yuralful писал(а):
а смысл?
Юра, знаючи твій характер, я навмисно задав тобі таке провокаційне запитання, але цього разу ти поступив мудріше не повівся, молодець, а можливо просто знаючи яку я веду громадську роботу не став виставляти мене в дурні і включати в вищезгаданий перелік
та в будьякому випадку це черговий + для тебе
Цитата:
подобные вопросы возникают раз в полгода минимум - то ОО им подавай, то некоторые стыдят нарушениями ПДД, а потом сами из-за разночтений ПДД чуть не распускают свою отделившуюся региональную организацию, то звания не устраивают, то еще чего, короче ждем следующий вариант о чем-либо...
розумію що деякі люди сюди прийшли просто потусуваться або обгидить ДК, замість того щоб зайнятись реальними справами, але з іншого боку мені теж якось не приємно спостерігати за таким дійством як наприклад те що один набирає 1000 повідомлень і автоматом переходить у так званий статус БОРЦЯ, а інший не набравший і половини повідомлень, бо йому просто інколи немає часу флудить в темах займаючись серйозними справами, і в нього на форумі значиться ПРОХОЖИЙ чи ПОСТОЯЛЕЦ, ну це просто смішно та й годі, але саме цікаво те що і сам Ростислав неодноразово натякав про ці речі і що все можна виправить тільки вносьте пропозиції:
viewtopic.php?f=16&t=21604&p=318066#p318066от я і пропоную якщо хтось з тих людей які вважають що вони не достойні цього статуса то нехай подають заявки наприклад модератору чи адміну і він щоб особо не заморачуваться буде таким людям в налаштуваннях ставити 3 чи 5 000 повідомлень щоб знову перейти в статус борця
все дуже просто, а то як ти кажеш кожні півроку жуєм одне й те ж все в нових і нових темах, а з місця справа так і не зрушила, так може давайте нарешті разом поставимо крапку, або як я вже пропонував раніш взагалі приберем ці градації з налаштувань і питання відпаде само сабою