Текущее время: 06 окт 2025, 15:08

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 17:50 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 17:52 
Борец

Понятно что физически не закроют. А то, что прикрутят к форуму формулировочку из 1937-х годов,
ОДНОЗНАЧНО! Форум за границей...?Ну значит спонсируется массонами!
Ну и огреют провайдеров списками аналлогичных ресурсов с требованием не коннектить :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 17:57 
Постоялец

Президія Верховної Ради Криму заборонила діяльність ВО «Свобода» на території автономії. Раніше кримський парламент звертався до Мін’юсту та МВС з відповідним проханням.

На думку президії, діяльність ВО «Свобода» загрожує «національній згоді», «громадській безпеці» та самому існуванню автономії, передає «ВВС Україна».

Президія Верховної Ради Криму також заборонила інші «радикальні» структури, не оголосивши їх назви.

Президія парламенту АРК доручила посилити охорону адміністративних будівель, взяти під контроль всі в'їзди до Криму та аеропорт. Крім того, СБУ має припинити діяльність усіх «радикальних організацій, груп та окремих осіб», які зазіхають на повалення державного ладу.

Кримська прокуратура повідомила, що вивчає законність рішення президії парламенту АРК.

Як повідомляв «Ракурс», у Тернопільській та Івано-Франківській областях заборонили КПУ та Партію регіонів.

Джерело: BBC Україна КАК ПО МОЕМУ МНЕНИЮ В КРЫМ ВООБЩЕ НУЖНО СДЕЛАТЬ ОБЫЧНОЙ ОБЛАСТЬЮ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 17:57 
Борец

бiмба!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 17:59 
Борец

При нынешнем состоянии экономики кресло премьера - это и есть пресловутая "пуля в лоб"
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:03 
Борец

Цитата:
Oleksandr Danylyuk
Захоплення будівель - єдина альтернатива війні , в яку Україну втягує Росія , переконаний лідер руху " Спільна справа " Олександр Данилюк.

Якщо завтра не буде припинений терор , ми паралізуємо всі центральні органи влади. Про це заявив лідер громадського руху " Спільна справа " Олександр Данилюк.

"Нам не потрібні ні паніка , ні істерика. За останні три дні ми продемонстрували , що можемо взяти в будь-який момент будь-яке Міністерство . Якщо опозиція домовилася про якесь 30 -годинне перемир'я , про яке ми , до речі , нічого не знаємо , ми готові дати нашим слугам і обранцям можливість провести так звані переговори , і подивимося , чим вони закінчаться . Ми звільнимо Мін'юст і просто будемо його блокувати , але якщо завтра замість відновлення конституційного ладу триватиме терор , ми заблокуємо всі, без винятку , адмінбудівлі центральних органів влади " , - запевнив Данилюк.

При цьому активіст вважає таку тактику куди більш ефективною, ніж пасивне стояння на Майдані." .

Коли деякі опозиційні лідери говорять , що взяття будівель міністерств нічого не дає , це повна брехня , тому що в будівлях сконцентровані документи , необхідні для функціонування влади.

На сьогодні це єдина альтернатива війні , в яку Україну втягує Росія " , - заявив Данилюк.

Відповідаючи на звинувачення з боку опозиції в тому , що подібні дії активістів можуть бути інспіровані владою з метою введення надзвичайного стану в країні , лідер " Спільной справи" звинуватив опозицію у бездіяльності .

"Мені хочеться зараз відправити своїх хлопців , щоб вони подібних заявників привели сюди , де б їх запитали: " Не провокація чи два місяці тупого , без жодного плану , стояння на Майдані? »

Сьогодні звільнили Дзіндзя і я впевнений , що це результат наших дій " Не провокація чи , що ми тільки програємо , у нас немає перемог , - сказав Данилюк.

На питання про те , які дії будуть вживати активісти , якщо надзвичайний стан все ж буде введено , Данилюк запевнив , що країна вже в такому положенні.

