Текущее время: 23 ноя 2024, 00:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 9130 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 609  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 сен 2016, 23:13 
Борец

Ну и в завершение эпических "выборов" на параше:
Изображение
А вы думали? ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2016, 23:18 
Борец

ssn писал(а):
Victor55555 писал(а):
Изображение

Уже нашли подозреваемого...
Изображение
КАНАЛЬЯ! :mrgreen: :lol:

Может это он?)))
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2016, 23:21 
Борец

Армата чет приуныла. :lol:
Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2016, 23:26 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2016, 23:27 
Борец

Отзывы о ресторане "Ветерок"
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2016, 23:29 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2016, 23:38 
Борец

Из мира лишнехромосомных:
Цитата:
По данным источников "Ъ", подготовка к новой реформе началась вскоре после того, как указами президента были ликвидированы ФМС и ФСКН, функции которых получило МВД, а на основе внутренних войск и ряда подразделений органов внутренних дел создана Росгвардия.
Как президент ликвидировал две силовые структуры и создал одну новую

Теперь, по данным источников "Ъ", речь идет о фактическом возвращении ФСБ функций Комитета госбезопасности СССР. Предполагается, что новая структура получит статус Министерства госбезопасности (МГБ). При этом в его состав войдут Служба внешней разведки и большинство подразделений Федеральной службы охраны. Сегодняшняя ФСО сохранится в виде Службы безопасности президента РФ, которой помимо охраны будут подконтрольны спецсвязь и транспортное обслуживание высших должностных лиц.

Помимо структурных изменений новое министерство получит и новые функции. Например, предполагается, что сотрудники МГБ будут не просто сопровождать и обеспечивать расследования уголовных дел, возбужденных по их материалам СКР и МВД, а осуществлять процессуальный надзор за ними. Отметим, что выполнявшее эти функции главное управление процессуального контроля СКР уже фактически ликвидировано. Более того, МГБ будет заниматься обеспечением собственной безопасности во всех правоохранительных и силовых структурах.
Ккакие задачи ставятся перед Росгвардией

Следственное же управление МГБ, которое получит статус главка, сможет принимать в свое производство наиболее резонансные и имеющие государственное значение уголовные дела, подследственность которых сегодня закреплена в УПК за СКР и МВД.

Для формирования МГБ отлично подойдут личности застрявшие в Донецке и Луганске... Забирайте имбецилов, имеющий большой опыт "работы" в подвалах.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 сен 2016, 23:49 
Борец

ssn
хуйло подражает усатому недоумку :lol: закончит так же

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2016, 00:10 
Борец

Житомирский БТЗ скрестил дизель от Deutz с БМП взамен кацапского УТД-20.
phpBB [video]

https://youtu.be/SDSoEZ31fdA
Получилось слегка дешевле, мощнее и существенно с большим моторесурсом, нормальная модернизация.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2016, 00:32 
Борец

Захід має потужний інструмент впливу на Росію, - Андреас Умланд
Цитата:
15 вересня 2016, 20:24

Німецький політолог розповів, яким насправді повинен бути режим санкцій

Изображение
Науковий співробітник Інституту євроатлантичного співробітництва, німецький політолог Андреас Умланд Фото: DELFI/T.Vinicko

У четвер, 15 вересня, Рада Євросоюзу затвердила продовження на півроку індивідуальних санкцій проти російських фізичних і юридичних осіб. Це рішення було узгоджено представниками країн-членів ЄС 7 вересня. Втім, німецький політолог, старший науковий співробітник київського Інституту євроатлантичного співробітництва АНДРЕАС УМЛАНД не надає особливого значення цьому рішенню Брюсселя. На його думку, країнам Заходу не вдасться змінити політику Росії без посилення санкцій, пов'язаних з обмеженням експорту нафтопродуктів з Росії в країни ЄС.

Сообщение, не относящиеся к теме
- 15 вересня Євросоюз офіційно оголосив про своє рішення продовжити персональні санкції проти Росії. Наскільки важливим ви вважаєте цей крок?

- Я б не став переоцінювати його значення. Звичайно, це радує, але, з іншого боку, це не змінює суть санкційного режиму, який має бути більш жорстким і зачіпати торгівлю енергоносіями. Це найбільша можливість Заходу і Європейського союзу, зокрема, вплинути на Росію. Мова йде, наприклад, про російський експорт нафти в ЄС. Поки не буде порушене це питання, не думаю, що продовження санкцій або нові персональні обмеження змінять курс Москви.

- А продовження основного блоку санкцій, яке може відбутися в січні 2017 року, теж, на Вашу думку, мало що змінить?

- Так, тому що санкційний режим, який вже введено, не призвів до якоїсь зміни політики Москви. Ембарго на енергоносії було б найбільш потужним інструментом, але воно поки що не застосовується.

- В якому випадку ЄС може зважитися на посилення санкцій?

- Важко сказати. Думаю, якщо буде зберігатися проблема Донбасу, одним з можливих напрямків дискусії в ЄС може бути істотне посилення санкцій. Але можливий і зворотній напрямок: безуспішність санкційного режиму спричинить його ослаблення.

- Які настрої щодо основного блоку санкцій в Європі зараз переважають? Яке може бути прийняте рішення в січні наступного року?

- Залежить від того, якою буде до кінця року ситуація на Донбасі. Якщо буде поліпшення, це призведе, мабуть, до зняття, принаймні, частини санкцій. А якщо буде погіршення, це, швидше за все, буде означати, щонайменше, їх продовження. Якщо ж ситуація залишиться на сьогоднішньому рівні, невідомо, які наслідки це може мати: санкції можуть бути як продовжені, так і ослаблені. Не виключено, що політичної підтримки більшості країн Євросоюзу вже не буде, і компроміс доведеться шукати у вигляді скасування частини санкцій.

- Чи може істотно вплинути на це рішення Словаччина як країна, яка зараз головує в ЄС?

- Важко сказати. Не думаю, що Словаччина тут буде грати головну роль. Мабуть, її, знову ж таки, буде грати Німеччина. До того ж, мені поки що незрозуміло, якою буде позиція Словаччини взимку, коли постане питання про продовження санкцій.

- Один з українських послів в інтерв'ю нашому виданню висловив думку, що пару-трійку країн, які виступають проти продовження антиросійських санкцій, Брюссель зможе дотиснути. Ви згодні?

- Раніше у Франції, Італії, Греції вже виступали за скасування, принаймні, частини санкцій. Так, я думаю, що якийсь конфлікт серед європейських країн можливий, і тоді багато чого буде залежати від того, наскільки рішуче, скажімо, Німеччина виступить за продовження санкцій. Якщо такої рішучості не буде, то дійсно може знадобитися компромісний варіант. Але я не думаю, що санкції повністю скасують.

- Ви сказали, що рішення буде залежати від ситуації на Донбасі, тобто ситуація саме всередині України буде визначальною?

- Я мав на увазі політику Росії стосовно Донбасу. Істотне і видиме ослаблення тиску сепаратистів та Росії на Україну буде, звичайно, аргументом для тих, хто скаже, що зміна російської позиції має спричинити за собою зміну європейської позиції. Якщо ж Росія посилить тиск, санкції, думаю, будуть продовжені. Можливо, навіть почнеться дискусія про нові обмеження. У такому разі США можуть виступити ініціатором і застосувати свої інструменти додаткового тиску на Росію.

- Посол України в Німеччині Андрій Мельник вважає, що нинішня риторика і позиція Штайнмайєра (міністра закордонних справ ФРН Франка Вальтера Штайнмайєра) свідчать про те, що він почав свою передвиборчу кампанію в Німеччині. Чи може факт проведення виборів у Німеччині і Франції бути визначальним для позиції країн-членів ЄС щодо санкцій вже в цьому році?

- Є безліч країн, безліч різних політичних сил всередині цих країн та безліч фракцій всередині правлячих партій. Тому однозначно і коротко на це питання не відповісти. Думаю, що Штайнмайєр буде швидше риторично висловлювати позицію, що зближує Соціал-демократичну партію з "лівими" в Німеччині. А "ліву партію" вважають дещо проросійською. Але думаю, що на практиці, принаймні до тих пір, поки Ангела Меркель буде залишатися канцлером, Німеччина буде продовжувати свою нинішню політику. Штайнмайєр навряд чи зможе змінити її суть.

- Чим ви можете пояснити заяви про перемир'я на Донбасі з 15 вересня? Були повідомлення, що Москва віддала бойовикам наказ припинити вогонь.

- Можна тільки сподіватися, що так буде. Думаю, що в Москві є фракція міністрів, олігархів, які виступають за новий старт у відносинах Росії із Заходом. Зрозуміло, що для цього треба виконувати хоча б частину Мінських угод. Тому я не виключаю, що це дійсно станеться. І тоді всі тільки виграють.

- Москва говорить про покрокове виконанні Мінських угод паралельно з політичними поступками Києва. А міністр закордонних справ Франції під час візиту в Київ підкреслює необхідність прийняття законів про спецстатус Донбасу і вибори на підконтрольних територіях. Це симетричний тиск?

- Проблема дійсно в тому, що Кучма (екс-президент Леонід Кучма, - "Апостроф") з боку України підписав ці Мінські угоди, а потім Петро Порошенко підписав відповідну декларацію разом з Путіним, Меркель і Олландом. Тому тут є якась зачіпка для Росії, щоб вимагати втілення цих політичних кроків. Однак я думаю, що для Заходу головною буде поведінка Росії і те, чи припиняться бої. Сподіваюся, що Захід не буде змушувати Україну йти на подібні політичні кроки, які призведуть лише до того, що ці регіони (підконтрольні ДНР і ЛНР, - "Апостроф") стануть фактичним протекторатом Росії.

- 16 вересня у Братиславі відбудеться саміт глав держав та урядів країн-членів ЄС. Кажуть, що тема Росії і України не буде обговорюватися. Чому?

- Можу уявити собі багато причин, чому не будуть обговорювати Росію і Україну. Наприклад, тому що поки немає істотних змін в реаліях конфлікту на Донбасі. Тому немає і предмету розмови. На попередніх раундах переговорів було вже все сказано, і начебто все зрозуміло.

- Анонсувалося швидке проведення зустрічі в Нормандському форматі. Думаєте, вона відбудеться найближчим часом?

- Знову ж таки, це залежатиме, мабуть, від пріоритетів Москви. Якщо виникне серйозна зацікавленість у пом'якшення санкцій і прогресі щодо Донбасу, така зустріч можлива. Але ми просто не знаємо, що відбувається всередині московської еліти. Сценарій, при якому економічні фактори знову будуть грати більшу роль у зовнішній політиці, можливий. Тоді може і пройти така нова зустріч. І, можливо, вона навіть буде мати якісь результати.

Нет смысла рассуждать о том, насколько сильны могут быть санкции в контексте того, что санкции могут быть даже быть смягчены при неизменной политике кацапов. Санкции такие, какие возможны в конструкции ЕС, не больше, не меньше, это компромисс между всеми объектами принятия решений.
Существенное изменение в санкционной политике ЕС может произойти только при существенных изменений повестки дня на дамбасе и величины внутренних противоречий.
В этом плане США имеет более действенную политику, т.е. политику постепенного увеличения санкционного давления при неизменной политике параши, т.е. явно наблюдается тенденция на выдавливание необходимых результатов.
В любом случае, время покажет какая цель всего этого действия.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2016, 00:42 
Борец

При президенте Трампе США будут продавать оружие Украине – экс-спикер Конгресса
Цитата:
Понедельник, 19 сентября 2016, 18:48

В случае избрания Дональда Трампа президентом США вопрос предоставления летального оружия Украине может быть разблокирован и, вероятно, будет предложен вариант продажи оружия с отсрочкой платежей.

Об этом в интервью ЕвроПравде сообщил экс-спикер Палаты представителей США Ньют Гингрич.

Во время 13-й ежегодной встречи Ялтинской европейской стратегии (YES), отвечая на вопрос, как изменится политика США в отношении Украины в случае победы Дональда Трампа, Гингрич отметил, что Трамп, скорее всего, разблокирует вопрос предоставления оружия Украине.

"Мы можем утверждать наверняка, что президент Трамп разблокирует вопрос предоставления оружия в пользу Украины. Трамп может говорить приятные вещи о Путине, но тем временем он будет продавать Украине оружие", - сказал Гингрич.

"Это будет именно продажа. Думаю, что Украине будет предложена отсрочка платежей", - добавил он.

По его словам, Хиллари Клинтон, в случае избрания ее президентом США, вероятно, будет действовать так же, как Обама, то есть не позволит предоставить Украине летальное оружие.

"Уверен, что украинский народ имеет право защищать себя и свою страну. Вообще такая политика, поддержка украинской независимости только на словах, без предоставления надлежащей современного оружия для защиты, является поражением для США. При Трампе все должно быть иначе", - добавил Гингрич.

Напомним, Ньют Гингрич считается одним из самых влиятельных представителей Республиканской партии и самых жестких критиков нынешнего президента Барака Обамы.

Кроме того, он довольно близок к нынешнему кандидату в президенты США от республиканцев Дональду Трампу.

Ото такое... шо не день, то новость.
Ну думаю тонну боеприпасов в квартал мы потянем...покупать у США. 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2016, 11:22 
Борец

Видео старое, но пересмотреть можно
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2016, 11:30 
Борец

х..ло точно хочет выхватить по полной и, думаю, скоро этого добьется.
Цитата:
ІнфоВійська України ‏@i_army_org 3 ч.3 часа назад

В ответ на авиаудар США по асадитам, РФ разбомбила гумконвой ООН. Погибли сотруд-и красного креста. США заявляют,что РФ знала маршрут конвоя

Radio Lemberg ‏@RadioLemberg 3 ч.3 часа назад

Держдепартамент США: рашисти тиждень виуджували інформацію про маршрут гумконвою до Алеппо, і врешті розбомбили його
http://m.state.gov/md262151.htm
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2016, 11:35 
Борец

Дождалась Наташа :lol:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2016, 12:14 
Борец

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 9130 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 609  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа