ursus,
artobstrel,
пішохід я щодня маю по декілька дзвінків від таких "економістів- любителів страхівки від мєнтів"))) таких людей доволі багато і кожному стараюсь пояснити популярно, що з такою логікою "яка різниця, то ж не мені платитимуть" далеко не заїдеш і європейську країну не збудуєш - бо принцип то й же "моя хата з краю - нічого не знаю" , чисто по уркаїнські! Всі просто такі умніки думаю. що якщо не дай Бог ДТП, то чогось вони унікальні і винуватець і них має мати поліс від УСГ, Брокбізнес тощо))) логіка жесть))
Вцілому пряме регулювання планується впровадити, але коли це буде - невідомо...
Цитата:
Не доказывать же умысел.
Це звісно ж важко довести, але думаю що частково можна- судді такі ж люди і мають розуміти, що багато таких халявщиків свідомо купляють і знають, що купляють липу, а психологічний і матеріальний стан у них однаковий - скупердяї, безвідповідальні, після ДТП ніколи не визнають своєї вини, на звязок з потерпілими не виходять і навіть не збираються хоча б чимось допомогти...я говорю з реaліїв, бо майже щодня спілкуюсь і надаю консультації людям-потерпілих по Лафорту, Добробутуі та інших "мильних бульбашок". Дивує просто на чому люди економлять вже)) і при тому. що на бензу 800грн середньостатистичний водій витрачає в місяць - гроші є ,а раз в рік купити автоцивілку за 50у.о - 100 у.о ціла трагедія!