" У нас вже тиждень йде війна на Грушевського , гинуть люди , але це не є підставою для юридичної введення надзвичайного стану. Зате , як виявилося , знаходження сотні активістів" Спільної справи "є Якби вони ( влада.) . Хотіли ! , вони б нас вбили. Це терористи , з ними можна вести переговори тільки про одне: дати їм коридор до Борисполя і нехай летять з країни " , - завершив Данилюк.

24 січня активісти " Спільной справи" на чолі з Данилюком захопили будівлю Міністерства аграрної політики та продовольства України , в якій організували Штаб національної гвардії. 25 січня захопили будівлю Міністерства енергетики та вугільної промисловості , яке незабаром звільнили .Увечері 26 січня зайняли будівлю Міністерства юстиції. Однак кілька годин тому звільнили приміщення на вимогу глави мін'юсту Олени Лукаш. Поки активісти знаходяться під будівлею міністерства

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:06 
Борец

crv_kiev писал(а):
Такими темпами http://censor.net.ua/news/268299/vlast_namerena_zakryt_5_kanal_i_kanal_24_parubiyi
и до прикрытия roadcontrol.org.ua не далече...

КАБМИН РАЗРАБОТАЛ ПОРЯДОК ОГРАНИЧЕНИЯ ДОСТУПА К ИНТЕРНЕТ-РЕСУРСАМ
17:31 27.01.2014

http://ubr.ua/ukraine-and-world/events/ ... sam-276562

Цитата:
Согласно проекту постановления, инициировать вопрос о блокировки сайтов сможет любое физическое или юридическое лицо, направив экспертам письменное заявление. Также вопрос об ограничении доступа к интернет-ресурсам могут поднять перед Нацкомиссией по регулированию связи (НКРСИ) и сами эксперты.

Состав экспертной комиссии будет формироваться Службой безопасности Украины, Министерством внутренних дел, Нацкомиссией по фондовому рынку и Госфинмониторингом. Данные госорганы должны будут на протяжении двух дней после того, как постановление вступит в силу, сообщить о составе комиссии НКРСИ.

После проведения анализа интернет-ресурса экспертами на основании предоставленного вывода НКРСИ на протяжении 7 рабочих дней будет принимать окончательное решения по отключению сайтов.

Для инициирования вопроса о блокировки интернет-ресурсов, которые не зарегистрированы как информагентства, в НКРСИ должно поступить соответствующее письмо об отсутствии регистрации от Укргосреестра.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:09 
Борец

Цитата:
ЄвроМайдан – EuroMaydan

Тимошенко зробила звернення до лідерів опозиції

Мені шкода, що до сьогодні в мене не було зв‘язку із зовнішнім світом і я не могла висловити своє ставлення до останніх пропозицій влади щодо врегулювання кризи.

Я звертаюсь до лідерів опозиції з проханням категорично не приймати ті принизливі умови, які запропоновані владою.

Народ України вийшов на майдани не за посади для лідерів опозиції і, навіть, не за скасування диктаторських законів. Люди прагнуть докорінно змінити своє життя, установити в Україні справедливість та шлях до європейських цінностей. Іншої можливості, аніж зараз, у них вже не буде.

Політики ще не зрозуміли, що люди готові досягти своєї мети ціною власного життя, здоров‘я та принесення в жертву своєї фізичної свободи.

Я розумію їх прагнення та цілком підтримую.

Виходом з кризи може бути лише повне виконання всіма політиками вимог народу.

Рідні мої українці! Ви - найкращі та найцінніші в світі. Нічого не бійтеся, запорука вашої перемоги - лише примноження ваших сил на всіх майданах України.

Я прошу вас: йдіть вперед, не зупиняйтеся та не зменшуйте силу свого удару по владі. Якщо ви зупинитеся хоч на хвилину, країна за лічену мить опиниться в заручниках у тиранії на багато років.

Сьогодні лише ви можете захистити всі покоління українців.

Я завжди з вами і завжди за вас.

Юлія Тимошенко
Качанівська колонія,
м. Харків

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:10 
Борец

Ну даже не удивлён... :(
freeman john писал(а):
КАБМИН РАЗРАБОТАЛ ПОРЯДОК ОГРАНИЧЕНИЯ ДОСТУПА К ИНТЕРНЕТ-РЕСУРСАМ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:23 
Борец

Цитата:
У Броварах активісти прогнали тітушок з міської ради – УДАР

У Броварах Київської області мітингувальники й футбольні ультра ФК «Бровари» прогнали з приміщення міської ради кілька десятків молодиків спортивної зовнішності. Про це повідомив народний депутат від УДАРу Павло Різаненко написав на своїй сторінці у Facebook.

«При чому тітушки знаходились в актовому залі райради разом з міліціонерами. На мої запитання що це за елементи кримінальної зовнішності спочатку ніхто відповісти не міг».

Під час проведення Народного віча у Броварах люди вимагали від депутатів Броварської міськради підтримати Майдан. Натомість, влада організувала біля входу в міську раду альтернативний мітинг, куди були зігнані бюджетники, зазначив депутат.

Різаненко додав, після спілкування уповноважених представників громади з головою РДА та секретарем райради, яким було виголошено вимоги Віче (заявити про підтримку громади та засудження влади яка калічить, катує та вбиває своїх громадян), та відмови голови РДА підтримати вимоги (він заявив що він з президентом), громада стала вимагати від представників влади (начальника міліцій) звільнити приміщення громади від кримінальних тітушок.

Після цього громада почала вимагати від представників влади звільнити приміщення від тітушок.

«Покидали раду вони через коридор ганьби який створили броварчани під повну відеофіксацію кожного з тітушок та скандування «ганьба». Дякую ультрас ФК «Бровари», які вели себе коректно і просто відійшовши в сторону провели з тітушками профілактичу бесіду, дуже переконливу та дієву але без застосування сили - думаю більше ми цих тітушок в Броварах на заходах влади не побачимо», – написав депутат.
http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 44345.html

На громадском есть видео. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:31 
Борец

Цитата:
Oleksandr Danylyuk
УВАГА!!! СОС!!! Моїй вагітній дружині і 1,5 річному сину щойно митники підкинули наркотики. Ці тварини хочуть взяти їх в заручники. Друзі, всі, хто може, - в Бориспіль. Мені потрібна ваша доомога!!!

Вот СУКИ!!! :evil: :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:37 
Борец

Паниковский писал(а):
Цитата:
Oleksandr Danylyuk
УВАГА!!! СОС!!! Моїй вагітній дружині і 1,5 річному сину щойно митники підкинули наркотики. Ці тварини хочуть взяти їх в заручники. Друзі, всі, хто може, - в Бориспіль. Мені потрібна ваша доомога!!!

Пииииздец..... ипать тварюки...

Последний раз редактировалось alexdor 27 янв 2014, 18:38, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:37 
Борец

Паниковский писал(а):
Цитата:
Oleksandr DanylyukУВАГА!!! СОС!!! Моїй вагітній дружині і 1,5 річному сину щойно митники підкинули наркотики. Ці тварини хочуть взяти їх в заручники. Друзі, всі, хто може, - в Бориспіль. Мені потрібна ваша допомога!!!

а ума не хватило их вывезти до событий? сейчас кто туда рыпнеться также запакуют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:45 
Борец

Ну что, по-тихоську будем прощаться...
Правительство Азарова "урегулировало" ограничение доступа к интернет-ресурсам - теперь блокировать сайты можно после жалобы кого угодно
http://censor.net.ua/news/268322/pravitelstvo_azarova_uregulirovalo_ogranichenie_dostupa_k_internetresursam_teper_blokirovat_sayity_mojno

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2014, 18:46 
Постоялец

https://www.facebook.com/arsen.avakov.1 ... 1285398315
все....

Цитата:
1. Отставка правительства Азарова.

2. Амнистия всем участникам противостояний в стране, за исключением случаев, приведших к гибели людей. Освобождение всех политических заключенных.

3. Безоговорочная отмена пакета диктаторских законов «проголосованных» 16 января.

4. Восстановление Конституции Украины 2004 года, назначение новой даты выборов президента, вытекающей из этой конституции.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа