KotykPooh писал(а):
Beatle
vip_7
Jungle Bill
ну чё вы на человека напали?
ведь мы все вместе с вами желаем быть в семье цывылылзованных братских народов Эуропы, а там процветает толерастия.
поэтому каждый из нас (и вы в том числе), желающих, обязан быть активным толерастом.
Это у них в азиопии тоталитаризм, ксенофобия, расовая и половая дискриминации и ненависть человека к человеку!
НО МЫ НЕ ТАКИЕ!
Кот-главный "толераст" темы!!Держите меня четверо
Та тебя в цывылизованой Европе уже давно в "распыл" пустили...
Цитата:
Відео з п'яним Януковичем має зникнути протягом двох діб
Журналістка, котра зафільмувала на камеру Віктора Януковича-молодшого, на якийсь час зробить відео приватним
Журналістку, яка зафільмувала Віктора Януковича-молодшого нетверезим, просять стерти компромат із YouTube.
За словами Ганни Грабарської, їй надійшов лист від адміністрації відеоресурсу. У зверненні Грабарську попрохали видалити відео із п'яним Януковичем протягом двох діб або ж взагалі закрити доступ для перегляду у мережі. Свою вимогу інтернет-служба пояснює нібито порушенням конфіденційності.
Журналісти ТВі вже звернулись до представництва компанії Google в Україні, яким належить сервіс YouTube. Однак поки що відповіді не отримали.
Нагадаємо, це відео журналістка зняла ще два роки тому. На ньому чітко видно Віктора Януковича-молодшого у нетверезому стані.
"Я не хочу його видаляти. Там дуже багато переглядів і дуже багато коментарів. І сам прицнип: чому я маю видаляти це відео – я не розумію. Але, судячи зі всього, мені доведеться зробити його приватним до того, як служба підтримки YouTube зможе розібратися в ситуації і зрозуміти, що це відео має суспільний інтерес і зможе залишити його", – заявила Грабарська ТВі.
http://tvi.ua/new/2013/04/11/skandalne_ ... t_vydalyty