".

Прийшовши додому вставив телефон і ше розібрався з тим на телефоні довіри чого він кинув трубку шого особу що за операція і т.п. Виправдовувався що обірвався звязок - яка халепа а про відпрацювання він не має права мені розказувати, потім зїхав що інспектор мав мені все пояснити, я йому розказав що вони шарашка якась той не знає той не може сказати що це за діла, В результаті признав що ну тоді інспекор зупинив вас не законно виходить :)

правда я не записав точних даних того героя хоча перевірив його посвідчення і продиктував на телефон довіри його фамілію і номер значка.
Чи можливо отримати цю точну інформацію з телефону довіри по факту мого звернення вони ж мають фіксуватися.
Бо виходить що він 90% витягнув мій поліс і розводив на протокол.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2010, 19:08 
Постоялец

Я что то не пойму, у нас в стране военное положение что ли. Какие то видпрацювання по квадратам, тогда и ППС могут перекрывать целые города и устраивать шмон на улицах, чем они отличаются от ДАЙцев. Где прокуратура , СБУ это преступления против гражданских прав и свобод .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2010, 21:03 
Постоялец

Полный пиндец. размещу на других ресурсах дабы предупредить людей...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2010, 12:24 
Прохожий

Мене зупинили в ніч з 14 на 15 о пів на третю,на запитання що відпрацьовують-відповів що шукають наркотики та зброю,документи я передав, з машини не виходив,хоча попередньго водія заставив вийти та відкрити багажник.Тримав десь хвилини три,нічого не вкрав,видно совісніший ніж твій

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2010, 12:31 
Борец

lion lemberg писал(а):
...нічого не вкрав,видно совісніший ніж твій
може ти не дав йому можливості щось вкрасти?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2010, 14:48 
Борец

Микола ти готовий написати запит в гайовню?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2010, 16:39 
Постоялец

Звичайно готовий, але я точно не записав даних цього інспекотора памятаю тільки фамілію а дані його я продиктував на телефон довіри тому і питав може хтось знає чи там є фіксація дзвінків і чи можу я від них отримати деталі мого дзвінка.

п.с. до речі сьогодні вони "відпрацьовують" дуже масово їздив трохи по місту так:
1. на острівку безпеки кільця біля АС2 стоять машиною і 3 дебелих героя закриваючи огляд кільця і зупиняючи машини в лівому ряду, виїхав в лівий ряд один їду але він зупинив машину яка їхала першою в правому - просто першу, мусів перестроїтись в правий через це. Порушення ними правил + сворення перешкод.

2. Далі на Б. Хмельницького по дві сторони на повороті біля заводу перед поворотом на високий замок - вже були клієнти в них.

3. На Стрийській - Науковій біля Автозаводу стояв без патрульної машини тобто він зупинив когось в напрямку центру.

4. На В.Великого там де їхня точка біля зупинки за гот. Супутник в напрямку Кульпарківської стояла патрульна машина 0230. Сиділи тупо там перешкоджаючи руху транспорту по правій полосі.

5. Поворот з в. Стрийської на продовження Тролейбусної зразу за поворотом патрульна машина стояла зупинив 2 машини і вийшов на полосу проїжжу мусів його обїжати що теж можна приколупатись про те що машина захована.

Дзвонив на 2 номери тел. довіри ДАІ на одному зайнято постійно другий не відповідає.
Спеціально не зупинявся розпитати бо їздив з дружиною і немовлям.
Їхали в Ашан взяв спеціально фотік дружину напряг знімати але їх не виявив на свому звичному місці проти іподрому:( може краще :)

Куди ще я можу дзвонити якщо бачу порушення з боку ДАІ але мене це прямо не стосується просто проїжаю, проходжу?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2010, 16:44 
Постоялец

lion lemberg писал(а):
Мене зупинили в ніч з 14 на 15 о пів на третю,на запитання що відпрацьовують-відповів що шукають наркотики та зброю,документи я передав, з машини не виходив,хоча попередньго водія заставив вийти та відкрити багажник.Тримав десь хвилини три,нічого не вкрав,видно совісніший ніж твій

Ну бачиш залежить де тебе зупинив і хто. Мені нічого про наркотики і зброю не придумував тупо відпрацювання шо не понятно :) Значить ти грамотніше повівся молодець, я ж кажу лоханувся передав всі документи в купці як вони в мене були в кишені.

Але факт що зараз в них прийомчіки переходять всякі рамки мене теж років 2-3 тому зупиняли то перевірив документи - до побачення такого хамства і разводу на голому місці ніби не було. Може тому що в мене стара Нива була оффроад а тепер просте Авео чи що :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2010, 16:59 
Борец

ВВБ у Львівській області площа ген. Григоренка, 3 8-(0322)- 78-26-10 -цей номерок дієвіший.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2010, 19:00 
Прохожий

mlys писал(а):
lion lemberg писал(а):

Ну бачиш залежить де тебе зупинив і хто. Мені нічого про наркотики і зброю не придумував тупо відпрацювання шо не понятно :) Значить ти грамотніше повівся молодець, я ж кажу лоханувся передав всі документи в купці як вони в мене були в кишені.

Але факт що зараз в них прийомчіки переходять всякі рамки мене теж років 2-3 тому зупиняли то перевірив документи - до побачення такого хамства і разводу на голому місці ніби не було. Може тому що в мене стара Нива була оффроад а тепер просте Авео чи що :)

Я документи передавав по одному: посвідчення водія, техпаспорт, страхового поліса не даю ніколи, крім випадків, передбачених законодавством)...! Тим більше в мене в машині було 3 свідків!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2010, 16:15 
Постоялец

пішохід писал(а):
Микола ти готовий написати запит в гайовню?

Дякуючи "пішохід" послав інф. запит для вияснення деталей, по якому вже буду писати скаргу і заяву в прокуратуру. Коштує це 30 хв. в черзі на пошті і 6 грн. :)
Ще напишу декілька інф. запитів такого плану по іншим фактам які я бачив.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа