Текущее время: 27 окт 2025, 11:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 31 окт 2010, 12:37 
Постоялец

Пройшло більше 10 днів ні повідомлення ні тим більше відповіді від УДАІ у Львівській області не отримав. Зате точно відомо що запит все таки вони отримали. Вичисляли мій телефон в п"ятницю 29.10 - перлякали мені батьків які проживають в селі і на цей адрес я вказав в запиті. Історія мені дуже не сподобалась - співробітниця моїх батьків пізно ввечері пятниці подзвонила їм що я ніби то попав десь в міліцію чи в ДТП і ніби то дзвонив її чоловіку який є однокласником якогось односельчанина Даішника який там у УДАІ якийсь там начальникю Я терміново хочу з тим Даішником звязатись що він мене виручив і для того йому треба МІЙ номер телефону!?
Мусів довго пояснювати і доказувати татові що я дома і все поки зі мною нормально :)
Як виявилось після розбору хто, де, кого попав і що кому треба даішник хоче щось зі мною поговорити. Ну ладно поговорити можна але під час вияснень з татом мені дзвонив якись невідомий номер тоді ж. Я передзвонив підняв якись мужчина на питання хто це спитав "а шо таке", я сказав що його номер в мене вибив на телефоні на що він відповів що не знає це напевне хтось з його телефону дзвонив...?
Отаке, тепер мене цікавить як з пошти витребувати де по крайній мірі повідомлення про доставку?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 ноя 2010, 19:11 
Борец

ось бачиш,серпентарій заворушився,по термінах в них є ще час- Стаття 20. Термін розгляду звернень громадян

Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше
одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують
додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти
днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити
порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного
органу, підприємства, установи, організації або його заступник
встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що
повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний
термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може
перевищувати сорока п'яти днів.
На обгрунтовану письмову вимогу громадянина термін розгляду
може бути скорочено від встановленого цією статтею терміну.
Звернення громадян, які мають встановлені законодавством
пільги, розглядаються у першочерговому порядку.
далі-
mlys писал(а):
співробітниця моїх батьків пізно ввечері пятниці подзвонила їм що я ніби то попав десь в міліцію чи в ДТП і ніби то дзвонив її чоловіку
-про це окремо поговори з тими недолугими односельчанами батьків,і скажи що подасиш на них скаргу про наклеп,ромалюй їм картину маслом щоб більшебатьків не лякали.більше не передзвонюй на той номер,постав його в блокування,нехай якщо захочуть нормально подзвонять попросять чи маєш ти час з ними спілкуватися,не йди в них на поводу-вони замутили поліс,а знущання над ними тільки почалося,думаю будемо продовжувати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 ноя 2010, 18:09 
Постоялец

пішохід писал(а):
ось бачиш,серпентарій заворушився,по термінах в них є ще час- Стаття 20. Термін розгляду звернень громадян

Це точно. Дзвонили з дайовні якісь камандір з міскої дайовні Рацький дуже хотів знати де я є і щоб я до нього вже примчався на Городоцьку, сказав що навіть до 20-21 вечора буде чекати :) Я йому сказав що взагалі то на роботі зайнятий а 20 мені вже запізно. Шось там виправдовувався шо там вже терміни з тими виборами не було часу. Ну я по людськи враховуючи що мій номер дав той земляк а його знають як хорошу людину батьки і сестра домовився що завтра десь до обіду постараюсь заскочити до нього.

П.С. послав сьодні ще один інф. запит на факт зупинки 01.07.2010 якийсь пдс взагалі на своїй 9-ці тормозив на В.Великого вже біля 11 ночі з кулєгою. Довго з ним "полемізували" той придумував якісь постанови Кабміну за якими водій повинен вийти з машини, домахувався до агрегатів потім до прав... їдучи назад через 10 хвилин вже їх не було на цьому місці. 90% що він там на сауну з колєгою підзаробляли так що можна по повній того пдса розкрутити зі мною було 2 свідки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 10:05 
Борец

вернулись к теме

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 сен 2011, 20:56 
Постоялец

mlys писал(а):
Це точно. Дзвонили з дайовні якісь камандір з міскої дайовні Рацький дуже хотів знати де я є і щоб я до нього вже примчався на Городоцьку.

Чим закінчилася справа ? Чи покарали Ярину, що так полюбляє поліси страхування ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 сен 2011, 21:07 
Борец

Нечего нового у меня геи таким образом талон предупреждений украли.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2011, 09:02 
Борец

минув майже рік ,а віз і нині там :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2011, 09:15 
Постоялец

Vikarij писал(а):
Я что то не пойму, у нас в стране военное положение что ли. Какие то видпрацювання по квадратам, тогда и ППС могут перекрывать целые города и устраивать шмон на улицах, чем они отличаются от ДАЙцев. Где прокуратура , СБУ это преступления против гражданских прав и свобод .

так и сеть если не изменяет память то в ночь на 16.09 выезд из Симферополя , был заблокирован гайцами и беркутом, только после тщательного досмотра некоторых выпускали.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2011, 14:42 
Новобранец

Да, случай принеприятнейшый, да еще и как Я понял, далеко не единичный. Что можно посоветовать, или не давать им вообще документы в руки (закон разрешает) или купить видеорегистратор и передоваемые документы снимать и озвучивать при передаче. Ну и естественно отдавать не все сразу. Если нет регистратора, то хотябы на телефон. Интересно, а можно ли передавать гайцам нотариально заверенные копии своих документов...? Было бы здоровски если ДА...

Последний раз редактировалось kashevarik 19 сен 2011, 15:35, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа