Текущее время: 04 окт 2025, 10:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:06 
Борец

Svyatoslav Tsegolko @STsegolko
Депутат Ярема про беркут на @5channel: до цих покидьків нема чого звертатися. Їх треба судити

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:07 
Борец

Реакція американця на узурпацію влади:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:08 
Борец

Гаврилюк: Вони повалили мене на землю, ставили ноги мені на голову, і так фотографувалися
Сообщение, не относящиеся к теме
Активіст Майдану, над яким знущалися "беркутівці", розповів про свої тортури

Михайло Гаврилюк, активіст Майдану, якого "беркутівці" голим вивели на мороз і зняли на відео, розповів про те, як над ним знущалися, про це він повідомив під час брифінгу у Штабі національного спротиву.

За його словами, під час атаки він відступав останнім, оскільки намагався по дорозі підібрати пораненого, якого контузило гранатою.

"Вони тримали мене за голову і по частинах відрізали чуба ножем. Коли їм набридло мене бити, мене повезли у відділок. По дорозі я кілька разів вирубався. Потім мене забрала швидка. З лікарні мене звільнили афганці, а потім забрав машиною хлопець з Автомайдану", - розказав Гаврилюк.

«Коли їм набридло мене бити, мене затягли в автозак і повезли до відділку. По дорозі я кілька разів вирубався, а з відділку мене забрала швидка. В лікарню за мною приїхали афганці. І з лікарні мені вдалося втекти завдяки їм, а потім мене забрав машиною хлопець з Аавтомайдану», - розповів чоловік.

Гаврилюк сказав, що зараз почувається, ще не дуже добре, однак настрій має бойовий: "Вони створили коридор і вимагали, щоб я крізь нього пройшов, але я не виконав їхні накази. Я ж не дурний! Ще я козак. І я попереджаю хлопців по той бік барикад: козаки один одного в біді не кидають, вони помстяться за мене і ця помста буде страшна".

Нагадаємо, вчора мережі з'явилося шокуюче відео, на якому видно, як бійці "Беркуту" знущаються над захопленими учасниками акцій протесту.

http://espreso.tv/new/2014/01/24/mykhaylo_havrylyuk_vony_povalyly_mene_na_zemlyu_stavyly_nohy_meni_na_holovu_i_tak_fotohrafuvalysya

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:12 
Борец

Цитата:
Намісник Києво-Печерської Лаври прокляв священика за пораду "поцілувати Януковича в сраку"

Изображение

Намісник Києво-Печерської Лаври, владика Павло (Лебідь) відреагував на коментар священика не робити гучні заяви від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича.

"Владика Павло відповів у своєму дусі - він зателефонував до мене, обливав брудом, погрожував, а на кінець - прокляв. Бог йому суддя, на альтернативно обдарованих не можна ображатися", - розповів Gazeta.ua прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко. Це він прокоментував у соцмережі Facebook порівняння президента України Віктора Януковича із Ісусом Христом.

"Власне це не була заява — це була щира та емоційна реакція на кощунство, висловлена у колі друзів - на власній сторінці у соцмережі. Бо це справді наболіло. Наші священики постійно мусять виправдовуватися за слова та дії цього ієрарха. А це блюзнірство перевершило все. Я і гадки не мав, що моя душевна репліка набуде такого резонансу, але сім тисяч лайків, сотні репостів свідчать, що так думаю не лише я ", - говорить отець Віктор.
За його словами, набагато приємнішою за реакцію Владики Павла стала реакція сотень людей - священиків та мирян:
"За два дні я отримав більше як 300 повідомлень, дзвінків. Священики, навіть кілька архієреїв, миряни, сотні незнайомих людей - дякують, підтримують. Ти сказав те, що усі подумали - кажуть. Я хочу засвідчити: у нашій Церкві більшість достойних людей. Владики, священики - це труженики, вони з народом. А часто судять усіх по деяких скандальних фігурах", - говорить священик.
За словами Віктора Мартиненка, ситуацію в країні, потрібно вирішувати мирним шляхом:
"У країні зараз - біда. Спасе Україну тільки Господь. Ми усі молимося. Ми - люди і повинні вирішувати мирно. Сила, кров, зло - породжують ще більше зло. Влада довела людей до відчаю - на ній кров".
Джерело: http://gazeta.ua/articles/np/_namisnik- ... recommends

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:13 
Борец

Керчанин писал(а):
Намісник Києво-Печерської Лаври прокляв священика за пораду "поцілувати Януковича в сраку"

Он СЕБЯ проклял...навеки..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:14 
Борец

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:17 
Борец

Цитата:
У Донецьку 500 прибічників Партії регіонів розігнали 20 євромайданівців
У Донецьку близько 500 прибічників Партії регіонів розігнали приблизно 20 активістів Євромайдану, які зібралися біля пам'ятника Тарасу Шевченку.
Активісти донецького Євромайдану почали співати гімн України, після чого зав'язалася бійка між ними та молодиками спортивного вигляду. Міліція намагалася їх розняти.

На майданчику перед пам'ятником Шевченку з'явилися і близько 20 молодих людей у ​​шарфах ФК « Шахтар». Як відомо, ультрас донецького «Шахтаря» заявляли , що мають намір захищати від тітушок активістів Євромайдану.

Всього біля пам'ятника знаходилося близько 20 євромайданівців, близько 20 ультрас і близько 500 прибічників ПР. Активістів донецького Євромайдану відтіснили з площі. Ультрас «Шахтаря» услід за активістами також пішли. В активному протистоянні вони не брали участь.

Раніше один з активістів донецького Майдану Станіслав Федорчук повідомив журналістам, що представники міської влади Донецька зажадали від учасників місцевого Євромайдану відмовитися від проведення щоденних вечірніх зібрань.

За його словами, вдень 24 січня його та інших членів робочої групи Євромайдану попросив про зустріч секретар Донецької міської ради Сергій Богачов.

«Мені - не прямим текстом, але досить ясними натяками - дали зрозуміти, що «зверху» знову прийшла команда нас розігнати, і самі чиновники міськради безсилі щось змінити. Дослівно було сказано так: ми не можемо гарантувати безпеку учасників заходу», - розповів Федорчук - «Я чесно відповів, у нас немає вертикалі, і ніхто не може заборонити людям збиратися з власної волі».

Як відомо, донецький Євромайдан планував провести свої збори сьогодні о 18 годині в центрі міста, біля пам'ятника Тарасу Шевченку. На цей же час і місце подали заявки про проведення мітингів Партія регіонів, громадська організація «Рада народу», козаки, афганці та ветерани ВДВ.
http://tyzhden.ua/News/99986?utm_medium ... witterfeed

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:19 
Борец

Видео с канала vbund: Гимн Украины. В захваченном здании ОДА Сумы

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:25 
Постоялец

Цитата:
Изображение
Одіозний намісник Києво-Печерської Лаври не вважає свої "Мерседеси" розкішшю та мріє про папамобіль
Настоятель Києво-Печерської лаври владика Павло не вважає, що автомобілі Мercedes, які йому належать, можна назвати розкішшю. "Розкіш - це коли ти відпочиваєш де-небудь на островах. А машина - це засіб пересування", - заявив він, передають Вести.ua.

Він зазначив, що не лише сам їздить на автомобілі, а й дає його в користування своєму оточенню.

"У мене є Мercedes 1998 випуску, яким користуються всі, хто мене оточує. Я завжди даю цю машину учням наших духовних шкіл на весілля. Буває, виходжу і дивуюся - на номерах машини написано, наприклад, "Саша+Юля". Мені не шкода", - поділився настоятель Лаври.

Крім того, владика Павло зізнався, що на 50-річний ювілей йому подарували ще один Мercedes. "Я пропонував - нехай мені зроблять хорошу українську машину, і я буду їздити", - заявив церковнослужитель.

Також владика додав, що не відмовився б і від папамобіля, але він, за його словами, дорожчий за Мercedes. "Знаєте, скільки він коштує? Три "Мерседеси". Ось написали, що Папа Римський пересів у мікроавтобус, а коштує цей автобус 300 тисяч євро", - заявив він.

Відповідаючи на запитання про місце проживання, владика Павло повідомив, що живе на території Лаври: "Я живу тут, на території Лаври, ось мої хороми - будинок 1654 року. Тут і приймальня, і робочий кабінет, вітальня, їдальня, спальня, кухня".

Згадав він і про свій маєток у селі Вороньки. "Ще є будинок у Вороньках, я там рідко ночую, лише коли після обіду їду в наше підсобне господарство. Там добре, я люблю, коли жаби квакають. А в будинку живе священик і люди, які там працюють у господарстві. Там три спальні і простора зала з високими стелями", - розповів настоятель Лаври.

Зазначимо, що намісник Києво-Печерської лаври Павло не раз опинявся у центрі скандалів. Так, торік у ЗМІ з'явилася інформація про те, що йому на 51-й день народження подарували Lexus LS 460. Також журналісти стверджували, що митрополиту Павлу належить розкішний заміський особняк за 20 км від Києва, у селі Вороньки.

Раніше повідомлялося, що владика Павло, який є депутатом Київради від Партії регіонів, збирався балотуватися у депутати від Компартії України. Нагадаємо також, що папа Римський Франциск відмовиться від використання традиційного куленепробивного "папамобіля" на час свого першого закордонного візиту.

Толпа никогда не стремится к правде, она отворачивается от очевидности, не нравящейся ей, и предпочитает поклоняться заблуждению, если только это заблуждение прельщает её.Кто умеет вводить толпу в заблуждение – тот становится её повелителем, кто стремится образумить её–тот всегда бывает её жертвой

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:28 
Постоялец

Бурчун писал(а):

Так и ждал, пока этот "малыш-крепыш" скажет, что в 1991 "легитимную" власть свергли тоже незаконно и что такой страны, как Украина вообще не существует! Но, видимо, такой установки ему не дали. Что я понял, оратор просто вещает - надо лизать жопу тому, кто пробился к власти. Нельзя думать иначе - ибо ты бомж, неработающий, или бандеровец. Как жаль, что Ющенко в свое время разыграл "национальную карту". Ведь не возникло бы тогда "хто не скаче, той москаль". А ведь в Луганске очень многие "москаль" воспринимают на себя. И объяснять бесполезно разницу между москалем и русскоязычным - неоднократно пробовал. Ввести бы здесь ЧП на центральные каналы телевидения с 1991, может все бы решилось гораздо проще еще в 2010 г...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:33 
Борец

Цитата:
Янукович уволил Акимову с поста замглавы Администрации президента - ее заменил Портнов
http://censor.net.ua/news/267950/yanuko ... il_portnov

Тасует колоду

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:35 
Постоялец

olgdomovoy писал(а):
Цитата:
Янукович уволил Акимову с поста замглавы Администрации президента - ее заменил Портнов
http://censor.net.ua/news/267950/yanuko ... il_portnov

Тасует колоду

комент с Цензора:
- Овощь тасует колоду,не понимая что тузов уже не осталось,одни шестёрки...

согласен 100%

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:39 
Борец

Керчанин писал(а):
Изображение

от куда эта карта ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:40 
Борец

коктейли полетели http://www.ustream.tv/channel/euromajdan

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014, 20:46 
Борец

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа