Текущее время: 20 ноя 2024, 04:41

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 550, 551, 552, 553, 554, 555, 556 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 11:58 
Борец

alexdor писал(а):
Из блога министра МВД.

Сообщение, не относящиеся к теме
Алієв Руслан

Шановний пане міністре!

Шановний пане міністре! Звертаюсь до Вас, не просто як до міністра й посадовця, а як до колеги....

Маю до Вас одне гостре питання, що тривожить не тільки мене, а й всіх атестованих працівників міліції Кримського полуострова. Можна сказати, що звертаюсь до Вас від всіх них. Мова йде о "дуже великій заработній платні", і не даремно в лапках, яку отримали абсолютно всі працівники ГУ МВС України в АР Крим, крім м. Севастополя....

Ще з грудня 2012 року, наше руководство підготувало особистий склад до того, що у січні 2013 року заробітня платня буде дещо нижча ніж завжди, пояснивши це тим, що з бюджета не виділили необхідних на потреби кошти. В січні цього року, мало того, що З.П. затримали та нарахували її не тільки нижче, а й дуже, можно казати, не значну. Так сержантський склад отримав на рівні 1000-1500 гривень, в залежньості від вислуги в ОВС. Офіцери, зокрема: УІМ, БНОН, ВКМСД та карний розшук отримали від 1300 до 1700 грн. в залежності від звання та вислуги в ОВС. Наприклад я, маючі вислугу більше 13 років, та звання капітана міліції отримав 1569 гривень. На питання до начальства що до цього питання, що ми тільки не вислухали: - "Така зарплатня в міліції по всій Україні" -" Ви що, не боітесь переатистації що задаєте такі запитання?", - "Скажіть спасибі за те, що хоть це дали", то що.......При зустрічі с працівниками з інших РВ Криму - місцевих та селищних, стало відомо, що в них справи з оплатою труда такі саме, а деколи ще й гірше, працівники в деяких райвідділах міліції отримали по 1000 - 1200 грн. (офіцери). Тоді за телефоном ми спілкувались з працівниками ОВС в іншіх областях:Херсонської, Миколаївської, Харковської та інш. - де працівники отримали зарплатню у січні, як зьясувалось, на рівні 2400 -2700 гривен.

Скажіть будласка, як міністр та як колега - чи можна, в наш час, прогодувати сім`ю із двома дітьми на 1569 гривень? Що нам казати своїм дружинам, які постійно потерпають від особистостей нашої праці? З чим зв`язана така мала зардлатня, та хто несе за це відповідальність?

Також хочу добавити, що все це присутньо разом з: - невидачею пального (повністю), для роботи та виїзду на територію обслуговання ( яка подекуди складається з площі в 40 - 50 км.), як каже начальство - за паливо думайте самі, особисто я останій раз отримав 5 літрів бензину рік тому; - з високими показниками роботи, хоч і відмінили палочну систему, але з кожного працівника потребують по 2-3 розкриття злочину в місяць, при чому доходить до моразму - коли наказують працівникові карного розшуку розкрити злочин у сфері незаконного обороту наркотиків та зброї (ми що, повині планувати які злочини на території повині скоюватись і коли?; - збори на руководстві, які відбуваються кожен день до 21:00 - 22:00 та інш. Моя дружина не розуміє, чому я ухожу на роботу у 08:00 та повертаюсь у 22:00. Так майже кожен день. А як же боротьба із корупцією? А як же дотримання законів?

Коли вже нас будут наказувати за "КАЧЕСТВО" а не за "КОЛИЧЕСТВО"?

Хочу Вам доповісти, що серед особового складу зарас ходять недобрі відгуки, та настрої........... Дякую за увагу!
30 01 2013, 00:03

Акуеть, уже открытым текстом заявляют; "Денег нет. На работе крутитесь как хотитесь. Служебные автомобили заправляйте сами..."

де ж ця дитина вчилась писати, може в азарича?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 11:59 
Борец

FotoEgor писал(а):
Больше чем уверен,

:lol: :lol:
Ти скаріше не впевнений а як і всі остальні "про росіяни" надієшся...
У вас завжди одні і тіж самі тези, одна з яких "загнівающій запад розвалюється" - а насправді все зовсім не так, бо смішно читати що ЄС скоро обанкротиться і при цьому яник знову привозить гроші які дало це саме ЄС, так само і "буферною" зоною і тд, таке враження що вас дійсно зомбують :?

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 12:17 
Борец

Ну допустим, что мы вступили (тфу…слово то какое…вступили) в ТС с РФ…
Что, РФ не будет защищать свой рынок после этого?
А ЕС… ну на кой мы им? Ну каков наш уровень в Европе, если РУМЫНИЯ уже «там»,
а мы до сих пор в межЖопье? Ребята, РУМЫНИЯ ТАМ!!! Представьте каково отношение
к нам и нашей стране… В объятия РФ? И там… и будут тыкать носом в Бандеру,
и заменят молдаван на наших…
ИМХО УРКАине что в ЕС, что ТС…
Я не знаю что лучше… Вероятно СВОЁ… Совершенно своё…
Но как в эпоху глобализации это реализовать…
Сейчас Украине ТАК остро необходим радикальный ГРАЖДАНСКИЙ национализм
(я о ГРАЖДАНСКОМ национализме!).
Ох каЕтся мне… просрут страну пЫроПокращеннци… уложат к ногам на кремлевском ковре…

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 12:21 
Постоялец

KotykPooh писал(а):
Сегодня 5 марта 60-я годовщина со дня смерти
Иосифа Виссарионовича Сталина (Джугашвили)

Изображение

Вопросы к Товарищу Сталину (у меня их немного и начну с главного):
1. Товарищ Сталин! Нахера ты присоединил Западную Украину к СССР в 1939 году?

Это вопрос для отдельной дискуссии.

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 12:32 
Борец

crv_kiev писал(а):
Ну допустим, что мы вступили (тфу…слово то какое…вступили) в ТС с РФ…

Ха! У меня есть подозрение, что внутренние цены РФ на газ и нефтепродукты есть такие, какие оние есть сегодня исключительно до вступления Украины либо в ТС, либо в ЕС.
Россия давно заявила, что цены на тот же газ для внутреннего потребитяля в скором времени будут европейскими.
Заманят в Союз красивой ценой на газ, а потом каааааак подымут для своих. И скажут БР и Украине,- "у нас внутри страны цена на газ 600дол, с чего бы ей быть у вас по 200?".
А на ЕС для Украины, после вступления в ТС, можно ставить жирный крест. Россия же, в отличии от той же Европы, ни
когда не озаботится нарушениями прав человека на территории Украины. И снова ждёт нас триста лет "монголо-татарского ига".
Не, не хочу в Таможенный Союз. Ещё слишком свежо в памяти воспоминание от Союза Советского.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 12:45 
Борец

а вам не кажется что всё банально просто.
Рассиян просто жаба давит что мы в EU, а они в жопу ?

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 12:47 
Борец

Цитата:
я о ГРАЖДАНСКОМ национализме!

Нам не вистачає звичайного патріотизму.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 12:53 
Борец

Sanscho
Цитата:
Она там воровала и гребла лавры под себя. После смерти Кирпы в "автобан" вбухкали как минимум 100 лимонов баксов с формулировкой "там все надо переделывать".

Я не чув щоб після осені 2004р там щось карденально змінювали, те що латали дірки то дірки латавють скрізь. До речі, частково асфальтове покриття на "автобамі" клали турки. Тимошенко там грабила так само як і вбивала Щербаня, бабло косили Кучмівські прибічники, там же не далеко і яник був.
Цитата:
Оранжевая хунта смела много хороших людей.

Після революції, в кінці 2004р, "самі" ж і пострилялися, так спішно сліди замітали :D . Я, думаю, Бог дасть, дожити до тих часів коли ця кацапська хунта буде сліди замітати, мені це дуже хочеться побачити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:05 
Борец

planirovsshik писал(а):
Тимошенко там грабила так само як і вбивала Щербаня,

А еще она жила в "будинку, що друзі дали пожити". Да.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:13 
Борец

Sanscho писал(а):
planirovsshik писал(а):
Тимошенко там грабила так само як і вбивала Щербаня,

А еще она жила в "будинку, що друзі дали пожити". Да.

А ще вона носила косу.....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:17 
Постоялец

crv_kiev писал(а):
Что украинский, что русский рынок товарами не насыщены, места хватит всем. И Украине на русском рынке и России на украинском.
crv_kiev писал(а):
И там… и будут тыкать носом в Бандеру,
В бандеру будут тыкать носом везде. ЕС молчит про бандеру только потому, что 1) Украина пока не в ЕС; 2) Украинский ультранационализм используется (и культивируется) как препятствие объединения.
Как только (если вдруг) Украина окажется в ЕС - ей не просто напомнят, не просто ткнут носом. Её за это гнобить будут. Как бы до компенсации евреям (полякам и т.д.) не дошло.
Гальяни (чел с мировым именем) что-то там вякнул один раз на телекамеру и его сожрали мгновенно. С "бедной родственницей" Украиной тем более церемониться не будут.
crv_kiev писал(а):
и заменят молдаван на наших…
Наши, кто хотел, уже давно там. ;) Просто будет легче ездить.
crv_kiev писал(а):
Сейчас Украине ТАК остро необходим радикальный ГРАЖДАНСКИЙ национализм (я о ГРАЖДАНСКОМ национализме!).

Вот с этого места по-подробнее. Что вы подразумеваете под ГРАЖДАНСКИМ национализмом?

alexdor писал(а):
Ха! У меня есть подозрение, что внутренние цены РФ на газ и нефтепродукты есть такие, какие оние есть сегодня исключительно до вступления Украины либо в ТС, либо в ЕС.Россия давно заявила, что цены на тот же газ для внутреннего потребитяля в скором времени будут европейскими.Заманят в Союз красивой ценой на газ, а потом каааааак подымут для своих. И скажут БР и Украине,- "у нас внутри страны цена на газ 600дол, с чего бы ей быть у вас по 200?".

А вы думаете европейцы вам не так скажут? С той лишь разницей что Украина в ЕС никому конкуренции в товарах и услугах составить не сможет, а значит не сможет войти в насыщеный рынок, а значит так и останется нищей. В то время как ТС даст возможность постепенного поднятия экономики, уровня жизни, а соответственно и доходов населения.

З.Ы. Для тех, кто считает, что "Мы в эуропу", проясните для себя чем отличается ассоциативный член ЕС от полноправного. ;)

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:18 
Борец

Sanscho
ти, чесне слово, як дитина.. справа не стільки у тому крала чи не крала Юлька, все одно нічого ні знайти ні нормально довести фактажем твої дебільні даунєцкі прокурвоші не можуть. Звідси висновок - а нафіга вони потрібні, або інший - "а бил лі мальчік " . а ви, діти териконів, все не вгамуєтеся, калькулятором навчися користуватися спочатку, а потім вже репетуй.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:19 
Борец

FotoEgor
ЬІгорка,а що поганного тобі Степан Андрійович зробив?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:20 
Борец

alexdor писал(а):
Россия давно заявила, что цены на тот же газ для внутреннего потребитяля в скором времени будут европейскими.

Это условие им насильно выдвинуло ВТО. Так что цену на энергоносители поднимут однозначно.
crv_kiev писал(а):
Ну допустим, что мы вступили (тфу…слово то какое…вступили) в ТС с РФ…Что, РФ не будет защищать свой рынок после этого?

А нахера им защищать свой рынок? Они модернизируют свое производство и находятся в более выгодном положении. Кроме пшеницы и еще какого-то продовольствия у нас покупать ничего не будут и без принудительной защиты рынка.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:24 
Борец

Sanscho
санчо, а можна про модернізацію виробництва в РФ мовою цифр? ти так впевнено говориш складні слова,що складається враження ніби володієш питанням. Давай, викладай, а ми долучимося до твоєї гордості за РФ....можливо.... якщо агітуватимеш натхненно... )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 550, 551, 552, 553, 554, 555, 556 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа