Чужой писал(а):
Rubin писал(а):
Так Шарій не винен ? Януковича нема і з розшуку зняти ? На ДК Шарій вже аторитет ?

То есть, виновность или невиновность человека устанавливается из того, авторитет он на ДК или нет?
Чток асается Шария. В чем его обвиняют? В стрельбе из травмата? В стране, где можно убить мента и не сидеть? Вы серьезно?
Еще обвиняют в ложном заявлении о преступлении. В стране, где заявляли про якобы отрубленные на майдане головы, сожженные трупы в крематориях и т. п.
Из тюрем выходили те, кто до майдана мочил ментов, судей, взрывал в центре города памятники, но Главным Черным злодеем был Шарий. Это при том, что при Януковиче журналистская корка была индульгенцией для 2/3 статей уголовного кодекса, потому что никто не хотел с ними связываться. Когда МВД заставляло ГАИшников оформлять пьяных ментов за рулем, то у нас те, кто этим постоянно страдал, покупали себе... журналистские корочки и показывали ГАИшникам их, а не свои ментовские ксивы.
Я так і не зрозумів Шарій винен, чи то все ж наклеп був ?
До речі про відношення ментів і гаішників.
Сусідом по гаражу в мене є колишній мент, слідак. Так от, недавно він мені показував тимчасові техпаспорта на свої 2 машини, куплені в 4 і 7 роках. Я його питаю, чого ти постій ний не оформив, для чого тобі цей геморой ? І він мені сказав, що це була спеціальна вказівка керівництва, щоб тримати співробітників на короткому поводку і щоб викачувати з них гроші. І ще, на водійське посвідчення вони були зобов'язані фотографуватися в формі. І це не для привілей. А зупинять такого водія, він в формі і постійний техпаспорт - це додаткова премія гайцю.
Хто тут на форумі з ментів - це дійсно так, чи він мені лапшу нацепив ?