Текущее время: 18 ноя 2024, 09:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:00 
Борец

Sanscho писал(а):
Всё. Слилась оппозиция. Сидят голосуют.
У вас зарплата 22 числа чи затримували виплату?

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:05 
Борец

Цитата:
сидів, мовчав, ніхто його не зачіпав, чого вискочив?

выскочил как раз ты.
а у тебя что ли разрешения спрашивать нужно ? :lol:

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:11 
Борец

FADEYoFF писал(а):
Цитата:
сидів, мовчав, ніхто його не зачіпав, чого вискочив?

выскочил как раз ты.
а у тебя что ли разрешения спрашивать нужно ? :lol:

Ще й не довольний :D , я тебе зачіпаю? Хочеш спілкуватися - спілкуйся, я тут причому до тебе? Я тобі нічого не писав

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:19 
Борец

Опозиція радіє перемозі: "Оцените красоту игры"
Сообщение, не относящиеся к теме
У опозиційних фракціях вважають досягнуті у Верховній Раді домовленості з більшістю своєю перемогою.

Так, на спільному брифінгу лідерів опозиційних фракцій лідер "Свободи" Олег Тягнибок не приховував задоволення закінченням блокування парламенту.

"Ну, що, дорогі мої, "оцените красоту игры", - сказав він, звертаючись до журналістів.

"Очевидно, перспектива парламентських виборів так налякала Партію регіонів і комуністів, що вони пом’якшили свої позиції. І ось бачите, на який ми вийшли компроміс", - заявив Тягнибок.

У свою чергу, лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк закликав опозиціонерів привітати один одного і соратників.

"Я хочу, щоб Олег, Віталій, ми одне одного привітали. Ми стояли і разом боролися. Це дуже важливо, бо наш спільний здобуток сьогодні – тільки завдяки тому, що ми зібралися, три опозиційні фракції, ми стояли і ми відстояли", - сказав він.

Лідер УДАРу Віталій Кличко також заявив: "Я вважаю, що це перемога. Це маленький крок до того, щоб закон працював".

"Верховна Рада повинна показувати приклад усьому суспільству, народні депутати повинні працювати, не порушуючи Конституцію", - додав він.

"Українська правда"

http://www.pravda.com.ua/news/2013/02/22/6984134/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:23 
Борец

Активісту, який прийшов на діалог з Януковичем, обіцяли поламати ноги

Громадському активісту Андрію Скіпальському, який прийшов на Майдан на "діалог" з Віктором Януковичем, обіцяли поламати ноги.

Це сталося, коли він спробував запитати про долю Біличанського лісу, який наразі розкрадений чиновниками, повідомляє "Свідомо".

"Я спробував підібратися до ведучого і поставити своє запитання. Мене почали відштовхувати молодики в чорних шапках і куртках. Відтіснили з першого ряду. Почали за мною бігати і "охороняти". Коли я спробував таки прорватися – до мене знову підійшли хлопці і прошепотіли "Відійди, бо ноги поламаємо", - розповів Скіпальський.

На Майдані зібралося близько півсотні людей, які хотіли поговорити з президентом. Але таку можливість отримали тільки двоє.

Натомість в натовпі чулося: "Це все фарс та театральна постановка". Також ті, хто присутній на Майдані, стверджують, що у натовпі побачили людей зі спільноти Аделаджі, які захоплювали громадську раду при КМДА та керували побиттям активістів на Головпоштамті.

http://www.pravda.com.ua/news/2013/02/22/6984136/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:28 
Борец

Цитата:
Натомість в натовпі чулося: "Це все фарс та театральна постановка". Також ті, хто присутній на Майдані, стверджують, що у натовпі побачили людей зі спільноти Аделаджі, які захоплювали громадську раду при КМДА та керували побиттям активістів на Головпоштамті.

так вот она какая, церковь свидетелей покращення :lol:
Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:37 
Борец

legionary писал(а):
alexdor писал(а):
KotykPooh, прими от меня, как от представителя украинского народа, извинения за подобные высказывания.

не понимаю причем тут украинский народ и почему он извиняется? сама salupa же живет в какой-то "укростании" или как там она, все верно ребята написали, сам он укростанец, а дети, жена... ну тоже наверное живут там же :)
вообще она у меня в игноре, кроме "жопа", "говно", "укростан" и "бандерлоги" эта salupa ничего не генерирует, уровень Элочки-людоедки, надоела уже давно

legionary, брат, и я не всегда соглашаюсь с его тезисами. Да ты сам это прекрасно знаеешь. Но переходить к оскорблениям детей, это....мне даже трудно подобрать слова...по меньшей мере это низко и подло. Я так считаю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 15:43 
Постоялец

Изображение
В нас аналогічно все) :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 16:48 
Борец

planirovsshik писал(а):
Активісту, який прийшов на діалог з Януковичем, обіцяли поламати ноги

alexdor писал(а):
В нас аналогічно все)

Доречі тут тільки сліпий не замітить що наші ригиАнали всім цим махінаціям вчаться у росії ;)
Чи може навіть вони і найняли спеців з росії, бо оця вистава спілкування президента з народом - це є виключно путінська "фішка", це він любить такі показові виступи і акції де всі питання до нього по - сценарію...
Такщо це ще один факт чому нам потрібно якомога швидше відгородитись від росії і її впливу на наших дармоїдів ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 16:57 
Борец

FADEYoFF
alexdor
Та чого ви це сприймаєте так близько до сердця ?
KotykPетooh сам винний що про нього так відзиваються, він тут єдина причина таких образливих повідомлень ! І саме він показав що поняття "пілості" тут немає, тут всі методи хороші, народ також не бажає мовчати на його гавкання і відплачує його монетою,
я вважаю справедливо, як то кажуть "з бидлом - по бидляцьки".
Такщо не варто заступатись, він не маленький хай сам відповідає за свої коментарі, образи пишуть тільки на його коментарі, такщо якщо він не захоче чути такі слова - то включить свою голову і перестане займатись дурницями !

FADEYoFF alexdor Як ви думаєте чому він ховає своє лице ? Та бо у нього вже стільки ворогів у інтернеті, що він боїться що хтось його упізнає і набє йому морду,
такщо він сам наживає собі ворогів і сам же від них ховається...

KotykPетooh писал(а):
не закрывайте эту тему, потому как говно разольется по всему форуму!

:lol: :lol: :lol:
Буквально місяць тому тобі говорили що ти зі своїм свідоміською параноєю загадив весь форум створивши якісь там брєдові теми, а тепер щей сам заявлєш зворотнє :lol: :lol:

KotykPетooh писал(а):
будем здесь срать в одном месте!

не будем, а будеш, добре що хоч сам визнаєш що всі твої повідомлення це срач :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 17:09 
Борец

planirovsshik писал(а):
я би ще до цього списку додав би росію, а приклад брати краще з благополучних країн

Мир меняется. http://argumenti.ru/army/n377/234501
Цитата:
Для начала требовалось урезать расходы Пентагона за пять лет на 10% начиная с 2011 года. Процент небольшой, но оказалось, что такой секвестр ударит по многому. В частности, было принято решение о сокращении сухопутных войск на 80 тыс. человек, флота и ВВС – на 24 тыс. человек. Также решено досрочно списать несколько сотен боевых самолётов, правда, попытавшись заменить их беспилотниками. На треть будут сокращены боевые бригады сухопутных войск. Причём под нож пойдут наиболее мощные, тяжёлые бригады. Флот тоже должен списать несколько десятков кораблей.

У США проблемы, Европа истощила природные ресурсы для развития и поддерживает себя только войнами.
Так что непонятно какие страны будут благополучными уже через 10 лет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 17:15 
Борец

Sanscho писал(а):

Тут ти правий, що буде через 10 р сказати важко, багато хто стверджує що рф розпадеться на окремі держави, і це дійсно ймовірно бо у кожній республіці знайдеться людина яка скаже " а нах нам ця рф ? " ми хочемо бути окремою державою...
Ну але це їхні проблеми і вони нас не хвилюють, нам же потрібно рекламувати програму росії "про повернення своїх співвідчизників" на батьківщину ! Доречі ти не маєш бажання скористатись такою програмою і виїхати до росії яка по твоїм сподіванням скоро стане багатішою і розвинітішою за сша і єс ? Може краще тобі переїхати поки є мождивість бо потім вони тебе не приймуть а заставлять приймати участь у аналозі "грін карти" !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 17:18 
Борец

Цитата:
Мир меняется. http://argumenti.ru/army/n377/234501

знову сайт RU і там як завжди росія на висоті, а всі інші от от розваляться, схуднуть, будуть жебрачити - в дійсності усе навпаки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 17:28 
Борец

Sanscho писал(а):
У США проблемы, Европа истощила природные ресурсы для развития и поддерживает себя только войнами.

от отжигает... :lol:
Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 17:34 
Борец

kps писал(а):
оречі ти не маєш бажання скористатись такою програмою

Мне Сибирь не нра. Тепло люблю.
Но как запасной вариант Питер-Москву просматриваю периодически.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа