Текущее время: 22 фев 2025, 17:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 15 окт 2010, 18:56 
Борец

До УДАЇ ГУМВС України
в АР Крим вул.Київська 152,а
м.Сімферополь,95034
Від…………..

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
………керуючи автомобілем …був зупинений працівником ДАІ….який звинуватив мене в порушенні ПДР,а саме…..,на моє запитання якими доказами моєї вини володіє інспектор згідно ст251 КУАП, працівник міліції відповів,що порушення ПДР,зафіксоване на побутовий пристрій, не передбачений п.21 ч.1 ст. 11 Закону України "Про міліцію". Всупереч ст.ст. 62, 68 Конституції України, ч.2 ст.3, ч.1 ст.5, ч.3 ст.20 Закону України про міліцію, ст.ст. 1, 7, 280 Кодексу України про адміністративні правопорушення, наказу МВС № 33 від 01.03.2010р, п.18.10 ст.18 Наказу №111 від 27 березня 2009р МВС України працівник ДАІ..... склав відносно мене Протокол № про адміністративне правопорушення
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.

Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;

Прошу:
1. повідомити, яким документом інспектору ДАІ дозволено порушувати чинне законодлавство при виконанні службових обов`язків?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2010, 02:20 
Постоялец

А писать за нарушения инспекторов или нет? на фото правда числа нет, но за то есть номера авто и может даже лица :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2010, 08:27 
Борец

Каю писал(а):
А писать за нарушения инспекторов или нет? на фото правда числа нет, но за то есть номера авто и может даже лица :mrgreen:

Дык нарисуй число сам. К тому же у тебя есть число в протоколе. )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2010, 19:36 
Постоялец

Спасибо Большое за помощь в составление инфо запроса ;)
Занес Я сегодня его В Крымское угаи, но мне в концелярии почему то отказались ставить штампик на мою копию, с номером. Просто сказали мне номер входящего и сказали если мне что то не нравится чтоб я отсылал письмом. Еще сказали что я могу не переживать т.к. кроме меня не кто им эти Жалобы не пишет, я ей говорю так я и не писал жалобы, я пока писал инфо запросы.
После я поехал в прокуратуру закинуть жалобу по поводу http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=41&t=3433&p=41580#p41580 Но услышал там тоже самое,что в канцелярии у меня не кто не чего не примет, в коридоре стоит ящик и кидать нужно в него, штампики уже не ставят,я туда конечно не чего не кидал. Кто то может сказать это что за новшество?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 окт 2010, 12:28 
Борец

все добре,тебе вже знають,тебе вже починають поважати,не як особу,а як громадянина України.
Каю писал(а):
Занес Я сегодня его В Крымское угаи, но мне в концелярии почему то отказались ставить штампик на мою копию, с номером. Просто сказали мне номер входящего и сказали если мне что то не нравится чтоб я отсылал письмом. Еще
-не хочуть не треба,треба пошукати наказ по діловодству в МВС.підтяни ще пару друзів і тоді нехай вони напишуть по тих 2 екіпажах що вкінці відео,ще декілька запитів,про причини їх зупинки там і заторів в дорожньому русі.
Взагалі якщо не впевнений-заказним і все.
В прокуратуру тоже заказним,і ніяких ящичків-це все понти,потім в ньому нічого не буде.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 окт 2010, 23:21 
Постоялец

пішохід писал(а):
все добре,тебе вже знають,тебе вже починають поважати,не як особу,а як громадянина України.

Обидно тока то что я в этом журнале один! У нас что только я один инфо запросы кидаю?! :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа