Всем привет! Выкладываю всё что есть сразу. Подскажите как поступить дальше. Думаю обращаться в суд с иском на давших ответ, но не уверен что это правильно.
Ночь, еду никого не трогаю, останавливают, ну и как обычно - бу-бу-бу, ваши документы. Кто, за что, про что - ни слова. Я возмутился, дальше на видео ...
Пишу по этому поводу инфо. запрос на имя областного начальника:
Інформаційний запит.
Приводом до запиту є зупинка мого автомобіля 5.09.2011р., близько о 2 годині ночі, інспектором ДПС ДАІ, за адресою: м. Харків, пр-кт 50 річчя ВЛКСМ в районі будинка №50, з причини, яка мені невідома. Зупинивши мій автомобіль і відрекомендувавшись як: – «ГАИ города», інспектор висловив вимогу пред’явити документи. Я попрохав інспектора відрекомендуватися згідно законодавства та внутрішніх інструкцій але моє прохання залишилося без будь якої уваги. На друге прохання назвати своє ім’я фамілію та по батькові, інспектор з грубістю сказав: - «Досвидания», розвернувся та пішов геть.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. З, 4, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. ст. 1, 15 Закону України “Про звернення громадян” прошу Вас:
1. Провести службову перевірку у ході якої встановити:
1). Який екіпаж ніс службу 05.09.2011р. близько о 2 годині ночі на патрульному автомобілі ВАЗ 2110 синього кольору, за адресою: м. Харків, пр-кт 50 річчя ВЛКСМ, в районі будинка №50. 2). Особи інспекторів ДПС які входили в состав екіпажу. 3). Правомірність знаходження екіпажу за місцем несення служби (вказаним в додатку). 4). Дати правову оцінку діям співробітника міліції і його безпосереднього начальника. 5). За підсумками службової перевірки вжити до нього заходи дисциплінарного характеру. 6). За результатами розслідування проінформувати мене про підсумки перевірки та вжиті заходи.
можна направити запит в управління ДАІта запит тому ж начальнику з проханням надати інформацію якими наказами (реквізити) були ведені загальнодержавні спец. операції того числа, а також висловити вимогу надати копії цих документів.
ст. 11 зу ом называется права милиции , и там почемуто нет ( условно подразумеваемого по тексту ) перечня ТРЕБОВАНИЙ ( вымог) - тех самых которые гражданин ОБЯЗАН выполнить.
Ув. kam
Не первый раз обращаю своё внимание на Ваши знания и логику мышления. Очень жаль, что не знаком с Вами лично. Я в прениях с ГАИ новичёк, а учиться хочется, и учиться правильно. Основываясь на Ваших изложениях в форуме, смею предположить что поучиться у Вас есть чему. Возможно ли каким либо способом пообщаться с Вами не на "людях"(не форум)?
_________________ У зла ровно столько сил, сколько даём ему мы
ctyopa Честно говоря добиться чего то определённого я и не надеюсь. Но пытаться буду. Основная цель не давать ГАдам покоя, пусть учатся работать правильно. Мне кажется , что чем больше умных бумаг от нас они будут читать, тем быстрее это осядет у них в головах. Может свершится чудо и они станут законопослушными.
_________________ У зла ровно столько сил, сколько даём ему мы
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9