Текущее время: 26 фев 2025, 17:25

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 21 июл 2013, 19:34 
Постоялец

24 февраля 2013 года геничанин Алексей Давыдов направил информационный запрос в Генический горсовет по поводу обустройства участка дороги проспект Мира - улица Азовская пешеходным переходом и дорожными знаками

Вот результат:
Изображение
Изображение

текст письма
"Я, як громадянин України дуже занепокоєний станом безпеки дорожнього руху по пр.-т Мира (див. Додаток №1).
На цій ділянці дороги відбувається дуже інтенсивний рух транспорту, через це всі громадяни яки мешкають по (вул.. Горького, провулку Азовський, вул.. Азовська та ін..) не мають змоги перейти дану ділянку дороги.

Але найбільш що мене бентежить те, що кожного дня крім вихідних, школярі йдуть до школи №2 та вимушені перебігати дорогу піддаючи себе небезпеки. Пішохідний перехід, позначений дорожнім знаками 5.35.1 та 5.35.2, знаходиться приблизно 1000 метрів від даної ділянки дороги.
Також на що хочу наголосити увагу, поблизу розташована зупинка громадського транспорту, і люди котрі приїхали не в змозі перейти до ринку.

У відповідності до ст.. 13 Закону України «Про дорожній рух» об’єднання громадян і громадяни мають сприяти державним органам у здійсненні заходів щодо безпеки дорожнього руху. Міністерства, інші центральні органи державної виконавчої влади та об’єднання зобов’язані враховувати пропозиції громадян з питань безпеки дорожнього руху.
Відповідно до Стаття 40. Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
ПРОШУ:
• Вжити необхідних заходів для забезпечення належної безпеки дорожнього руху на ділянці дороги по пр.-ту Мира (див. Додаток №1), та облаштування пішохідного переходу на цій ділянці дороги.
• Надати відповідь у передбачений Законом термін.
При видачі припису комунальному підприємству «Азовкомунсервіс», надати мені його копію."

Если кому будет интересно подробности переписки и тд то на сайте - http://genichesk.co.ua/novosti-v-genicheske/174-davydov-dobilsya-obustroystva-uchastka-dorogi-pr-mira-ulazovskaya.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа