|
Борец |
|
|
alexdor писал(а): Из блога министра МВД.
Сообщение, не относящиеся к теме
Алієв Руслан
Шановний пане міністре!
Шановний пане міністре! Звертаюсь до Вас, не просто як до міністра й посадовця, а як до колеги....
Маю до Вас одне гостре питання, що тривожить не тільки мене, а й всіх атестованих працівників міліції Кримського полуострова. Можна сказати, що звертаюсь до Вас від всіх них. Мова йде о "дуже великій заработній платні", і не даремно в лапках, яку отримали абсолютно всі працівники ГУ МВС України в АР Крим, крім м. Севастополя....
Ще з грудня 2012 року, наше руководство підготувало особистий склад до того, що у січні 2013 року заробітня платня буде дещо нижча ніж завжди, пояснивши це тим, що з бюджета не виділили необхідних на потреби кошти. В січні цього року, мало того, що З.П. затримали та нарахували її не тільки нижче, а й дуже, можно казати, не значну. Так сержантський склад отримав на рівні 1000-1500 гривень, в залежньості від вислуги в ОВС. Офіцери, зокрема: УІМ, БНОН, ВКМСД та карний розшук отримали від 1300 до 1700 грн. в залежності від звання та вислуги в ОВС. Наприклад я, маючі вислугу більше 13 років, та звання капітана міліції отримав 1569 гривень. На питання до начальства що до цього питання, що ми тільки не вислухали: - "Така зарплатня в міліції по всій Україні" -" Ви що, не боітесь переатистації що задаєте такі запитання?", - "Скажіть спасибі за те, що хоть це дали", то що.......При зустрічі с працівниками з інших РВ Криму - місцевих та селищних, стало відомо, що в них справи з оплатою труда такі саме, а деколи ще й гірше, працівники в деяких райвідділах міліції отримали по 1000 - 1200 грн. (офіцери). Тоді за телефоном ми спілкувались з працівниками ОВС в іншіх областях:Херсонської, Миколаївської, Харковської та інш. - де працівники отримали зарплатню у січні, як зьясувалось, на рівні 2400 -2700 гривен.
Скажіть будласка, як міністр та як колега - чи можна, в наш час, прогодувати сім`ю із двома дітьми на 1569 гривень? Що нам казати своїм дружинам, які постійно потерпають від особистостей нашої праці? З чим зв`язана така мала зардлатня, та хто несе за це відповідальність?
Також хочу добавити, що все це присутньо разом з: - невидачею пального (повністю), для роботи та виїзду на територію обслуговання ( яка подекуди складається з площі в 40 - 50 км.), як каже начальство - за паливо думайте самі, особисто я останій раз отримав 5 літрів бензину рік тому; - з високими показниками роботи, хоч і відмінили палочну систему, але з кожного працівника потребують по 2-3 розкриття злочину в місяць, при чому доходить до моразму - коли наказують працівникові карного розшуку розкрити злочин у сфері незаконного обороту наркотиків та зброї (ми що, повині планувати які злочини на території повині скоюватись і коли?; - збори на руководстві, які відбуваються кожен день до 21:00 - 22:00 та інш. Моя дружина не розуміє, чому я ухожу на роботу у 08:00 та повертаюсь у 22:00. Так майже кожен день. А як же боротьба із корупцією? А як же дотримання законів?
Коли вже нас будут наказувати за "КАЧЕСТВО" а не за "КОЛИЧЕСТВО"?
Хочу Вам доповісти, що серед особового складу зарас ходять недобрі відгуки, та настрої........... Дякую за увагу! 30 01 2013, 00:03
Акуеть, уже открытым текстом заявляют; "Денег нет. На работе крутитесь как хотитесь. Служебные автомобили заправляйте сами..." Руся Алиев! Уволься и иди работать, дармоед!
_________________ Если ДК по пути с ВО "Сволотой" (и прочей политической хернёй), ТО МНЕ НЕ ПО ПУТИ! пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!
|
|