Текущее время: 23 фев 2025, 21:48

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 24 май 2011, 16:01 
Борец

Самая ГЛАВНАЯ ошибка при общении с ГЕЕЯМИ - это то, что у водителя НЕТУ АУДИО -ВИДЕО фиксации.

По теме, а по теме сказать нечего.
С такой ситуацией нужно к РОСТу.
У него есть опыт по 130-ым. Да и вообще ;)

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 май 2011, 16:24 
Борец

Desper_d писал(а):
учим матчасть:
beriva писал(а):
я не отказался дышать в трубку, но не пошел дышать.
Не стоит быть столь категоричным... :geek: Ты хочешь сказать, что после того что тебя обвинили шо ты пьян и накатали протокол то дальше уже трепыхаться бессмысленно??? Ну, ну... И что суду будет пофиг, что ты прошел освидетельствование в медучереждении и есть заключение что ты трезв??? :shock: Парень, т.к он описал, действовал правильно. Еще бы протокол и геев тогда можно на кол! :twisted:
FADEYoFF писал(а):
Такие ситуации разжеваны на форуме и сайте, так-что Роста трогать смысла нет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 май 2011, 16:50 
Борец

Цитата:

а я не имею ввиду разжевывать.
Я о помощи РОСТА, как адвоката.
То есть представлять интересы в СУДЕ.

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 май 2011, 23:04 
Борец

Beatle писал(а):
Desper_d писал(а):
учим матчасть:
beriva писал(а):
я не отказался дышать в трубку, но не пошел дышать.
Не стоит быть столь категоричным... :geek: Ты хочешь сказать, что после того что тебя обвинили шо ты пьян и накатали протокол то дальше уже трепыхаться бессмысленно??? Ну, ну... И что суду будет пофиг, что ты прошел освидетельствование в медучереждении и есть заключение что ты трезв??? :shock: Парень, т.к он описал, действовал правильно. Еще бы протокол и геев тогда можно на кол! :twisted:
FADEYoFF писал(а):
парня не обвинили в пьянке,ему пишут отказ в прохождении экспертизы!!!здесь экспертиза в течении 2-х часов после составления протокола уже роли не играет и прав FADEYoFF-Самая ГЛАВНАЯ ошибка при общении с ГЕЕЯМИ - это то, что у водителя НЕТУ АУДИО -ВИДЕО фиксации.!!!!!сейчас доказать,что водитель был согласен пройти медосвидетельствование в УСТАНОВЛЕННОМ порядке-трудно,но-в принципе возможно.слабое место ментов-свидетели!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 май 2011, 06:38 
Постоялец

lissij писал(а):
слабое место ментов-свидетели

Эти свидетели на 99% в суд не явятся!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 май 2011, 11:38 
Постоялец

Довго я думав як якомога більш переконливіше і коротше доводити у суді невинуватість при відмові їхати у мед заклад. Родив таку схему:
1. Довести, що інспектор не пропонував пройти огляд на місці. Одним із доказом є те, що у протоколі не зафіксовано відмови від проведення огляду на місці, а лише зафіксовано: відмовився їхати у мед заклад.
2. Довести, що водій вимагав проведення огляду відповідно до встановленого порядку, а саме: проведення огляду на місці і у разі незгоди - їхати у медзаклад.
3. Відповідно до встановленого порядку їхати у медзаклад потрібно лише при відмові від огляду на місці або при незгоді із результатами такого огляду. Тобто огляд, при якому водію не пропонують пройти огляд на місці, а одразу направляють до мед закладу не відповідає встановленому порядку. Саме такий огляд пропонував пройти інспектор водію: огляд, який не відповідає встановленому порядку. Всі згідні, є заперечення?
Відсутність пропозиції пройти огляду відповідно до встановленого порядку виключає можливість відмови від такого огляду а отже провину водія і сам факт адмін порушення.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 май 2011, 12:01 
Борец

які мигалки були увімкнені у тз?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 май 2011, 12:03 
Борец

Rom4ik писал(а):
Всі згідні, є заперечення

Все правильно, но эта схема подходит только если ты знаешь, что 100% бухой.
Если ты трезвый, то цена таких экспериментов очень высока.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 01:38 
Прохожий

Привет, Уважаемые. Вот протокол составленный на меня и свидетельство врача. Извините, что не хочу себя афишировать, по этому затемнил свои данные.
ПРОТОКОЛ.
Изображение
ПРОВЕРКА в НАРКОДИСПАНСЕРЕ.
Изображение

Так я в Ж*** извините или нет?

Действительно я НЕ пошел дышать в трубку, ПРИ ЭТОМ я говорил, что сразу иду хоть дышать хоть в больницу на обследование после того как они мне скажут хотя бы по каким признакам они подозревают меня на опьянение. Ответа не было.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 07:45 
Борец

Геи тебя держали больше часа??? Остановили в 23.45, протокол составили в 1.10??? А освидетельствование 2.20. Подготовся хорошо к суду. Откуда взялись свидетели?
В суде должен четко описать ситуацию и когда судья будет задавать вопросы не путаться. Расскажи как тут писал - остановили и начали придумывать нарушения. В конечном итоге обвинили в том что пьян. От освидетельствования не отказывался. Если так оно и было и свидетели не скажут другого, то будет все гут! Свидетелей обычно не вызывают, по крайней мере на первое заседание. Почитай внимательно протокол, может менты там что-то напутали и намутили! Подписи в протоколе твои? Почему не написал что не согласен, что трезв и т.п.? Машину забирали или ты дальше поехал?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 08:28 
Постоялец

можеш давити на те, що ти вимагав проведення огляду на місці зупинки, як того вимагає установлений законом порядок. Але інспектори наполягали пройти із ними у їх автомобіль. Пояснень чому є необхідність пройти в їх автомобіль для огляду на місці - не дали. Їхати у лікарню відмовився, так як не відказувався від проведення огляду на місці. Огляд на місці робити не хотіли. У зв"язку із тим, що чув про багато випадків насилля, неправомірних дій із боку міліції, фальсифікації протоколів і постанов - боявся виходити із авто і сідати у автівку міліціонерів, та й не один закон не вимагає виходити із автомобіля. І все це відбувалося у нічний час. Свідків не бачив і не відказувався при них пройти огляд саме на місці зупинки у свому автомобілі, як того вимагає порядок, установлений законом. Про що спілкувалися свідки у автомобілі (чи поряд) інспекторів - не міг чути. Вважаю себе невинним, так як не відказувався пройти огляд на місці зупинки.

А свідків опитати: що відбулося з того моменту, як інспектор наказав зупинити автомобіль і до того моменту, як він дозволим їм рушати далі, максимум в деталях. Після їх розповіді запитати, чи спілкувалися вони із водієм, чи чули запах алкоголя, чи приносив інспектор тестер до вашого автомобіля і чи передавав його водію "подути", чи пропонував інспектор пройти до свого авто для проведення огляду.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 09:05 
Борец

+1
Обязательно оформи все письменно в виде ПОЯСНЕНЯЯ:
Сообщение, не относящиеся к теме
Голові Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області.
Сташенко А.О.

ПОЯСНЕННЯ
05 серпня 2010 р. ст. л-т міліції Нагальнюк Є.В., на мене був складений адміністративний протокол за керування т.з. в стані алкогольного сп’яніння, за що передбачена відповідальність за ст.130.1 КУпАП.
Вважаю складений на мене протокол необґрунтованим і незаконним із наступних підстав.
05 серпня 2010 р. я, керуючи автомобілем Рено н/з 4444, був зупинений по вул. Радянській, що у місті Первомайськ, ст. л-т міліції Нагальнюк Є.В., який не представився, і попросив надати документи для перевірки. Після передачі документів, мене звинуватили в тому, що я проїхав перехрестя на забороняючий сигнал світлофора. Я відповів, що проїжджав перехрестя коли миготів зелений сигнал світлофора. Тоді мені було запропоновано переглянути відео мого порушення.

