Текущее время: 25 фев 2025, 07:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 16:13 
Прохожий

Доброго дня шановні колеги.Хотів би поділитися наступною інформацією і дуже би хотів отримати від вас пораду про мої подальші дії. :!:
Вчора я повертався додому у м.Червоноград із Нововолинська.Під час поїздки здійснив обгін ТЗ і почав здійснювати його в межах правил ДР ,хоча вже закінчувавши його, почалась суцільна лінія дорожн.розмітки.Назустріч мому ТЗ їхала машина ДПС(хоча перед нею ще було 2 авто).Приближаючись до машини ДПС ,працівники ДАІ почали подавати мені сигнали бликом ближнього світла.Я не зрозумівши даних "бликів" зі спокійною душею поїхав дальше.Але дивлячись у дзеркало заднього виду я побачив,що ДАІ розвертається і з червоними маячками почала рухатись вже в мою сторону.Я зупинився і почекав подальших дій ДАІ.Коли підійшов інспектор ,чітко не представившись,почав требувати документи,а на моє питання "причина зупинки" ,сказав порушення правил,взяв права і пішов.Із свого авто я не виходив і через декілька хвилин він повернувся і запропонував мені пройти до них,на що я знову відповів відмовою.Вони довго сиділи і чось писали,на що я також негаячи часу писав пояснення на окремому аркуші.Після написання протоколу,вони сказали ,що будуть виносити відразу постанову,але я сказав ,що протокол пдписувати не буду і відповідно виносити постанову на міісці ви не маєте права.Після довгих перепетій вони зробили відмітку в протоколі ,що моє пояснення прикладається на окремому аркуші.Вони забрали моє пояснення ,я ніде їм не підписувався(хоча бачив точно ,що вони його заповнювали)Також написав клопотання про невинесення постанови на місці.На сьогоднішній день,я щось заплутався ----чи мені чекати копію протоколу і постанову по почті,чи писати скаргу на імя їхнього начальника(Івничівське ДАІ) чи робити дальше.(Можливо те ,що вони писали не піде нікуди із їхнього автомобіля,а можливо і піде)Тому просив би Вас ДОПОМОГТИ МЕНІ І ПІДСКАЗАТИ ЯК ДІЯТИ В ДАНІЙ СИТУАЦІЇ,
ДУЖЕ ВСІМ НАПЕРІД ДЯКУЮ. :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 16:15 
Борец

Зачем темы то плодить

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 17:50 
Борец

Володмир Ципаренко
протокол надо всегда подписывать и забирать, я одного не понял, какое правонарушение инкрименировали? а чтобы знать наверняка то подать инфозапрос висят ли на вас протоколы с постановами

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа