Водії Івано-Франківської області! Хочу вас попередити, якщо ваше авто зупинив капітан Драгомирецький нагрудний знак ІВ№0026, нів'якому разі не опускайте вікно дуже низько. Порада з власного досвіду. Авто яким керував я було зупинено даним інспектором при виїзді з АЗС безпідставно, спочатку спитав документи, я показав, потім страхівку, я показав, все в порядку. Наступна вимога відкрити капот щоб звірити номер кузова, я відкрив все добре, але цього було мало, сказав треба пробити по базі ДАІ, взяв мої документи і пішов до патрульної машини. Я спочатку зателефонував на гарячу лінію ДАІ (додзвонився за третім разом) через деякий час Драгомирецький підійшов до мене. Я сидів в автівці приопустивши скло та включив відеозапис на фотоапараті. Коли інспектор побачив що я розмову фіксую, вдерся рукою в авто та відчинив двері, вирвав фотоапарат та кинув його на землю чим пошкодив його. Не зважаючи на це частина розмови була зафіксована. Я підняв запчастини та знову увімкнув прилад, в даного інспектора зразу змінився характер розмови, він віддав документи і сказав що можу їхати, але ще зустрінемось. Ця зупинка " просто так" тривала 45 хв. Зразу була написана скарга на ім'я начальника ДАІ в Івано-Франківську, в даний час чекаю відповіді, якщо ні напишу ще в прокуратуру та виставлю відео цього ганебного вчинку. Всіх закликаю вести відеофіксацію розмов з працівниками ДАІ, мій фотоапарат тепер може мене захистити, так як я їхав сам.
|