Я висловив свою незгоду, тоді, працівник міліції звинуватив мене в тому, що у мене червоні очі, підозрілий запах і це означає, що я знаходжусь стані алкогольного сп’яніння. Це мене просто приголомшило - я заперечив факт вживання алкоголю, а наявність запаху пояснив вживанням ароматизованої кави з коньяком. Всі подальші мої пояснення ігнорувались, а на мене чинився шалений психологічний тиск – я був повністю пригнічений і розгублений. Після складення протоколу в мене було вилучено водійське посвідчення, а копію самого протоколу мені не вручили.
Якщо ж повністю керуватися законом і теоретично припустити, що інспектори ДАІ дійсно зупинив мене в нетверезому стані то наступні дії інспекторів ДАІ повинні бути такими:
Відповідно до ст. 254 КУпАМ інспектор ДАІ повинен був на місці скласти протокол про адміністративне правопорушення. Далі згідно ст. 266 КУпАП та Постановою КМУ № ПОЗ віл 17.12. 2008 р. інспектор ДАІ повинен був запропонувати мені на місці пройти медичний огляд з використанням спеціальних технічних засобів в присутності двох свідків. В разі погодження особи на огляд, інспектор ДАІ відповідно до п.2.8 Інструкції, яка затверджена наказом МВС України № 400/666 від 09.09.09 повинен був скласти направлення на огляд з метою виявлення стану алкогольного чи іншого сп'яніння. В цьому направленні вказується дата, час та місце виявлення ознак сп'яніння. Також зазначаються дані про особу, та виявлені працівником ДАІ ознаки сп'яніння. Цей документ є підтвердженням того, що працівник ДАІ мав підстави оглядати особу на стан сп'яніння, і що важливо зазначається час моменту виявлення вказаних ознак.
Слід зазначити, що протокол про адміністративне правопорушення складається до початку огляду особи на стан сп'яніння. Як було зазначено, перед тим як направити особу на огляд на стан алкогольного сп'яніння, інспектор ДАІ повинен скласти відповідне направлення. В цьому направлені вказується номер складеного протоколу про адміністративне правопорушення. Тобто, вказані документи складаються працівниками ДАІ в незалежності від того який результат був отриманий - негативний чи позитивний. Такий порядок прописаний з метою унеможливити ситуацію, коли працівники ДАІ без складання документів направлять особу на огляд і в разі відсутності факту сп'яніння - не фіксують це в протоколі, а отже роблять неможливим подальше оскарження їх дій.
Тобто, перед початком проведення огляду працівник ДАІ зобов'язаний зафіксувати кого він направляє на огляд та на якій підставі.
В разі виявлення факту сп'яніння на місці зупинки за допомогою спеціальних технічних засобів, працівник ДАІ вказує результати вимірювань у відповідних графах протоколу про адміністративне правопорушення та направленні на огляд. Тільки якщо особа не згодна з результатами вимірювання технічного засобу, працівник ДАІ зобов’язаний направити особу до медичного закладу для проведення повторного огляду на стан сп'яніння. При цьому, відповідно до ст. 266 КУпАІІ та Постанови КМУ № 1103 від 17.12.2008 р. інспектор ДАІ не мас права вибору - доставити особу до медичного закладу чи провести огляд на місці. Закон зобов'язує працівника ДАІ спочатку провести огляд на місці з використанням спеціальних технічних засобів в присутності двох свідків, і тільки в разі незгоди з результатами огляду - доставити особу до медичного закладу.
При складанні протоколу ніякі технічні засоби не використовувались, до медичного закладу мене не направляли, тобто працівник міліції візуально встановив, що я знаходжусь в стані алкогольного сп’яніння. Свідками в протоколі було вписано двох водіїв, яких зупинили вже після складання протоколу.
Ще раз хочу зазначити, що після моєї зупинки на мене чинився психологічний тиск з боку працівників міліції, що заважало мені правильно оцінювати ситуацію, яка склалася на той момент.
Вважаю дії працівника міліції - ст. л-т міліції Нагальнюк Є.В. неправомірними, а складені на мене протокол, не відповідають вимогам закону, є необґрунтовані і незаконні з наступних підстав:
- Порушення в якому мене звинувачують я не скоював.
- Відповідно до ст. 251 КУпАП, доказами є пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки. Доказів про те, що я порушив ПДР України і знаходився в стані алкогольного сп’яніння мені надано не було.
- Свідками по справі було вписано двох водіїв, які фактично були свідками складання протоколу, а не встановлення факту мого сп’яніння.

На підставі вищевикладеного
ПРОШУ:
1. Визнати неправомірними дії ст. л-т міліції Нагальнюк Є.В.
2. Провадження по адміністративній справі – закрити, відповідно до п.1 ст.247 КУпАП у зв'язку з відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.
3. Повернути посвідчення водія.

Додатки:
З повагою
Подкорректируй под себя, впиши шо самостоятельно прошел осмотр на опьянение и копию прилагаешь. Вобщем вот тебе рыба - действуй! Напишешь - мы проверим.

Во время суда обязательно проси "долучити пояснення до справи". Иногда судья пытается проигнорировать такое требование, но нужно мягко настаивать, чтоб тебя выслушали и сделали все по закону!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа